Jump to content

Project Watercooled Rev.05

georgeadams

Recommended Posts

Να ξεκινησεις αυριο κιολας εντατικο γυμναστηριο :whip:

..........Το ΛΑΝ ετοιμαζεται.......:innocent:

θα σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ να φερεις και το τερατακι μαζι σου.......ετσιιιιιι?????:baby: :hehe: :baby:

αρχοντικος εισαι......η βραδυνες ειναι αλλο πραμα.....ταξιδευεις κανονικα.....:drool:

προβλεπω στο Λαν να γινεται εκθεση κουτιων:whistle2:

Απαντήσεις:

- Το σύστημα παίρνει περίπου 2 λίτρα νερό.

- Το κουτί το είχα πάρει από το HAC, δεν (θέλω να) θυμάμαι όμως πόσο ακριβώς... :cry:

Τώρα που κοίταξα δεν το έχουν πια στο site. Έχουν μόνο το YY-0221 που είναι ελαφρά μικρότερο.

- Τελικά το 2ο ψυγείο βοηθά ελάχιστα. :...: (τώρα όμως την τρύπα την έκανα, κι εξ' άλλου έτσι φαίνεται πιο συμμετρικό)

- Η αντλία είναι αυτή εδώ, (μην την παραγγείλετε από αμερική γιατί θα σας σκίσει το τελωνείο), δουλεύει με τάσεις από 6 έως 24V, είναι καλύτερη από την Hydor L30 (και σε απόδοση και σε ποιότητα κατασκευής), αλλά όταν δουλεύει στο full βγάζει ένα ήχο, σιγανό μεν, ενοχλητικό δε. Ευτυχώς, με ελαφρύ χαμήλωμα της τάσης (με ένα ροοστάτη) ο θόρυβος σταματά χωρίς σοβαρή μείωση της απόδοσης.

- Ροδάκια έχει αλλά δεν τα έχω βάλει γιατί φοβήθηκα μήπως πέσει από το γραφείο... :unsure:

Γιωργο πολυ ωραιο το κουτι σου...

πολυ καλη η πατεντα με τα διπλα ψυγεια και το εμφανες κτηνο watertank!

θα προτιμουσα βεβαια λιγοτερα χρωματα στον φωτισμο αλλα αυτα ειναι γουστα του καθενος...

μαλλον δεν σε φωναζουν εδω μεσα τυχαια "Μαγκαιβερ"...;)

keep it up:T:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

μαλλον δεν σε φωναζουν εδω μεσα τυχαια "Μαγκαιβερ"...;)

Αυτο του κολησε στο λαν παρτυ που ειχε γινει(μια φορα κ ενα καιρο..)

Ειχε φερει τα παντα μαζι του!Κ μενα με ειχε βολεψει με ενα καλωδιο τροφοδοσιας γιατι το ειχα ξεχασει :D

• 2 months later...

Σνιφφφφ...

Ζήλεψα τώρα! Γιώργαρε; ’ψογο το κουτάκι σου! :) :)

Υ.Γ. Ποιος θα μου κάνει ένα τέτοιο δώρο;;; :D :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.