Jump to content

Συνδεσιμοτητα οθονης!

Bradner

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια! Η οθονη μου εχει μονο μια vga/d-sub(15pins) θυρα και την συνδεω με τη καρτα γραφικων μου μεσω dvi-vga converter! Η ποιοτητα της εικονας που παιρνω ειναι vga?:help:

Κριμα! Παντως μου κανει εντυπωση γιατι η οθονη ειναι διετιας, μπορει να μην ηταν κανενα ακριβο μοντελο αλλα νομιζα οτι εχουν σταματησει να βγαζουν οθονες με αναλογικο σημα.

Ακόμα βγαίνουν. Ποιά είναι η οθόνη;

Καλώς βγαίνουν ακόμα τέτοιες οθόνες, κυρίως για λόγους συμβατότητας. Χιλιάδες επαγγελματικά μηχανήματα και λαπτοπ δεν αναβαθμίζονται με τη μία. Πριν δύο χρόνια σίγουτα έπαιρνες οθόνη με dvi σε νορμαλ μπάτζετ, οπότε είναι και θέμα του χρήστη να το ψάξει.

Η οθονη ειναι η lg flatron e2211.

Ναι σιγουρα επρεπε να το ψαξω καλυτερα αλλα τοτε η γνωση μου στους υπολογιστες και ειδικα σε οθονες ηταν πολυ λιγοτερη!

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς. Το πότε θα την αλλάξεις πέρα από τα οικονομικά σου πλάνα γενικά κρίνεται και από το τι pc έχεις ή θέλεις να χτίσεις.

Μολις μπορεσω σιγουρα θα την αλλαξω!

Το θεμα ειναι μπορει μια οθονη με αναλογικο σημα να αναπαραγει εικονες 1920x1080?

Τοτε ποιο ειναι το "μειονεκτημα" της συγκεκριμενης μεθοδου συνδεσης?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.