cozzyz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 καταργή8ει που καταργή8ει ο i.e λογο firefox, να καταργη8εί και το outlook να γίνει ολοκληρωμένο το σαμποτάζ στην παρτόλα microsoft? το χρησημοποιεί κανείς να πεί εντυπώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Δεν το έχω δοκιμάσει, φαντάζομαι ότι δεν θα μπορείς να κάνεις συγχρονισμό δεδομένων με άλλες συσκευές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 KMail Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Εμενα με ικανοποιει πληρως εδω και κανα 2 μηνες που το εχω βαλει για κυριο mail client. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Δεκέμβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αν και χρησιμοποιώ Firefox και ΔΕΝ τον αλλάζω με τίποτα, το outlook 2003 έχει κάτι ωραία κολπάκια ρε παιδί μου (για μένα που δεν ξέρω και πολλά) όπως το add-on για το buck-up των e-mails!!!! Οι γνώμες που έχω ακούσει για τον thunderbird είναι 50-50.Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις ο ίδιος άποψη.... δοκιμάζοντας το Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από biker Αν και χρησιμοποιώ Firefox και ΔΕΝ τον αλλάζω με τίποτα, το outlook 2003 έχει κάτι ωραία κολπάκια ρε παιδί μου (για μένα που δεν ξέρω και πολλά) όπως το add-on για το buck-up των e-mails!!!! Οι γνώμες που έχω ακούσει για τον thunderbird είναι 50-50.Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις ο ίδιος άποψη.... δοκιμάζοντας το Συμφωνώ με το παληκάρι! Δοκίμασέ το. 50-50 κι από μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr_God Δεκέμβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Thunderbird και απο μενα...και firefox και τα μυαλα στα καγκελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Εμένα το Outlook με καλύπτει πάντως.Τώρα για τα άλλα δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 18, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αν δεν έχεις επιλέξει ακόμα ρίξε και μια ματιά στο The Bat! Πολύ βολικό, βέβαια δεν είναι δωρεάν Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 18, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Οutlook Express. Απλό, λιτό και με καλυπτει σε 4 διαφορετικα mail accounts που εχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 18, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Να υποθέσω οτι δεν έχει exchange support ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 18, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper Να υποθέσω οτι δεν έχει exchange support ? http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=178116&highlight=exchange Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Δεκέμβριος 18, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 !!! Thunderbird !!! Το μόνο που μου λείπει από το Outlook είνα το Calendar (Αν και έρχεται το νέο Mozilla Sunbird για να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη) και ο συχρονισμός με το κινητό. Διαφορετικά Thunderbird rulez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 18, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Δεκέμβριος 18, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Κάτοχος Thunderbird αλλα δεν έχω ενθουσιαστεί όσο με τον browser.Πάνω κάτω στα ίδια θα είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 19, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Ρε παίδες δοκίμασα και εγώ στο παρελθόν να τον χρησημοποιήσω, αλλά δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό με το hotmail μου...Το Outlook κάνει με όλα όσα έχω οπότε παραμένω στο Outlook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Δεκέμβριος 19, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 το εγκατέστησα! φένεται πολύ καλό!!! πήρε το gmail κανονικά αλλά έχω πρόβλημα με το yahoo:(.Για το hotmail δεν με ενδιαφέρει πια αφού σταματάει την υποστήριξη "pop" σε μερικές μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 19, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=47212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Δεκέμβριος 19, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.