Jump to content

Νεο PC με socket 2011-3

zaratoustr

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Μετά από διάφορες προσθήκες μέσα στους μήνες που έχω να γράψω το σύστημα έχει ως εξής:

ΚΟΥΤΙ: CORSAIR GRAPHITE SERIES 760T ARCTIC WHITE FULL-TOWER WINDOWED CASE - ΚΟΥΤΙΑ - CASES -
PSU: AX860 ATX Power Supply ? 860 Watt 80 PLUS? Platinum Certified Fully-Modular PSU
SSD: CRUCIAL CT512MX100SSD1 MX100 512GB 2.5'' INTERNAL SSD SATA3 - ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ -
VGA: ASUS GEFORCE GTX970 STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL - ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ -
RAM: G.SKILL F4-2400C15Q-16GRR 16GB (4X4GB) DDR4 2400MHZ RIPJAWS 4 RED QUAD CHANNEL KIT - ΜΝΗΜΗ RAM -
CPU: INTEL CORE I7-5820K 3.30GHZ LGA2011-3 - BOX - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU -
CPU COOLER: CORSAIR HYDRO SERIES H100I EXTREME PERFORMANCE CPU COOLER (240MM) - ΥΔΡΟΨΥΞΗ -
MOBO:ASUS X99-DELUXE RETAIL - ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ -

ΟΘΟΝΗ: Οθόνη Dell U2713H 68,6 εκ. (27") με PremierColor | Dell Greece

Γνώμες?

Επομενες αγορές θα έχουν να κάνουν με το σύστημα αποθήκευσης. Λογικά άλλος ένας ίδιος SSD για raid 0 και 2 x μηχανικοί δίσκοι για αποθήκη (raid 1). Κάποια πρόταση?

Να αναφέρω οτι δεν έχω κάνει (λόγω έλλειψης χρόνου) καθόλου overclock οπότε οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Έχεις κάνει φοβερό σύστημα, πάντως. Ένα κι ένα τα κομμάτια. Αξιοζήλευτο. Εύχομαι να είναι καλοδούλευτο!

Για αποθήκευση raid 1 ναι. Για OS στον ssd να κάνεις raid 0 με 2 500άρηδες δεν ξέρω αν αξίζει.

Thanks pnick και ευχαριστώ για την βοήθεια στο στήσιμο ολα τα παιδιά. Μπορεί να πάρω δυο Samsung pro για raid 0 αργότερα.

Αυτές τις μέρες που έχω λίγο χρόνο παραπάνω θα ασχοληθώ και με το overclocking (αν και πραγματικά δεν ξέρω αν χρειάζεται :)).

Καλές γιορτές σε όλους!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.