Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 δεν ειναι τιποτα κλειδωμενο(κ αυτο το ειχα κοιταξει...) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 4, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Annoula για να δουμε... με printScreen το εκανες αυτο ? μάλον οχι . Το εβγαλες photo. Και λογικα εχεις CRT οθόνη .Yπαρχει και ποιο ευκολος τροπος πατας το printscreen και το κανεις paste σε ενα προγραμμα για επεξεργασίς photo. btw Annoula λεγαν μια κοπέλα που γούσταρα στο δημοτικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 αααχχ!!παιδια το βρηκα!! :jump: :clap: :clap: πhγα στο φορoυμ που ειχε γραφτει το ιδιο προβλημα με το δικο μου!thanks,lordofrings!! εκανα τα εξης.. δεξι κλικ(στην επιφανεια εργασιας)-->properties-->desktop-->costumize desktop και "ξετικαρα"ολες τις επιλογες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 ναι εβγαλα φωτογραφια την οθονη!! ειμαι "περιπτωση"εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 ναι εβγαλα φωτογραφια την οθονη!! ειμαι "περιπτωση"εγω! και τι εγινε τελικα με το κοριτσακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 4, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Annoula [Σήμερα, στις 20:35] αααχχ!!παιδια το βρηκα!! :jump: :clap: :clap: πhγα στο φορoυμ που ειχε γραφτει το ιδιο προβλημα με το δικο μου!thanks,lordofrings!! εκανα τα εξης.. δεξι κλικ(στην επιφανεια εργασιας)-->properties-->desktop-->costumize desktop και "ξετικαρα"ολες τις επιλογες!! Mπραβο Annoula!!! :T: Aφου σε βοήθησα να λύσεις το πρόβλημα θα παμε για καφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 :whistling :whistling :whistling τι θα κανουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 4, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Annoula ναι εβγαλα φωτογραφια την οθονη!! ειμαι "περιπτωση"εγω! και τι εγινε τελικα με το κοριτσακι? ειμουν ντροπαλούλης στο δημοτικο... :o :o εμαθα ομως το ωραιο εκεινο κοριτσάκι γουστάρει κοριτσάκια και οχι αγοράκια . . . .. :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 4, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Χαλαρωσε ρε γυπα Lord..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 απο το δημοτικο κιολας το κοριτσακι ειχε σεξουλακες προτιμησεις?ουαου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 *σεξουαλικες(ενα μικρο σαρδαμ)!εδω ολοκληρος πρωθηπουργος και εκανε σαρδαμ...να μην κανω και εγω ενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 γαμωτο!! *πρωθυπουργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 4, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Υπαρχει κ το edit.τωρα που λυθηκε το προβλημα σου δεν απαντας κ στον samael? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 4, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Καλωσήρθες στο TheLab. Φιλική συμβουλή: κάτω από κάθε πόστ υπάρχει ένα μικρό κουμπί που λέει "διόρθωση" και μπορείς προφανώς να διορθώνεις τα ποστ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 4, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Επέλεξε το Adjust for Best appearence.99% θα διορθωθεί. Μετά μπορείς να αποεπιλέξεις μερικές από τις άλλες επιλογές για να κάνεις την απόκριση πιο γρήγορη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 4, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings Mπραβο Annoula!!! :T: Aφου σε βοήθησα να λύσεις το πρόβλημα θα παμε για καφέ. 1ον αμα δωσεις λινκ και στον Βαγγουρα θα του ζητησεις κι αυτουνου να πατε για "καφε", και 2ον, χαλαρωσε λιγο, με τη μια στο ψητο ρε πεινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 4, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 link me baby....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 4, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen 1ον αμα δωσεις λινκ και στον Βαγγουρα θα του ζητησεις κι αυτουνου να πατε για "καφε", και 2ον, χαλαρωσε λιγο, με τη μια στο ψητο ρε πεινα? Μου εχει μείνει αποθημένο μια Αννούλα. . :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 4, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings Μου εχει μείνει αποθημένο μια Αννούλα. . :tomato: :tomato: Το ξερες οτι τι καλητεχνικο του Βαγγουρα ειναι Αννουλα?? Οχι?Χμμμ...για να σε δω τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 tristeno σε ευχαριστω!το διορθωσα τελικα! ναι...lord....τελικα αποκαλυφθηκα.. ειμαι ο Βαγγουρας!! χαχα!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.