Jump to content

Ποιο προγραμμα Peer to Peer χρησιμοποιειτε (κυρίως)

tasosmos

Ποιο προγραμμα P2P χρησιμοποιειτε κυριως;  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nos τυχαίνει να πιάνω και 40άρες στο Bittorent, απλά τυχαίνει ανάλογα με τί κατεβάζεις, μπορεί π.χ κάτι να έχει 300 Seeds και να κατεβάζουν 5000 (καθόλου απίθανο) κάτι που συμβαίνει κυρίως μόλις βγεί κάτι. Μπορεί να υπάρχουν μονο 5 seeds και να κατεβάζεις με Full επειδή κατεβάζουν 5 άτομα μόνο π.χ. Είναι λίγο περίεργο το πρόβλημα με ότι καινούργιο βγαίνει γιατί το κακό είναι ότι οι DSLάδες ανεβάζουν όλοι (ελπίζω) με 128 αλλά κατεβάζουν οι περισσότεροι με 384-512.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 00:09]

Nos τυχαίνει να πιάνω και 40άρες στο Bittorent, απλά τυχαίνει ανάλογα με τί κατεβάζεις, μπορεί π.χ κάτι να έχει 300 Seeds και να κατεβάζουν 5000 (καθόλου απίθανο) κάτι που συμβαίνει κυρίως μόλις βγεί κάτι. Μπορεί να υπάρχουν μονο 5 seeds και να κατεβάζεις με Full επειδή κατεβάζουν 5 άτομα μόνο π.χ. Είναι λίγο περίεργο το πρόβλημα με ότι καινούργιο βγαίνει γιατί το κακό είναι ότι οι DSLάδες ανεβάζουν όλοι (ελπίζω) με 128 αλλά κατεβάζουν οι περισσότεροι με 384-512.

μα στο βιττορεντ παει συνηθως ετσι και γενικα η λογικη λεει οτι εφοσον ειναι προγραμμα που βασιζεται και στο upload οι dslades δεν πανε καλα αφου δινουν μεχρι 12 το πολυ.Γενικα τι να λεμε τωρα αμα μοιραζεις δεν μενει για σενα...στην Ελλαδα ζουμε.Εξαλλου ποιος θελει να κατεβασει απο εμενα με 12 οταν μπορει απο αλλον με 40...ειναι και τα αρχεια σκατα απο την αλλη!Γιατι οταν κυριε εσυ θες να κατεβασεις παιχνιδι και ειναι 700 μβ το σιντι θα κανεις ενα 6ωρο με 40,αν κατεβαζεις με 20...καλα κρασια!Αλλα ποιος σκεφτεται εμας τους "μικρους" για να ειναι αυτα τα αρχεια συμπιεσμενα..:dots:

• 1 month later...

DC++ Με έχει βολέψει αφάνταστα.

Δοκίμασα κι εγώ το DC++ αλλά χωρίς επιτυχία. Υπάρχει μήπως κανένα λινκ που να εξηγεί πως λειτουργεί;

Ριξε μια ματια σε αυτο το link Πιστευω οτι θα σε βοηθησει.

Ρε παιδια εγω εχω μια μονταρισμενη εκδοση του μουλαριου(Sivka) και δεν μπορω να κατεβασω με τιποτα!!Βρισκω το αρχειο και οταν παταω download περιμενω μια ζωη ή και αν κσεκινισει ποτε, κατεβαζω το πολυ με 3kb ενω εχω dsl384....Επισης που μπορω να βρω τα "links" που βαζουμε στο azureus για να κανοyμε download kapoio arxeio?:help:

Καποτε χρησιμοποιουσα το kazaa lite, αλλα τωρα πανε αυτες οι εποχες, γιατι δεν μου συνδεεται καν...!!

Και απο τοτε χρησιμοποιω αβερτα BitComet/Bittorent αλλα και τον πασυγνωστο e-γαιδαρο (e-donkey) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.