spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Εγω προτιμω τα datawrite !!!!! !!!!! οκ! καλη επιτυχια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADOLF Δεκέμβριος 19, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 εγω χρησιμοποιω 3 εταιρειες.την fortis ( 0,70 λεπτα το κομματι), την intenso ( 0.50 λ.) ,και την fujifilm ( 0.70 λ.) . πιο πολυ για ταινιες χρησιμοποιω την fujifilm για την προιστορια της σε αυτο το χωρο απο τα φωτογραφικα φιλμ. για την intenso εχω διαβασει καλα λογια απο ξενα περιοδικα κτλ... ολα μπορουν να βγουν φανφαρες βεβαια. για την fujifilm dvd -R x4 τι γνωμη εχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 20, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Τα cd της INTENSO ηταν χαλια. Δεν αντεχουν στον χρονο , ξεφλουδιζουν. Καποια DVD που ειχα δεν με αφησαν ευχαριστημενο με την αποδωση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 20, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Παίδες όσοι είστε με την ΤΥ,από που τα πέρνετε με 0,50 (ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ)Έχω βρει κάτι DVD στο e-shop και λένε ότι είναι ΤΥ,είναι ΤΥ ή no name????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Δεκέμβριος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 TY = TAIYO YUDEN ?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από cozzyz [Σήμερα, στις 03:16] TY = TAIYO YUDEN ?????????? Ναι... Τωρα πηρα bulkpaq-r 8χ!Θα τα δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Δεκέμβριος 28, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Με bulkpaq είμαι τώρα ... δεν 8α έλεγα και τα καλύτετα λόγια :-/ Σε κάτι ντατα & μπ3 που έχω γράψει μου κάνει νερά προς το τέλος (δεν τα διαβάζει το νεκ). Περιμένω πως και πως τα πακ της Smart! (μακράν τα καλύτερα σε ποιότητα ΚΑΙ σε 8έμα αντοχής στον χρόνο όσο αφορά τα cdr). Εύχομαι να έχουν την ίδια επιφάνεια και τα dvdr τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.