sokinsohim Σεπτέμβριος 14, 2014 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Έχω το μοντέλο του 2013 το απλό.Είναι κορυφαίο για 160 ευρώ που έδωσα.Μπαταρία πολύ καλή με περίπου 4-5 ώρες screen on time μέσα στην μέραΜέγεθος οθόνης ιδανικό 4.5 με που καλό ppiΡαδιόφωνο Το πιο σημαντικό δεν κολλάει πουθενά!Όλα είναι ομαλά κ αρκετά γρήγορα(το έχω τεστάρει δίπλα σε ένα galaxy s4 φίλου κ ήταν μακράν πιο smooth..Βέβαια έχει μικρή μνήμη διαθέσιμη γύρω στα 5 gb αλλά όπως κ να ναι εγώ το θεωρώ πως είναι ένα nexus 5 mini![emoji6] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 14, 2014 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Ψιλοσφηνα μπαινω..................πως βλεπεις το παρακατω?ZTE Grand S II με 4g και microsd.ZTE Grand S II S291 LTE 4Gκαι σε σχεση με το mi3 το 16αρη που εχει 222€?Xiaomi all the way, αν και δεν συμπαθω την MIUI, εχει ολοκληρη κοινοτητα απο πισω και μεγαλη υποστηριξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Σεπτέμβριος 28, 2014 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Με χάλασε αρκετά που το 2014 είναι 5 inches. Για τα δικά μου δεδομένα οι 4.7'' είναι το ιδανικό μέγεθος. Απο design πως είναι σε σχέση με το παλιό; γιατί δεν το έχω δει live.Το 1GB ραμ είναι αρκετό, ειδικά αν πάρει και το Android L; Δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο σαν χρήση αλλά μου φαίνεται λίγο. Πόσο θα καταναλώνει π.χ μόνο του το 4.4.4 και πόσο το L;Η 8άρα κάμερα έχει βελτιωθεί σε σχέση με την παλιά 5αρα; Γιατί είχα διαβάσει ότι είναι από τις χειρότερες κάμερες που κυκλοφορούν.Γνωρίζουμε αν θα βγει με LTE; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 28, 2014 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Εμένα η μπαταρία με φοβίζει λόγω μεγαλύτερης οθόνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 28, 2014 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Με χάλασε αρκετά που το 2014 είναι 5 inches. Για τα δικά μου δεδομένα οι 4.7'' είναι το ιδανικό μέγεθος. Απο design πως είναι σε σχέση με το παλιό; γιατί δεν το έχω δει live.Το 1GB ραμ είναι αρκετό, ειδικά αν πάρει και το Android L; Δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο σαν χρήση αλλά μου φαίνεται λίγο. Πόσο θα καταναλώνει π.χ μόνο του το 4.4.4 και πόσο το L;Η 8άρα κάμερα έχει βελτιωθεί σε σχέση με την παλιά 5αρα; Γιατί είχα διαβάσει ότι είναι από τις χειρότερες κάμερες που κυκλοφορούν.Γνωρίζουμε αν θα βγει με LTE;Mια χαρα ειναι και το 1gb, ειδικα στο moto.Ειχα μεχρι πριν 1 μηνα κινητο με 1gb και ~aosp rom (Κινεζικο) και πηγαινε τρομερά καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Σεπτέμβριος 29, 2014 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Έχω το 1ης γενιάς με 1gb RAM δεν είναι ούτε πολύ αλλά ούτε λίγο.Δεν κάνεις φοβερό multitasking αλλά μετακινήσε στις 2 τελευταίες εφαρμογές άνετα.Σε διάφορα review βλέπω πως η κάμερα στο 2014 είναι λίγο καλύτερη λόγο πιο πολλών πιξελ ενώ η μπαταρία είναι χειρότερη (στο 2013 βγάζω 4-5 ώρες οθόνης στο 24ωρο).Εμφανισιακά είναι πολύ πιο ωραίο για εμένα το 2013 αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 29, 2014 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Με στοκ ανδροιδ μια χαρά είναι και το 1 γίγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 29, 2014 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Ίδια κουβέντα είχα προχθές με ένα φίλο που θέλει να δώσει ~180€ για κινητό,και του γυάλισε το Xiaomi.Προσωπικά το MIUI δε το συμπαθώ καθόλου, προτιμώ 1000 φορές καθαρό Android απο Google με άμεση υποστήριξη.Απο 4.4.3 και πάνω έχουν κάνει πολύ καλη δουλειά με την διαχείριση RAM.Τουλάχιστον εγώ με το "προπολεμικό" S3 του 1GB αυτό βλέπω.Και το HW του είναι παρόμοιο με το Moto G, οπότε σίγουρα θα πάει μια χαρά.AOSP rom φοράω, 4.4.4 για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 29, 2014 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Ήρθα λίγο αργά στην κουβέντα, αλλά πρέπει να πω ότι συμπαθώ πολύ τη σειρά των Moto G.Με τα δύο πιο πρόσφατα (LTE και 2014) έχεις σχεδόν ότι θέλεις σε οικονομικό android:Και τα δύο έχουν πολύ ελαφρύ (σχεδόν στοκ) λειτουργικό με γρήγορες ενημερώσεις και SD card και:1. Αν θέλεις 4G ή μικρότερο από 5" παίρνεις το LTE2. Αν θέλεις 5", dual SIM ή στερεοφωνικά ηχεία μπροστά παίρνεις το 2014Η οθόνη του 2014 δεν είναι μικρή - είναι ίδιου μεγέθους με το κλασικό Galaxy Nexus. Τα σωθικά του έχουν παλιώσει λίγο, αλλά σχεδόν για οποιαδήποτε δουλειά εκτός από παιχνίδια στέκεται ακόμα καλά. Το Android L θα είναι ακόμα πιο ελαφρύ από το ΚΚ, οπότε δεν αναμένεται να έχει θέμα. Η μπαταρία είναι ικανοποιητική τώρα, αλλά και σε αυτήν αναμένεται βελτίωση στο μέλλον.Από την άλλη, εάν δεν θέλεις οπωσδήποτε android, μπορείς να κοιτάξεις και κάποιο φτηνό Windows που συναγωνίζεται τα Moto G σε λόγο απόδοσης/κόστους. Η ευκολία υποστήριξης των Moto G ή των Windows από Ελλάδα για πολύ ελκυστικές τιμές με κάνουν να μην πολυκοιτάω τα κινέζικα στο ίδιο εύρος τιμής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Σεπτέμβριος 29, 2014 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Πήγα public να δω το G 2014 και ήταν εξαντλημένο. Το άσπρο το έκανες παραγγελία για να στο φέρουν μέσα στην βδομάδα, ενώ το μαύρο δεν έχουν κάποια πληροφορία πότε θα το έχουν διαθέσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 29, 2014 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Έσχατη λύση. ZerPhone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.