bezdim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2014 ΓειαΨάχνω ένα modem/router ή σκέτο router, το οποίο να είναι ισχυρό σε επίπεδα φούρνου μικροκυμάτων. Να διαπερνάει ντουβάρια θερμομονώσεις σπίτια καρέκλες τραπέζια ανάκληντρα τρακτέρ και να σκορπάει bandwidth δίχως έλεος.Έχω το H108NS που δίνει ο ΟΤΕ, μιας και αυτό συγχρονίζει πιο ψηλά απ οτιδήποτε έχω δοκιμάσει. Απλά θέλω κάτι πιο δυνατό στο κομμάτι της μετάδοσης.Ναι τα λέω λίγο κάφρικα, αλλά έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στο σπίτι μου εδώ και χρόνια.Λύσεις powerline δε πιάνουν λόγω συνδεσμολογίας. Repeaters και τέτοια δε θέλω. Επίσης rj45 σύνδεση απευθείας πάλι δε παίζει. Προύπόθεση να παίζει καλά σε -g, διότι -n δε θα βάλω λόγω backwards compatibility με πιο παλιές συσκευές.Ζητώ τα φώτα σας :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 16, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Αγοραζεις 1 Routerboard 435G 1 θηκη για Routerboard1 καρτα mini-PCI RouterBoard R52H High Power (350mW) 1 εξωτερικη κεραια με μπολικα db (12 πχ)1 pigtail Σε full εκπομπη εχεις γυρω στα 38db. Φουλ παρανομο ομως συμφωνα με την τελευταια Υπουργικη αποφαση (22db max) Φυσικα ετσι θα βγαζεις και παρα παρα πολυ θορυβο στην συχνοτητα που θα επιλεξεις.Γκουντ λακ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Φχαριστώ Ντινόπουλε!Τη λύση σου την κρατάω και την έχω σαν "extreme μέτρο".Από εκεί και πέρα, κάτι σε all in one, domestic environment friendly;Είχα ψάξει πάλια και είχα βρει κάτι μοντέλα asus, αλλά είχανε προβλήματα στο firmware και κάτι παράξενα, και δε θέλω να ρισκάρω να την πατήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 16, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Θέλεις τον σκύλο χορτάτο και την πίτα αφαγωτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 16, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Επισης δεν ξερω αν θα μπορουν να παιξουν πχ τα κινητα μεσα απο πολλα ντουβαρια και ντιβανοκασελες.Συνηθως ο πομπος πρεπει να εχει την ιδια δυναμη με τον δεκτη για να επικοινωνησουν κατω απο ακραιες συνθηκες. Δοκιμασε αυτο που σου λεει ο Γιαννης, ισως και να εισαι τυχερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Σεπτέμβριος 16, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 TP LINK W8970 στέλνει δίκτυο σε TP LINK WR841N περνώντας 3 πλάκες μπετό και στο τσακίρ κέφι αντιγράφω από το NAS με 2.5 mb/sec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 19, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2014 Έπεσε παραγγελία για αρχή στη λύση του GriGas, και αν δε με ικανοποιήσει, το σπρώχνω και πάω στη μονάδα μικροκυμάτων του Ντινόπουλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 24, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Ντάξει όλα τέλειαthx@allEDIT: άλλαξα το SSID σε SUPER ULTRA TURBO MODEM ROUTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Σεπτέμβριος 24, 2014 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Αγοραζεις 1 Routerboard 435G 1 θηκη για Routerboard1 καρτα mini-PCI RouterBoard R52H High Power (350mW) 1 εξωτερικη κεραια με μπολικα db (12 πχ)1 pigtail Σε full εκπομπη εχεις γυρω στα 38db. Φουλ παρανομο ομως συμφωνα με την τελευταια Υπουργικη αποφαση (22db max) Φυσικα ετσι θα βγαζεις και παρα παρα πολυ θορυβο στην συχνοτητα που θα επιλεξεις.Γκουντ λακτωρα το ειδα.. προτεινεις συσκευη που παιρνει 5 καρτες ενω θα χρησιμοποιησει μονο μία??τοσες υπαρχουν με ενα interface και αλλες τοσες που μπορουν να προσφερουν παραπανω απο μια ethernet αν χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 25, 2014 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Με 256ΜΒ RAM και Gigabit, αλλα Level5 (μιας και θελει Access Point) κανενα. Αμεσως πιο κατω ειναι το 433, αλλα ειναι με την μιση μνημη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Σεπτέμβριος 25, 2014 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Αγοραζεις 1 Routerboard 435G 1 θηκη για Routerboard 1 καρτα mini-PCI RouterBoard R52H High Power (350mW) 1 εξωτερικη κεραια με μπολικα db (12 πχ) 1 pigtail Σε full εκπομπη εχεις γυρω στα 38db. Φουλ παρανομο ομως συμφωνα με την τελευταια Υπουργικη αποφαση (22db max) Φυσικα ετσι θα βγαζεις και παρα παρα πολυ θορυβο στην συχνοτητα που θα επιλεξεις. Γκουντ λακ ...και μπορεί να φωσφορίζεις και λίγο το βράδυ αλλα μη δώσεις σημασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.