gunsnrose123 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2014 συνδέω τον δίσκο στο pc άλλα δεν τον αναγνωρίζει βγάζει αυτό το μήνυμα το led φωτάκι στον δίσκο είναι αναμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Σεπτέμβριος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Σαν να μη φτανουν τα ρεύματα μου φενεται. Σε pc εισαι η σε λαπτοπ? Δοκιμασε τις πίσω θυρες αν είσαι σε desktop. Το usb καλώδιο είναι το δικό του η aftermarket.Δοκίμασε άλλο καλώδιο.Δοκίμασε αλλο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Σαν να μη φτανουν τα ρεύματα μου φενεται. Σε pc εισαι η σε λαπτοπ? Δοκιμασε τις πίσω θυρες αν είσαι σε desktop. Το usb καλώδιο είναι το δικό του η aftermarket.Δοκίμασε άλλο καλώδιο.Δοκίμασε αλλο pcεάν βάλω καλώδιο μεγάλου μήκους το del ανάβει με το μικρο καλώδιο όχιτο πρόβλημα δημιουργηθηκε όταν το έβγαλα χωρίς να κάνω safely removeσε pc είμαι στις πίσω θήρες τον βαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.