aposporis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2014 Καλησπέρα. Μου έφερε ο ξάδερφος μου την ATI HD6850 που μάλλον την έκαψε.Την βάζω στο σύστημα μου, την βρίσκει ως standard vga, εγκαθιστώ επίσημους drivers και κάνω επανεκκίνηση.Βλέπω BIOS και τα windows 7 να φορτώνουν αλλά τη στιγμή που θα έπρεπε να ανοίξει το desktop η οθόνη γίνεται μαύρη και δε κάνει τίποτα άλλο. Υποθέτω ότι εκείνη τη στιγμή φορτώνει τους drivers της κάρτας. Σε safe mode μπαίνω κανονικά.Καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolento Σεπτέμβριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 Τετοια συμπεριφορά είχε μια 4850 που είχα .Τελικά ήταν καμμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Σεπτέμβριος 14, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Μου φαίνεται περίεργο πάντως που παίζει ως standard vga. Λες και κάηκε το 3Δ κομμάτι της μόνο. Αν δε μπορέσω να την φτιάξω θα την βάλω σε κανένα παλιό PC για word και Internet μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Σεπτέμβριος 19, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2014 Εμένα μου το έκανε όταν τα win7 δεν ήταν γνήσια. Ακριβώς ότι κάνει και σε εσένα. Στα γνήσια που έχω κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.