georgeadams Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2004 Αφού βρέθηκε επιτέλους διαθέσιμη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, να μερικές φωτογραφίες και από το τρέχον κουτί μου (κάνοντας κλικ πάνω στις φωτογραφίες, ανοίγουν σε νέο παράθυρο με διπλάσιο μέγεθος): Το κουτί είναι ένα YeongYang YY-420 Cube Sever Case (click here) που αγόρασα τον περασμένο Ιούνιο αλλά έφτασε στην τρέχουσα κατάσταση πριν από λίγους μήνες μετά από διάφορα πειράματα και μαστορέματα Αποτελείται από 2 διαμερίσματα (σαν να έχουμε κολλήσει 2 midi towers δίπλα-δίπλα). Το αριστερό διαμέρισμα είναι φτιαγμένο για να φιλοξενεί τη Motherboard και το δεξί, το τροφοδοτικό, και τις μονάδες αποθήκευσης (CD, DVD, δίσκους). Μπροστα έχει κανονικά 2 πόρτες που καλύπτουν τα Drives αλλά τις αφαίρεσα γιατί δεν τις θεωρώ πρακτικές. Εξ'άλλου, το floppy και τα Drives είναι σε μαύρο χρώμα κι έτσι δεν φαίνονται άσχημα... Στο αριστερό πλάι άνοιξα ένα μεγάλο παράθυρο (ίσως λίγο μεγαλύτερο απ' ότι θα 'πρεπε αλλά τι να κάνουμε...) Στο πάνω μέρος φιλοξενούνται 2 ψυγεία από καλοριφέρ Ford Transit '87 που ψύχονται από 2 ανεμιστήρες Pabst 120mm το καθένα. Στο δεξί πλαινό υπάρχει και μια 12ρα τρύπα για να παίρνει φρέσκο αέρα το δεξί ψυγείο. Του έβαλα ακόμα και 2 χερούλια για ευκολότερη μεταφορά (αν και το βάρος δεν βοηθάει). Μπροστά αριστερά υπάρχουν άλλοι 2 Pabst 120mm και δεξιά 1 enermax 120mm για τους δίσκους. Λίγο πιο πάνω φαίνεται η δεξαμενή νερού από Plexy και παραπάνω το Aerogate 2 που φροντίζει για την αργή περιστροφή των ανεμιστήρων. Στο δεξί διαμέρισμα (που είναι λίγο χύμα μιας και δεν φαίνεται απ'έξω) φαίνεται ο σωλήνας για το άδειασμα της δεξαμενής και το shroud από φύλλο αλουμινίου για το ψυγείο (ιδέα του Soki). Το περίεργο φύλλο αλουμινίου σε σχήμα U πάνω από το τροφοδοτικό φροντίζει ώστε το ψυγείο να παίρνει φρέσκο αέρα από την πλαινή τρύπα και όχι από το εσωτερικό του PC. Ο δίσκος που φαίνεται όρθιος "χύμα" είναι πρόσφατη προσθήκη και δεν έχω αξιωθεί να τον βάλω κανονικά ακόμα Στο αριστερό διαμέρισμα τώρα, φαίνονται η αντλία (Laing D4 στα 12V) και τα waterblock (Cascade CPU Block, DangerDen Z-chipset block και Maze4 GPU block). Το σπειράλ γύρω από τους σωλήνες (tygon) είναι το γνωστό Swiftec CoolSleeve που τους εμποδίζει να τσακίσουν (μόνο στο κομμάτι από τη VGA στο Chipset και από το ψυγείο στο Tank υπήρχε φόβος για τσάκισμα αλλά θα φαινόταν πολύ άσχημο αν έβαζα μόνο εκεί). Τέλος, έβαλα και μια οθόνη 4x20 χαρακτήρων που είχα από παλιότερο project. Εδώ φαίνεται να δείχνει πληροφορίες από το Winamp. ’φησα για το τέλος τις ωραιότερες φωτογραφίες, αυτές χωρίς φλας. Το διαμέρισμα της Motherboard φωτίζεται από 3 UV Cold Cathodes που κάνουν τα CoolSleeves και τα κίτρινα δεματικά να δείχνουν πολύ εντυπωσιακά. Μια μπλε Cold Cathode φωτίζει το Tank στο δεξί διαμέρισμα. Το φωτισμό συμπληρώνουν 4 διάφανα πόδια με μπλε Led στο κάτω μέρος του PC αλλά δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου στις φωτό. Το hardware κατά τα άλλα παραμένει το ίδιο (περιμένοντας τους 939): ένας AthlonXP Mobile 2500+ στα 2600MHz στα 1.9V (13x200 μιας και η Epox 8RGA+ που έχω αρνήται να δουλέψει με FSB πάνω από 208MHz), 2x512MB Corsair XMS3200XL και μια Ati Radeon 9800Pro.
voudas Δεκέμβριος 4, 2004 #2 Δεκέμβριος 4, 2004 ωραίο, πρωτότυπο και τερατώδες:devil: οι νο-φλας φώτος είναι διαστημικές φαντάζομαι αν σκάσει κανα λαν, δε θα έρθεις με αυτό...
