Jump to content

Μαζική αλλαγή του Outlook Properties στα contacts

kogos

Recommended Posts

Έχω το γνωστό πρόβλημα με την αποστολή του winmail.dat αρχείου σαν συνημμένο με κάθε email που στέλνω και έχει συνημμένα. Η λύση του προβλήματος είναι στις global ρυθμίσεις του outlook 2010 να μπει επιλογή να στέλνει τα email ως html ή plain text format, καθώς και να κάνει convert όλα τα email που στέλνωνται σε αυτό το format, ΑΛΛΑ ΟΧΙ RTF (rich text format) το οποίο και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα... (η λύση είναι εδώ: Outlook is sending winmail.dat attachments - Slipstick Systems)

Τη ρύθμιση την άλλαξα, αλλά το outlook επιμένει να στέλνει ως RTF για τον απλούστατο λόγο πως όλα τα contacts μου που τους στέλνω email, έχουν ως outlook properties (σε κάθε contact ξεχωριστά) την επιλογή να στέλνει για αυτά τα contacts ως rtf, η οποία παρακάμπτει την global ρύθμιση.

Επειδή τα contacts που έχω είναι αρκετά, και θα χρειαστούν ημέρες δουλειάς για να αλλάξει η συγκεκριμένη ρύθμιση σε όλα τα contacts, υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουν όλα τα contact outlook properties μαζικά;;;

Ευχαριστώ σε όποιον απαντήσει....

Το δοκίμασα, αλλά το email type είναι SMTP, ανεξάρτητα αν στέλνει σε RTF ή HTML... Δεν είναι δηλαδή η παράμετρος που θέλει αλλαγή... Αυτό που δοκίμασα όμως, με βάση τη δικιά σου ιδέα, είναι το εξής:

Έκανα export και delete όλα τα contacts... Η παράμετρος Internet format (που είναι αυτή που θέλει και αλλαγή) δεν γίνεται export στο csv... επομένως, μετά έκανα πάλι import, και έβαλε σε όλα τα contacts την default παράμετρο.

Απ'ότι φαίνεται, δουλεύει. Θα το δοκιμάσω και με περισσότερα contacts να δω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.