Annoula Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2004 εχω μια ΤΝΤ2 32ΜΒ καρτα γραφικων και εδω και πολυ καιρο τα εικονιδια που βρισκονται στην επιφανεια εργασιας με ενα χρωματικο "υποβαθρο"...μια σκια που μπορουμε να αλλαξουμε το χρωμα της..οπως θελετε μπορουμε να το πουμε.παντως δεν μπορω να το αφαιρεσω,αλλα μονο να αλλαξω το χρωμα του..:...: εχω τα ΧΡ και γνωριζω οτι κανονικα δεν εμφανιζουν κατι τετοιο. τωρα θα μου πειτε οτι μπορω αυτο να το διορθωσω με τιν ακολουθη διαδικασια...δεξι κλικ(στιν επιφανεια εργασιας)-->ιδιοτητες-->κ.λ.π...αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο απο οτι φαινεται! ΑΑ!θεμα "ντραιβερς" δεν νομιζω να ειναι,αλλα παρολα αυτα χτες κατεβασα καινουργιους! αλλαγη δεν υπηρξε..και για αυτο ζηταω τη βοηθεια σας:giveup: αν γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει παρακαλω..
Samael Δεκέμβριος 4, 2004 #2 Δεκέμβριος 4, 2004 Καλωσορισες Αν εδειχνες κ μια φωτο θα ηταν ποιο κατανοητο το προβλημα...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2004 piga na kano episunapsi mia foto,alla mou leei oti einai polu megali!itan 100kb,meta tin ekana 50kb,alla tipota..
RootX Δεκέμβριος 4, 2004 #5 Δεκέμβριος 4, 2004 Τα αρχεία που μπορείτε να κάνετε attach πρέπει να είναι της μορφής "gif jpg png txt zip jpeg pdf xls doc". Το μέγιστο μέγεθος του αρχείο πρέπει να είναι 100Kbytes και το μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος για εικόνες είναι τα 550(width)x700(height). Aν προσπαθήσετε να ανεβάσετε κάτι μεγαλύτερο από αυτές τις συνθήκες το σύστημα αυτόματα θα απορρίψει το attachment σας. Και όχι greeklish σε παρακαλώ
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #7 Δεκέμβριος 4, 2004 αυτο ειναι το προβλημα μου με τα εικονιδια του desktop!αυτο το γκρι πλαισιο δεν επρεπε να υπαρχει(εφοσον εχω τα ΧΡ).θα επρεπε να φαινοντουσαν μονο τα γραμματα(οπως συνεβενε παλιοτερα δηλαδη)..
papatsonis Δεκέμβριος 4, 2004 #8 Δεκέμβριος 4, 2004 κλικαρισε αυτο.. στη καρτελα advanced πας στα settings εκει που λεει :performance,visual settings, etc..
phil1416003162 Δεκέμβριος 4, 2004 #10 Δεκέμβριος 4, 2004 Ψαξε λιγο τις ρυθμισεις στην καρτελα "appearance"που εμφανιζεται με δεξι κλικ στο desktop-->properties.
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #12 Δεκέμβριος 4, 2004 phil το εχω ξεζουμισει το appearance!!δεν διορθωνεται απο εκει.. papatsoni το δοκιμασα και αυτο που ειπες(για 5η φορα!!),αλλα τιποτα... η καλυτερη λυση μου φαινεται ειναι να πεταξω την καρτα και να παω να αγορασω καμια καινουργια..:banging: να γλυτωασετε κ εσεις... * το btw τι ειναι που εγραψες?bmw ηθελες να πεις?
papatsonis Δεκέμβριος 4, 2004 #13 Δεκέμβριος 4, 2004 το btw : by the way ,όσο για το προβλημα, θελεις να μου πεις, οτι βαζοντας , best appearance δεν το αλλάζει?? , σε ρωτάω γιατι και στο pc του πατερα μου μια τντ2 μ64 εχω και τα δειχνει κανονικα (οπως θα επρεπε κιολας)
paschalia Δεκέμβριος 4, 2004 #14 Δεκέμβριος 4, 2004 by the way ,αγγλικη εκφραση = ''μιας και το'φερε η κουβεντα'' στο πέριπου
Mischeif Δεκέμβριος 4, 2004 #15 Δεκέμβριος 4, 2004 αχαχαχαχαχαχαχαχαχα: :hehe: :hehe: το btw σημαινει by the way:p συγνωμη για το offtopic post μου αλλα ελιωσα στο γελιο :laughing:
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #16 Δεκέμβριος 4, 2004 οχι..οχι,απο το appearance(δεξι κλικ-->ιδιοτητες-->κ.λ.π..)δεν γινεται κατι...και μενα παλιοτερα ηταν οκ τα γραφικα.
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 Author #17 Δεκέμβριος 4, 2004 σιγα καλε..τοσο αστειο ειναι??αα!"btw" δεν ειμαι ηλεκτρολογος!
LordOfRings Δεκέμβριος 4, 2004 #18 Δεκέμβριος 4, 2004 Εγω είχα αυτο πρόβλημα οταν έβαλα ενα σκ@το ScreenSaver οσο και να προσπάθησα δεν λύθηκε .. .Ε και έκανα Format ..Αν και ο enduracell ειχε postarei κάτι και δεν το δοκίμασα. για κοίτα λιγο.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4861&highlight=desktop
jpavly Δεκέμβριος 4, 2004 #19 Δεκέμβριος 4, 2004 Δοκίμασε και αυτό:Display Properties,Desktop,Customize Desktop,Web,Και εκεί δες μήπως είναι τσεκαρισμένο κατά λάθος το "Lock desktop items"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.