GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2004 Λοιπον guys....οπως θυμαστε μερικοι....το θεμα ηταν αρκετα μεγαλο μπορω να πω αλλα η επιθεση μας τα χαλασε... Στο θεμα μας παλι...!Το phase change ειναι ετοιμο...!Φωτογραφιες σε λιγο καιρο(δεν εχω ψηφιακη)!Βγηκε λιγο μεγαλο(ε οσαν πρωταρης κ εγω εκανα την γκαφα μου)..... Ευχαριστω τον whitewolf που ηρθε σπιτι μου κ καναμε κενο...αλλα...μην γελατε οι σχετικοι.....πως συνδεω τον πυκνωτη εκκινησης???? καμια φωτο κανενας γιατι δεν ξερω την τυφλα μου???? ΥΓ.....ξερεται κανενα μαγαζι εις τας αθηνας που εχει ηλεκτρονικα θερμομετρα που μετρανε κατω απο -50βαθμους???? ΥΓ...enclosure...???Πως θα ηταν καλυτερο???Πλεξυγκλας κ γυρο γυρο αφρο πολυορεθανης??? Unseen στειλε κανενα enclosure.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Δεκέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Οι πυκνωτές εκκίνησης συνδέονται εν σειρά προς την περιέλιξη εκκίνησης και επομένως βγαίνουν εκτός λειτουργίας από τα ρελέ εκκίνησης μετά την εκκίνηση του ηλεκτροκινητήρα.Οι πυκνωτές εκκίνησης έιναι ηλεκτρολυτικού τύπου και δεν επιρέπεται να παραμένουν υπό τάση πάνω από λίγα δευτερόλεπτα.Αν για κάποιο λόγο ο ηλεκτρολυτικός πυκνωτής παραμείνει υπό τάση στο κύκλωμα είναι σίγουρο οτι θ καταστραφεί (θα σκάσει).Aυτα λεει η θεωρια τωρα αμα βρω κανα σχεδιο θα στειλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Κανενας καμια φωτο?????????Πεθαινωωωωωωωωωω.........show me merci plz.... :cry: :sick: :whistling :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Bill αν θες ψηφιακη πες μου....(Canon Powershot S50) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 να και οι φωτο για τον πυκνωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 το κοκκινο κροκοδιλακι και το μαυρο ειναι τα 220v. προσοχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Δεκέμβριος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Eδω εχει ολες τις συνδεσεις για ολα τα μοντελαhttp://www.embraco.com/ingles/produtos/02012.pdf:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Βill τι εγινε με αυτον τον πυκνωτη τον εβαλες επιτελους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 19, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 .... τον πυκνωτη δεν τον εχω συνδεσει ακομα γιατι πολυ απλα δεν προλαβα.... Ερωτηση:το μαυρο κ κοκκινο κροκοδειλακι πανε πανω σε καλλωδια σε πριζα???Δηλαδη να παρω ενα μαρκουτσι που μπαινει σε μπριζα,να του κολλησω 2 καλλωδια κ εκει πανω τα κροκοδιλακια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 19, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Προσοχή!!! Δεν παίζουν με 220! ? Τα κροκοδειλάκια ναι είναι τα 220. ’φαντε, γιατί έβαλες κροκοδειλάκια? Δεν είναι λίγο επικίνδυνα?Θα πάρεις ένα φίς, θα πάρεις και καλώδιο χοντρό και θα τα συνδέσεις. Εγώ τα βάζω κατευθείαν στις βίδες, όχι με κροκοδειλάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 19, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Δηλαδη απο την μπριζα βγαζω 2 καλλωδια κ τα κολλαω στον πυκνωτη....! Βασικα μπλεοθονη εχεις δικιο....μπορει ο αφαντος να εχει κροκοδειλακια για να τα δοκιμαζει στα μηχανηματα που φτιαχνει....εγω λεω να τα κολλησω.....