Jump to content



Νεα οθονη!


giorgos2187

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια! Θελω προς το τελος του μηνα να αγορασω καινουρια οθονη. Εχω διαβασει καποια πραγματα μεσα στο φορουμ αλλα ανοιγω και ενα θεμα για να κανω καποιες πιο στοχευμενες προς τις αναγκες μου ερωτησεις.

Το λοιπον: Η καρτα γραφικων που θα παιξει την οθονη ειναι μια evga 770 acx superclocked με 2GB Vram. Οποτε εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι λογω μνημης μπορω να παιξω παιχνιδια 1080p αρα μεχρι εκει κοιταω. Σωστα;

Σκεφτομαι για 24" αλλα δεν ξερω αν ειναι καταλληλη για αποσταση περιπου 50 cm απο εμενα. Καποιες φορες γυρναω την οθονη προς τη μερια του καναπε για να δω καμια ταινια απο αποσταση 2,5-3 μετρα περιπου αλλα αυτο γινεται σπανια. Η κυρια χρηση της οθονης ειναι gaming και ιντερνετ.

Συνδεση HDMI οπωσδηποτε φανταζομαι, και τιμη εως 200 γιουρια...

Περιμενω λοιπον τις προτασεις σας αγωνιωδως γιατι εχω πολυ καιρο ν ασχοληθω με οθονες και δεν ξερω και πολλα. Σκεφτειτε οτι ακομα βλεπω απο μια LG Flatron L1718S των 17 ιντσων!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ετσι απο απορια και μονο το αυτη εδω :

SAMSUNG S24C300HS 23.6'' LED MONITOR FULL HD BLACK -

αξιζει; Θα ηθελα η καινουρια μου οθονη να ειναι samsung, χωρις να καιγομαι κιολας, και βλεπω οτι το e-shop την εχει σε προσφορα και τα χαρακτηριστικα της τα βλεπω μια χαρα με βαση τα οσα ξερω.

Aυτή πρέπει να φοράει tn panel. Αν θες οπωσδήποτε samsung τότε δες αυτήν που πρότεινε ο [MENTION=31462]pnick[/MENTION] πιο πάνω. Προσωπικά θα πήγαινα στη dell όχι μόνο λόγω των χρωμάτων αλλά και της βάσης και της συνολικής κατασκευής.

Το Hdmi απ οτι καταλαβαινω δεν παιζει και τοσο ρολο αν υπαρχει η οχι στις οθονες που κοιταω, σωστα; Αυτες τις αναλυσεις μπορει να τις καλυψει και το DVI; Απ ολες τια παραπανω περισσοτερο απ ολες μ αρεσει η LG που προταθηκε απο τον pnick. Η samsung με χαλαει λιγο γιατι εχει πολυ ψηλη βαση απ οτι φαινεται. Μια τελευταια ερωτηση!

Στο e-shop βρηκα αυτην : LG 24MB35PM-B 23.8'' LED MONITOR FULL HD WITH SPEAKERS -

Εχει ολοιδια χαρακτηριστικα με αυτη που προτεινει ο pnick αλλα αλλαζει το τελευταιο γραμμα στο μοντελο... Μηπως προκειται για την ιδια οθονη μιας και εμφανισιακα ειναι ιδιες; Απλα ρωταω γιατι με βολευει να ψωνισω απο e-shop. Συγγνωμη για το ζαλισμα!

Και οι δύο οθόνες που σου πρότεινα έχουν ρυθμιζόμενη βάση και pivot. Το ύψος που βλέπεις δεν είναι σταθερό αλλά το ρυθμίζεις όπου θέλεις.

HDMI και DVI είναι ακριβώς το ίδιο με τη διαφορά ότι το hdmi μεταφέρει και ήχο. Αν η οθόνη δεν έχει ηχεία ή αν δεν πρόκειται να συνδέσεις κονσόλα, δεν το χρειάζεσαι.

Ωραια! Ευχαριστω για τις απαντησεις! Θα συνεχισω να ψαχνομαι γιατι δεν βιαζομαι κιολας για την αγορα. Αυτην που ποσταρα απο το e-shop την ξεχναω ε;

Ωραια! Ευχαριστω για τις απαντησεις! Θα συνεχισω να ψαχνομαι γιατι δεν βιαζομαι κιολας για την αγορα. Αυτην που ποσταρα απο το e-shop την ξεχναω ε;

Είναι το προηγούμενο μοντέλο. Η καινούργια έχει και display port και κάποιες usb θύρες.

Είναι το προηγούμενο μοντέλο. Η καινούργια έχει και display port και κάποιες usb θύρες.

PLS είναι αυτή που έδειξε ο φίλος; Έχω την εντύπωση ότι είναι tn.

PLS είναι αυτή που έδειξε ο φίλος; Έχω την εντύπωση ότι είναι tn.

Όχι, για την LG 24MB35PM-B ρωτάει.:) (στο τελευταίο του μήνυμα)

Ναι για την LG λεω. Αυτη που ποσταρα εγω εχει ιδια χαρακτηριστικα με την lg που μου προτεινει ο pnick απλα αλλαζει μονο το τελευταιο γραμμα στο ονομα μοντελου. Και στο eshop βλεπω οτι εχει ips panel. Καο επειδη ειναι και λιγο φτηνοτερη θα με ενδιεφερε αρκετα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.