Jump to content

psu κ ΑΤΧ +12V

Warlord

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια τελευταια το πισι μου κολλαει σε τελειως τυχαιες στιγμες.ακουγεται το τακ του psu οπως οταν κλεινει(αλλα σε μικροτερο βαθμο) το πισι αλλα δε κλεινει σα να το μετανοιωνει κ μετα απο περιπου 10 δευτερολεπτα κολλαει το συμπαν με μονη λυση το ρεσετ.πριν 2 βδμαδες ειχα πτωση γενικου 3 φορες με ανοιχτο πισι κ ειχαν παθει βλαβη οι σκληροι κ αναγκαστηκα να κανω φορματ κ διαφορα αλλα.τεσπα ολα οκ αλλα τις τελυταιες 3-4 μερες μου κολλαει...κ σκεφτομαι μηπως εμεινε κανα κουσουρι του psu.στο pc health sto bios μου δειχνει

ATX +3.3V ---> 3.23V

ATX +5V ---> 4.94V

ATX +12V ---> 11.79V

Battery(+3V) ---> 3.28V

Standby(+5) ---> 4.99V

ειναι καλα?ειδικα αυτο το +12V...???

επισης στο -12.00V στο mbm5 δειχνει 1.35!αντι για -12.xx

analoga k sto -5.00 1.xx!

Εμένα μου φαίνεται για κουσούρι του δίσκου. Αυτό το τακ που λες μου κάνει ότι κολλάει η κεφαλή του δίσκου και όχι το psu. Δες στον event viewer αν σου γράφει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το τακ όταν σβήνει το pc δεν είναι του τροφοδοτικού, είναι το παρκάρισμα του σκληρού δίσκου. Πολύ πιθανό να φταίει ο δίσκος που είναι και ευαίσθητος στις διακοπές ρεύματος.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να βάλεις στον άλλο δίσκο τα windows και να δεις αν θα κάνει τα ίδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.