Jump to content

CrossOver 290M LG-IPS 21:9 στα 230ευρώ

DJD

Recommended Posts

Ναι έχεις και το τελωνείο σε αυτή τη ρημάδα χώρα, εδώ στα 200€.. θα ήταν περίπου 30ευρώ το τελωνείο. Το hdmi τι να το κάνεις στο PC;

Σε τρώει ο πισινός σου μου φαίνεται. Εσύ δε γκρίνιαζες για την 27αρα ότι δεν είναι ποιοτικά καλή;

Qnix ήταν εκείνη, και ναι συγκριτικά με τις τότε 600+ ευρώ 20" Nec υπολείπεται. Στα 230ευρώ δεν υπάρχει συναγωνισμός imo.

Συμβουλευτικά για το φίλο παραπάνω, δεν πειράζει αν ΔΕΝ έχει HDMI, το DVI είναι το ίδιο.

Το HDMI περνάει και ήχο. Αν πχ μια οθόνη ΔΕΝ έχει ηχεία, σίγουρα δεν χάλασε κι ο κόσμος αν δεν έχει HDMI.

Παραδόξως, κάποιες κάρτες γραφικών περνούσαν ήχο και απο DVI, σε κάποιο νήμα είχε αναφερθεί αυτό παλιότερα, ίσως ήταν κάποιες 6άρες της ΑΤΙ, αλλά δεν θυμαμαι σίγουρα.

DJD, αν παρακουλουθείς απο πολύ κοντά θα σε ... θαμπώσει που λέμε η οθόνη, πάνω απο 24" υπάρχει μια καμπύλη.. εκμάθησης, εγώ σε 27άρα ήμουν για λίγο ... overwhelmed :smoke:

27άρα έχω κι εγώ και για την ώρα δε θέλω παραπάνω, απλά το πόσταρα μπας κι ενδιαφερόταν κανείς λόγω τιμής.

27άρα έχω κι εγώ και για την ώρα δε θέλω παραπάνω, απλά το πόσταρα μπας κι ενδιαφερόταν κανείς λόγω τιμής.

Αν δεν φοβόμουν το τελωνείο... :stop:

Μας ....την ψυχολογία με αυτό το ποστ. Πολύ καλή τιμή! Ξέρει κανείς να μας πει αν αυτή η ανάλυση ή η 2560x1440 είναι καλύτερη στο μάτι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.