RootX Δεκέμβριος 4, 2004 #3 Δεκέμβριος 4, 2004 Δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο από τον GeorgeAdams(aka Μαγκάϊβερ) Εξαιρετική δουλειά στο κτήνος !!! Μπράβο Γιωργάρα :magic:
kostas578 Δεκέμβριος 4, 2004 #6 Δεκέμβριος 4, 2004 Από τα πιο όμορφα κουτια που έχω δει , και σίγουρα το πιο ευρύχωρο.
whitewolf Δεκέμβριος 4, 2004 #9 Δεκέμβριος 4, 2004 φοβερο τρομερο ,παρα πολυ ωραιο εχεις ριξει πολυ και καλη δουλεια.
georgeadams Δεκέμβριος 4, 2004 Author #10 Δεκέμβριος 4, 2004 Ευχαριστώ φαντάζομαι αν σκάσει κανα λαν, δε θα έρθεις με αυτό... Δυστυχώς, δεν έχω πλέον άλλο PC για ενδεχόμενο LanParty. Το 2ο PC το πήρε ο αδερφός μου στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με την TFT (ε καλά, αυτός την είχε πληρώσει)... :cry: Έτσι "ξέμεινα" με αυτό εδώ και με μια 17" Hitachi CRT και όπως καταλαβαίνεις πρέπει ν' αρχίσω γυμναστήριο...
spike83 Δεκέμβριος 4, 2004 #11 Δεκέμβριος 4, 2004 ποσα λιτρα νερο περνανε απο τα δυο ψυγεια;;; η αντλια καλη;; πολυ ωραια δουλεια! ! ! :T: :clap: :clap: τερας το κουτι! ! εχεις σκεφτει να βαλεις ροδακια;;
Spyrious Δεκέμβριος 4, 2004 #13 Δεκέμβριος 4, 2004 Παρα πολύ καλό georgeadams.Πολύ προσεγμένη δουλειά.Τι αντλία είναι αυτή;Το κουτί από πού και πόσο το πείρες;Μπράβο.Τα ψυγεία δείχνουν πολύ ωραία επάνω.
Samael Δεκέμβριος 4, 2004 #14 Δεκέμβριος 4, 2004 Aμα εχει μερακι ο ανθρωπος...φαινετε! Ειδικα τα ψυγεια ειναι ολα τα $$ οπως τα εβαλες Eχει καμια διαφορα με 2 ψυγεια η θερμοκρασια ή μπα?
hellrider Δεκέμβριος 4, 2004 #15 Δεκέμβριος 4, 2004 Παρα πολυ καλη δουλεια τα συνχαρητηρια μου!!!Θα ερθεις να φτιαξεις και το δικο μου κουτι ετσι?
Shaman Δεκέμβριος 4, 2004 #16 Δεκέμβριος 4, 2004 Κορυφαίο!!Έχω και αδυναμία στα cube-cases...(Κανένα Mountain Mods παίζει στην Ελλάδα άραγε??)
wrong method Δεκέμβριος 4, 2004 #18 Δεκέμβριος 4, 2004 Ιδιαίτερα οι χωρίς φλας φωτογραφίες είναι καταπληκτικές.
mortisboy Δεκέμβριος 4, 2004 #19 Δεκέμβριος 4, 2004 ....man συγχαρητηρια.....απλα....εγραψες... :T: ....φοβερη δουλεια.....ειναι απλα τελειο.. :inlove:
haris1984 Δεκέμβριος 4, 2004 #20 Δεκέμβριος 4, 2004 γιατι μου το εκανες αυτο τωρα??ειμαι ερωτευμενος με αυτο το κουτι απο την πρωτη μερα που το ειδα στο hac...τσ...δεν σου ξαναμιλαω...αστερι το κουτακι...και πολυ προσεγμένη δουλεια...μπραβο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.