Jump to content

Thunderbird η outlook?

cozzyz

Recommended Posts

καταργή8ει που καταργή8ει ο i.e λογο firefox, να καταργη8εί και το outlook να γίνει ολοκληρωμένο το σαμποτάζ στην παρτόλα microsoft? το χρησημοποιεί κανείς να πεί εντυπώσεις?

Αν και χρησιμοποιώ Firefox και ΔΕΝ τον αλλάζω με τίποτα, το outlook 2003 έχει κάτι ωραία κολπάκια ρε παιδί μου (για μένα που δεν ξέρω και πολλά) όπως το add-on για το buck-up των e-mails!!!! Οι γνώμες που έχω ακούσει για τον thunderbird είναι 50-50.Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις ο ίδιος άποψη.... δοκιμάζοντας το:)

Αρχική απάντηση από biker

Αν και χρησιμοποιώ Firefox και ΔΕΝ τον αλλάζω με τίποτα, το outlook 2003 έχει κάτι ωραία κολπάκια ρε παιδί μου (για μένα που δεν ξέρω και πολλά) όπως το add-on για το buck-up των e-mails!!!! Οι γνώμες που έχω ακούσει για τον thunderbird είναι 50-50.Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις ο ίδιος άποψη.... δοκιμάζοντας το:)

Συμφωνώ με το παληκάρι! Δοκίμασέ το.

50-50 κι από μενα!

• 2 weeks later...

!!! Thunderbird !!! Το μόνο που μου λείπει από το Outlook είνα το Calendar (Αν και έρχεται το νέο Mozilla Sunbird για να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη) και ο συχρονισμός με το κινητό. Διαφορετικά Thunderbird rulez.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.