Jump to content

Τι γνώμη σας σχετικά με DVD Bullpack...

morius

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά μόλις βρήκα DVD Bulpack 8X με 0.50

Τι γνώμη έχετε για την BullPack?????

Είναι καλή?????Είναι τα πιο φτηνά DVD 8X που έχω βρει!!!!!

Ειναι ψιλοαπαραδεκτα DVDs. Μπορει να σου τυχει καλη παρτιδα που να διαβαζονται και να γραφονται ικανοποιητικα ή να σου τυχει παρτιδα που να πετας το ενα δισκακι μετα το αλλο. Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια και φιλων διοτι εδω στην Αγγλια παιζουν πολυ στην αγορα.

Αρχική απάντηση από Shadow Hunter [Σήμερα, στις 12:21]

....ή να σου τυχει παρτιδα που να πετας το ενα δισκακι μετα το αλλο.

Σε 4Χ που είχα δοκιμάσει παλιά ήταν καλά!!!!!

μπορεί να έτειχε αλλά επειδή δεν έχω πείρα σε BullPack γι'αυτό ρώτισα!!!!!

Δηλαδή να μην πάρω?????

Προσφατα πηρα 50 8Χ DVD-R και εχουν προβλημα και με το NEC3500A κ με το SONY510A. Το SONY δε, για να τα γραψει σε 2X ηθελε downgrade το firmware... Με το NEC μερικα παλευονται σε 8X και αλλα βγαζουν CRC errors ακομα και σε 2X. Στην θεση σου θα κοιταζα σε καποια αλλη μαρκα. Ειναι ρισκο.

Με τα X4 τα BulkPaq δεν ειχα τοσο προβλημα αν και τα περισσοτερα δεν μπορουσαν να διαβαστουν ανετα απο διαφορα DVD-Roms. Δεν γραφοντουσαν και τοσο καλα. Οτι πληρωνεις παιρνεις, με ελαχιστες εξαιρεσεις.

Από θέμα 4Χ DVD έχω βρει!!!!!ΤΥ πάντα το θέμα είναι ότι η ΤΥ δεν έχει βγάλει 8Χ(νομίζω)

’λλη μάρκα δεν έχω δοκιμάσει!!!!! Εσύ με τι δουλεύεις?????Τι προτείνεις?

Προσωπικα δουλευω με Datawrite 8X. Στην κατηγορια χρηματων που βρισκονται και τα Bulkpaq ειναι αλλα δεν εχω προβληματα. Τουλαχιστον μεχρι τωρα.

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 14:35]

Από θέμα 4Χ DVD έχω βρει!!!!!ΤΥ πάντα το θέμα είναι ότι η ΤΥ δεν έχει βγάλει 8Χ(νομίζω)

’λλη μάρκα δεν έχω δοκιμάσει!!!!! Εσύ με τι δουλεύεις?????Τι προτείνεις?

8x εχουν βγει....

Αυτα χρησιμοποιω,αυτα εμπιστευομαι...

ΤΥ for ever...:worship:

Από που george?????

Αν και έκανα κάτι πριν λίγο και έμεινα!!!!! Τα απλά ΤΥ 4Χ τα έγγραψα σε 8Χ!!!!!

Πως δεν ξέρω.....

βγηκαν κατι Sony με τεχνολογια accucore 8χ, γραφονται 12χ και διαβαζονται λες και τα εχεις γραψει 4χ. επισεις πολυ καλα ειναι τα ΤΥ και TDK. βεβαια ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα καλυτερα να δωσω κατι παραπανω απο το να κλαιω τα δεδομενα μου μετα απο λιγο καιρο.

Αρχική απάντηση από morius [Χθες, στις 17:28]

Τελικά τα παρατάω!!!!! Δεν πέρνω BullPack!!!!!

ΤΥ για ΠΑΝΤΑ...:T: :T: :T:

:OT: Τι DVD+/-RW έχεις????? :OT:

Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 21:30]

:OT: Τι DVD+/-RW έχεις????? :OT:

Το:OT: που το είδες?????

ΤΕΑC έχω που κολάει αυτό????? :wassat:

Επι τη ευκαιρια, τσεκαροντας απο το Nero InfoTool τα 8X BulkPaq δινουν σαν Manufacturer ID: TYG02, το οποιο ειναι φυσικα απομιμηση και οχι αυθεντικο TY. Απλα προς ενημερωση και αποφυγη λανθασμενης κινησης-αγορας.

Αρχική απάντηση από Shadow Hunter [Χθες, στις 22:59]

Επι τη ευκαιρια, τσεκαροντας απο το Nero InfoTool τα 8X BulkPaq δινουν σαν Manufacturer ID: TYG02, το οποιο ειναι φυσικα απομιμηση και οχι αυθεντικο TY. Απλα προς ενημερωση και αποφυγη λανθασμενης κινησης-αγορας.

Το έχω δοκιμάσει όλα!!!!! Τα ΤΥ δεν συγκρίνοντε με τπτ άλλο!!!!!

Θα ψάξω καλύτερα!!!!!

Τελικά βρήκα και ΤΥ 8Χ δοκίμασα και πάει μια χαρά

Εγω βρηκα και πηρα με 0,50 απο MEDIACENTER dvd-r 8x DATAWRITE τα οποια τα αναγνωριζει σαν FUJI , και γραφονται 16χ με το POIONEER 108 και firmware apo NIL.

Καλό είναι?????

Αυτό με την μάρκα δεν πάει καλά:hmm: :hmm: Κάτι βρομάει εδώ?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.