lgalkis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2014 Καλησπερα,τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα και δεν ξερω πως να το λυσω.Εχω βαλει τα 8.1 και ολα πηγαινουν ρολοι.πριν απο δυο τρεις μερες μου εφεραν ενα φλασακι νεκρο και μετα απο διαφοραπρογραμματα το flashαρα απο την αρχη και ξαναδουλεψε,αν και σε μικροτερη χωρητικότητα.Απο εκει και μετα ομως εχω θεμα με τα windows.Η μονη συσκευη που βρισκουν και δουλευεικατα το boot ειναι ποντικι - πληκτρολογιο.ολες οι αλλες ειναι με κιτρινο θαυμαστικο.Αν κανω update τους drivers της συσκευης,στο Auto μου λεει οτι ειναι update,αν κανω browseστο φακελο με τους Drivers που κατεβασα απο τη gigabite,τoν κανει Install και η συσκευη δουλευει.Αν κλεισει το pc ή restart,το ιδιο παλι.Εχετε να προτεινετε κατι?Μητρικη ep45-ds3l και windows 8.1 με ολα τα updates ενημερωμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Σεπτέμβριος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 Ξεκινα τον υπολογιστη με ενα live Cd windows ή Linux για να δεις αν με αυτα αναγνωριζει συσκευες Usb. Αν οχι μαλλον το φλασακι κατι εκαψε. Το εχω παθει απο ενα Usb hub Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Σεπτέμβριος 17, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 Και μετα το χειροκίνητο install πως δουλεύουν κανονικά όλα;απλα το format θέλω να αποφυγω,αυτό είναι το θέμα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Σεπτέμβριος 17, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 Εμενα 1 δουλευε 3 οχι και ηταν hardware προβλημα, σου ειπα το παραπανω για να σιγουρευτεις επειδη ειναι ευκολη λυση. Αν ειναι προβλημα των 8.1 που στο ευχομαι δεν εχω καποια ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Σεπτέμβριος 17, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 Ωραία,thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.