johnjohn7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2014 Καλημέρα, εχω ενα PC σπιτι μου που το εφτιαξα απο παρτσαλια,εχει 2gb ram dualcore sta 3,2gz kai mia m/b gigabyte 775 με ενσωματωμενη vga και ενα 450w PSU...τι windows να βαλω???ψαχνω να βαλω windows 7 dark εχετε να προτεινετε κατι?ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 windows 7 ultimate 32 bit. Kλείσε και το aero και είσαι κομπλέ. Ούτε dark ούτε shiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 15, 2014 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 αν εχεις και δευτερο pc και αυτο το θες απλα για να κανεις την πλακα σου ιδανικο θα ηταν να μη βαλεις windows αλλα linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 αν εχεις και δευτερο pc και αυτο το θες απλα για να κανεις την πλακα σου ιδανικο θα ηταν να μη βαλεις windows αλλα linuxΚαλημερα, Linux ειναι μια πολυ καλη ιδεα αλλα θελω να βαλω ενα game και δεν παιζει στο Linux... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 windows 7 ultimate 32 bit. Kλείσε και το aero και είσαι κομπλέ. Ούτε dark ούτε shiny.Καλημερα... Τωρα εχω windows 7 pro 32bit και δεν παει πολυ καλα, αν βαλω τα ultimate αυτα ππου λες θα ειναι καλυτερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 16, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Καλημερα... Τωρα εχω windows 7 pro 32bit και δεν παει πολυ καλα, αν βαλω τα ultimate αυτα ππου λες θα ειναι καλυτερα??Defrag, τσεκάρισμα με κανένα antivirus/malwarebytes μήπως έχουν εγκατασταθεί μισή ντουζίνα διαφημιστικά ή σου έχουν κάτσει τίποτα Malwares/viruses που σου τρώνε resourses, το swap fixed size και όχι μεταβλητό και αν υπάρχει δεύτερος δίσκος (δεύτερος δίσκος όχι δεύτερο partition) τότε βάζεις swap ΜΟΝΟ στον δεύτερο δίσκο, όχι αυτόν των windows.Το Ultimate, Dark, turbo, super, whatever δεν αλλάζει τα specs του PC. Θα τρέχει ίσως καλύτερα στην αρχή μιας και η εγκατάσταση θα είναι φρέσκια και χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα, σε βάθος χρόνου όμως θα καταλήξει όπως η τορινή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Defrag, τσεκάρισμα με κανένα antivirus/malwarebytes μήπως έχουν εγκατασταθεί μισή ντουζίνα διαφημιστικά ή σου έχουν κάτσει τίποτα Malwares/viruses που σου τρώνε resourses, το swap fixed size και όχι μεταβλητό και αν υπάρχει δεύτερος δίσκος (δεύτερος δίσκος όχι δεύτερο partition) τότε βάζεις swap ΜΟΝΟ στον δεύτερο δίσκο, όχι αυτόν των windows.Το Ultimate, Dark, turbo, super, whatever δεν αλλάζει τα specs του PC. Θα τρέχει ίσως καλύτερα στην αρχή μιας και η εγκατάσταση θα είναι φρέσκια και χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα, σε βάθος χρόνου όμως θα καταλήξει όπως η τορινή σου.2 μερες που εχω κανει εγκατασταση και απο την αρχη δεν παει καλα, εκανα chkdsk και εβαλα και τον δισκο σε διαγνωστικο βγηκε οκ... Ελεγα μπας και ετρεχαν καλυτερα αυτα... Antivirus ειχα βαλει "microsoft essential" γιατι τvρα το εβγαλα να δω πως θα παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 16, 2014 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Συζητησεις περι παρανομου λογισμικου απαγορευεται. Το θεμα κλειδωνει κ μεταφερετη στην Μαυρη Τρυπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.