morius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2014 Συνδέω εχθες έναν εξωτερικό δίσκο LACIΕ 1TB στο pc και μου βγάζει το κλασικό μήνυμα ότι έχει κάποιο προβλημα να το φτιαξουν τα windows κτλ.Πατάω να το φτιάξουν και μου λέει μήνυμα μετά από λίγο ότι δεν είναι δυνατό...Ε αυτό ήταν, δεν μπορώ να μπω μέσα στον δίσκο τώρα.Και έχω πολύ υλικό μέσα...Καμιά ιδέα;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 14, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Συνδέω εχθες έναν εξωτερικό δίσκο LACIΕ 1TB στο pc και μου βγάζει το κλασικό μήνυμα ότι έχει κάποιο προβλημα να το φτιαξουν τα windows κτλ.Πατάω να το φτιάξουν και μου λέει μήνυμα μετά από λίγο ότι δεν είναι δυνατό...Ε αυτό ήταν, δεν μπορώ να μπω μέσα στον δίσκο τώρα.Και έχω πολύ υλικό μέσα...Καμιά ιδέα;;;;;α) Συνέδεσε το σε όλα τα υπόλοιπα USB ports. Μπορεί σε κάποιο να παίξει. Μου το είχε κάνει με ένα φλασάκι.β) Άνοιξε τη θήκη και συνέδεσε τον απ'ευθείας στο SATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Σεπτέμβριος 14, 2014 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Και αν παίξει μάλλον πρέπει να πάρεις backup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.