Jump to content

Ποιο προγραμμα Peer to Peer χρησιμοποιειτε (κυρίως)

tasosmos

Ποιο προγραμμα P2P χρησιμοποιειτε κυριως;  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Ρε παιδια το Bittorent ειναι free? Αν ναι στελνει καποιος ακνενα λινκ γιατι εγω μονο με συνδρομη το εχω βρει!

Φυσικά είναι free.Για links Κοίταξε εδώ

δεν 'πιστευω' οτι υπαρχουν χρηστες που κατεβαζουν απο ενα και μονο Ρ2Ρ προγραμμα

απο την εμπειρια μου μεχρι τωρα ο συνδυασμος

Klite + shareaza + emule + bittorent + antileech ειναι οτι καλυτερο φυσικα μετα απο το απευθειας κατεβασμα μεσα απο links σε φορουμς (φορα) ...

το Klite οι χρήστες DSL το έχουν ξεχάσει, πολλά ψεύτικα και χαλασμένα αρχεία. Το Klite γενικότερα είναι για μικρά αρχεία, ενώ το μουλάρι για πολύ μεγάλα (700MB κτλ...).

Το Shareaza είναι ψιλοαπάτη γιατί βασίζεται κυρίως στο Edonkey network και δεν έχει και το Credit System του μουλαριού....

azureus, ares, dc++.

το azureus πρέπει να προστεθεί σαν κατηγορία, γιατί είναι από τους πληρέστερους

torrent client, σχετικά ελαφρύς (για java) και ανεξάρτητος από πλατφόρμα (λόγω java).

δηλαδή δεν συγκρίνεται με το απλό bittorrent.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

βιτορεντ οι δσλαδες με ποσο κατεβαζετε??Γιατι εγω πανω απο 20 δεν πιανω οποτε το ξεχναω....

πολυ παραπανο σταθερα εξαρτατε απο το τι κατεβαζεις αλλα πανο απο 30 τις περισοτερες φορες (vivodi 384)

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Ρε παιδια το Bittorent ειναι free? Αν ναι στελνει καποιος ακνενα λινκ γιατι εγω μονο με συνδρομη το εχω βρει!

TASOSMOS θα μπορουσες κιολας να ανεβασεις ολα τα link για τα P2P στο poll

ετσι για να βρισκονται... ;)

;)

Σορρυ που ξεχασα τα DC++, Bittorent. Δεν ηταν επιτηδευμενο απλα εφευγα για ραντεβου και στη βιασυνη μου... Thanks για το edit DJD.

@prο: απλα δεν ταιριαζει απολυτα σε καποια αλλη κατηγορια οποτε το εβαλα στα off.

εκτος απο το

azureus (http://azureus.sourceforge.net/) και το

dc++ (http://dcplusplus.sourceforge.net/)

ολα τα αλλα ειναι www.(ονομα).com ή www.(ονομα).net :)

που ειναι η δυσκολια στο να βρεθει το link;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.