avpap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2014 Έχω γραμμή forthnet και έχω στήσει outlook για τα email μου. Όταν πήγα να κάνω το ίδιο στη δουλεια μου που έχει οτενετ, ήθελα να βλέπω τα email της forthnet δηλαδή,ενώ κατέβαζε τα εισερχόμενα,δεν συνδεόταν με τον outgoing server. Έβαλα smtp-auth.forthnet.gr και user pass μου και τίποτα. καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Μπας κ έχουν κομμένη την πόρτα 25? δοκιμασε απο command prompt να κανεις telnet στον smtp της forthnet. αν μπαίνεις, κατι δεν έχεις ρυθμίσει καλα. αν ΔΕΝ μπαινεις, εχεις block στην πορτα 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Σεπτέμβριος 15, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Το έχω δοκιμάσει. δεν με αφήνει να μπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 συνδέεται κ δεν σε αφηνει μετά η τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Σεπτέμβριος 15, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους. Connection refused ή not authorised. Κάτι τέτοιο. Σκέφτομαι μήπως δεν αφήνουν πρόσβαση από άλλοτε άλλους πάροχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Σεπτέμβριος 15, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Συνδέεται και με πετάει δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 15, 2014 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Συνήθως οι providers δεν επιτρέπουν σύνδεσης από εξωτερικές IP στον smtp τους. Τον έχουν μόνο για τους πελάτες τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Σεπτέμβριος 15, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Και εγώ αυτό φοβομουν... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Σεπτέμβριος 15, 2014 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Με smtp-auth θα πρέπει να παίζει.(αυτή είναι η ουσία της συγκεκριμένης υπηρεσίας).Τσέκαρε τον οδηγό και αν σου βγάλει σφάλμα κάνε ένα prinstscreen και ανέβασέ το.Προσοχή που θα χρησιμοποιήσεις "@" και "."Email είναι με την μορφή user@ath.forthnet.grUsername είναι με την μορφή user.ath.forthnet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 αυτα βγαζει το τελνετ και το thunderbird βγαζει authentication failed οταν παω να στειλω email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 16, 2014 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Σε αλλη πορτα η/και με SSL εχεις δοκιμασει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 ναι.. 465 με ssl/tls και 587 με starttls.. τιποτα.. με εχουν τρελλανει γιατι εχω επικοινωνησει 3 φορες με την τεχνικη υπηρεσια και ο ενας μου λεει οτι πρεπει να συνδεεται και οτι κανω κατι εγω λαθος, ο 2ος μου λεει οτι δεν επιτρεπουν προσβαση απο αλλο παροχο και ο 3ος (ο ΘΕΟΣ!!) μου λεει οτι το εχει δοκιμασει απο αλλο παροχο και δεν δουλευει, αλλα απο το κινητο του δουλευει!!!!! δοκιμαζω και εγω απο κινητο και εχω τα ιδια αποτελεσματα με απο αλλο παροχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 16, 2014 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Θα ειναι αυτο που ανεφερε ο trendy και ο 2ος τεχνικος.Αν εχεις GMail, δοκιμασε τον δικο του smtp Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Λοιπον, το ολο θεμα εχει φοβερη πλακα.... θα τρελλαθειτε... δοκιμασα στο authentication του smtp να βαλω το δικο μου username/password (εχω και εγω 4νετ, το account που προσπαθουσα να φτιαξω ηταν για τον θειο μου) .. και δουλευει!!!!!!! τηλεφωνο στους τεχνικους να τους τρελλανω και αυτους Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Σεπτέμβριος 16, 2014 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 αυτα βγαζει το τελνετ και το thunderbird βγαζει authentication failed οταν παω να στειλω email.Λοιπον, το ολο θεμα εχει φοβερη πλακα.... θα τρελλαθειτε... δοκιμασα στο authentication του smtp να βαλω το δικο μου username/password (εχω και εγω 4νετ, το account που προσπαθουσα να φτιαξω ηταν για τον θειο μου) .. και δουλευει!!!!!!! τηλεφωνο στους τεχνικους να τους τρελλανω και αυτουςΣκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 οχι, αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω τι σκεφτεσαι ... αν εχω κανει ******* σε παρακαλω πες το ηρεμα, μην πηδηχτω απο το μπαλκονι (οι δοκιμες εχουν γινει σε αλλο παροχο απο ιντερνετ ΚΑΙ σε data cosmote απο κινητο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.