καλαι rulez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 19, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 ΟΧΙ καλάι. Ο πυκνωτής έχει βίδες στους ακροδέκτες. Θα τα βιδώσεις εκει. Αν δεν βάλεις δαχτυλίδια στα καλώδια για να βιδωθούν, τύλιξε το καλώδιο στη βίδα και σφίξτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 19, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 ΕΥΤΥΧΩΣ που μου το ειπες.....γιατι σε λιγο θα πηγαινα να παρω καλλωδια.....thankx man.....Βασικα κ να το αρχισω...θα θελει κ δουλεμα μετα...ο τριχοειδης πρεπει να ειναι μεγαλος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 19, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Το καλάι εγώ δεν το συνιστώ με μεγάλα καλώδια γιατί είναι εύκολο να ξεκολλήσει. Να προσέχεις και καλό είναι να σε επιβλέπει κάποιος που ξέρει. Κλείσε και το γενικό αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα... Δεν είναι ανάγκη να έχουμε ατυχήματα χριστουγενιάτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 19, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 για δοκιμες τα εχω τα κροκοδειλακια μονο. Εννοειτε πως δεν ειναι μονιμη κατασταση. Βασιλη να κανεις αυτο που λεει ο bleothonhs. Υγ. Εσβησα τα ποστ μου μονο επειδη μου το ειπε ο μιχαλης. Καλα κανατε και αλλαξατε και τον τιτλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 19, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 To καθαρισα λιγο το thread για να κανει δουλεια του ο Βασιλης τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 19, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Εγω τον αλλαξα το τιτλο αμα θελει κ κανενας αλλος το ιδιο να το βρει με την μια...!χε!χε! Αρχική απάντηση από unstoppable To καθαρισα λιγο το thread για να κανει δουλεια του ο Βασιλης τελικα :clap: παω να παρω καλλωδια τωρα παιδες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 20, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 To εφτιαξα επιτελους....!Ολα οκ...!Λιγο θορυβο κανει αλλα κατα τ'αλλα ολα καλα.....! Μια ερωτηση...:Το R507(την μπουκαλα δηλαδη) την βαζω αναποδα οταν γεμιζω η δεν χρειαζεται σε αυτο το freon??? ΕΡΩΤΗΣΗ 2:Η βελονα της υψηλης πρεπει να δειχνει περιπου στο 0 ,κ της χαμηλης..... που?? Πρεπει να εκανα βλακεια....ενω ειχα κανει κενο,το γεμισα με την μπουκαλα στην κανονικη θεση κ οχι αναποδα κ νομιζω οτι πηγε μεσα στο μηχανημα ολος ο αερας...ειχε γραψει η χαμηλη 7bar k περιπου 110 psi......αλλα 5 λεπτα που εβγαλα τον πυκνωτη απο την μπριζα κ σταματησαν ολα ξανακατεβηκε στο 0(το psi)...... μετα το εκλεισα γιατι τα ειχα παιξει λιγακι ειναι η αληθεια.... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 20, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 χωρις φορτιο θα πρεπει να εχεις την χαμηλη γυρω στο μηδεν και την υψηλη γυρω στο 200psiΤην μπουκαλα κανονικα θα πρεπει να την εχεις αναποδα αλλα δεν εγινε και τιποτα αν την εχεις ορθια. Θα βαζεις λιγο λιγο και θα το αφηνεις για κανενα 5αλεπτο. Να περιμενεις να αποροφησει το κυκλωμα το φρεον σωστα (μεχρι να σταθεροποιουνται οι βελονες). Μην βιαζεσαι! Τον πυκνωτη γιατι τον εβγαλες απο την πριζα?Μην τα παιζεις! Δεν υπαρχει φοβος αν τα εκανες ολα οπως ειπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 20, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Επισης πες μου θερμοκρασιεςΣτην σωληνα 2εκ πριν το φιλτροΣτην επιστροφη 5εκ πριν τον συμπιεστηκαι του evaporator.Nα το αφησεις κανα πενταλεπτο να ζεσταθει ο συμπιεστης και μετα μετρα.Ποσο τριχοειδη εβαλες?Υγ. Βαλε και καμια φωτο να δω τι εκανες. Εστω και απο κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.