Vagouridis Δεκέμβριος 4, 2004 #21 Δεκέμβριος 4, 2004 Aξιος μαγκαβαιερ , αρχοντικος θα λεγα .Αρχιζω να ζηλευω το κουτακι σου.....
greekfragma Δεκέμβριος 4, 2004 #23 Δεκέμβριος 4, 2004 Να ξεκινησεις αυριο κιολας εντατικο γυμναστηριο ..........Το ΛΑΝ ετοιμαζεται....... θα σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ να φερεις και το τερατακι μαζι σου.......ετσιιιιιι?????:baby: :baby: αρχοντικος εισαι......η βραδυνες ειναι αλλο πραμα.....ταξιδευεις κανονικα.....:drool: προβλεπω στο Λαν να γινεται εκθεση κουτιων:whistle2:
georgeadams Δεκέμβριος 5, 2004 Author #25 Δεκέμβριος 5, 2004 Απαντήσεις: - Το σύστημα παίρνει περίπου 2 λίτρα νερό. - Το κουτί το είχα πάρει από το HAC, δεν (θέλω να) θυμάμαι όμως πόσο ακριβώς... :cry: Τώρα που κοίταξα δεν το έχουν πια στο site. Έχουν μόνο το YY-0221 που είναι ελαφρά μικρότερο. - Τελικά το 2ο ψυγείο βοηθά ελάχιστα. :...: (τώρα όμως την τρύπα την έκανα, κι εξ' άλλου έτσι φαίνεται πιο συμμετρικό) - Η αντλία είναι αυτή εδώ, (μην την παραγγείλετε από αμερική γιατί θα σας σκίσει το τελωνείο), δουλεύει με τάσεις από 6 έως 24V, είναι καλύτερη από την Hydor L30 (και σε απόδοση και σε ποιότητα κατασκευής), αλλά όταν δουλεύει στο full βγάζει ένα ήχο, σιγανό μεν, ενοχλητικό δε. Ευτυχώς, με ελαφρύ χαμήλωμα της τάσης (με ένα ροοστάτη) ο θόρυβος σταματά χωρίς σοβαρή μείωση της απόδοσης. - Ροδάκια έχει αλλά δεν τα έχω βάλει γιατί φοβήθηκα μήπως πέσει από το γραφείο...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 5, 2004 #26 Δεκέμβριος 5, 2004 Γιωργο πολυ ωραιο το κουτι σου... πολυ καλη η πατεντα με τα διπλα ψυγεια και το εμφανες κτηνο watertank! θα προτιμουσα βεβαια λιγοτερα χρωματα στον φωτισμο αλλα αυτα ειναι γουστα του καθενος... μαλλον δεν σε φωναζουν εδω μεσα τυχαια "Μαγκαιβερ"... keep it up:T:
Samael Δεκέμβριος 5, 2004 #27 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςμαλλον δεν σε φωναζουν εδω μεσα τυχαια "Μαγκαιβερ"... Αυτο του κολησε στο λαν παρτυ που ειχε γινει(μια φορα κ ενα καιρο..) Ειχε φερει τα παντα μαζι του!Κ μενα με ειχε βολεψει με ενα καλωδιο τροφοδοσιας γιατι το ειχα ξεχασει
karakokas Δεκέμβριος 8, 2004 #31 Δεκέμβριος 8, 2004 Πραγματικα πολυ καλο!Για πες και θερμοκρασιες με το διπλο ψυγειακι
eleven Δεκέμβριος 8, 2004 #34 Δεκέμβριος 8, 2004 Και τα δικα μου ευσημα Πολυ καλη και προσεγμένη κατασκευη Αψογος ...........
Aligator21 Φεβρουάριος 16, 2005 #39 Φεβρουάριος 16, 2005 Σνιφφφφ... Ζήλεψα τώρα! Γιώργαρε; ’ψογο το κουτάκι σου! :) Υ.Γ. Ποιος θα μου κάνει ένα τέτοιο δώρο;;; :D :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.