Jump to content

ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΚΑΙ UPDATE ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ

Darap21

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Καλωστον παλι...

Κοιτα, ειχα σκοπο να αγορασω την καρτα σου, και ασχετα με αυτα που γραφεις, αν δεν ειχα επιλεξει να περιμενω την 9χχ σειρα της nvidia, ΠΑΛΙ θα ειχα τον ιδιο σκοπο... ο λογος ειναι προφανως οτι τη βλεπω ευκαιρια απο καποιον που δεν μπορεσε να την αξιοποιησει και τη θεωρει πατατα!

Εχω ελαχιστη εμπειρια σε amd / ati (πριν πολλα πολλα χρονια ειχα παρει διαζυγειο απο τις θερμαστρες που κυκλοφορουσαν), αλλα αυτο που γνωριζω ειναι 1. πως προκειται για πολυ καλυτερες vfm υλοποιησεις απο οποιαδηποτε intel/nvidia, και 2. οτι χιλιαδες gamers -και οχι μονο- στον κοσμο την χαιρονται απροβληματιστα.

Το τι εχεις κανει εσυ λαθος, εσυ το ξερεις (οκ, μαλλον δεν το ξερεις αλλιως θα το διορθωνες).

Επισεις το ποιες ειναι οι απαιτησεις σου, και το τι περιμενεις απο το hw παλι εσυ το ξερεις (αν πχ θες να τα βαλεις ολα τερμα, και να χωνεις και κανα φιλτρακι Χ16 σε καμια αναλυση 4Κ τοτε δε σε φτανουν ουτε 4 titan black ).

H επιλογη σου μπορει να μην ηταν η τελεια, αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια οσο εχεις πεισει τον εαυτο σου πως ειναι.

Επισεις αν εχεις θεμα με το συγκεκριμενο hw, και 10 χιλιαρικα να επενδυσεις σε hw παλι θα εχεις θεμα γιατι αλλου ειναι το προβλημα.

Μπορει να φταιει που δεν επελεξες τους drivers του κατασκευαστη hw, μπορει να βαζεις καμια βλακεια antivirus η καποιο αλλο λογισμικο που προκαλει conflict... μπορει...οτιδηποτε, αλλα το μονο βεβαιο ειναι πως δε φταιει το ταλαιπωρο το hw (εκτος αν εχεις κανα θεμα και δεν το ξερεις, πχ τιποτα κομμενα ποδαρακια στον επεξεργαστη, καποια κακη επαφη καπου... καποιο προβλημα στη μητρικη η στις μνημες ...κατι τεσπα)

Μ@λ@κι@ ε???Ρε παιδιά δεν ξέρω...Για αυτό ρωτάω και εσάς..Δεν θέλω να κάνω μλκ πάλι...:/

ρε φιλε το watch dogs είχε θέμα και εγώ με 780τι είχα κωλύματα. το metro last light είχε και αυτό θέμα, σου είπα σε άλλο post που έκανες πως να το κανεις fix με 8350 έπαιζα και 7970 κάρτα γραφικών εσύ με 290 και δεν μπορείς να παίξεις? πάρε κονσόλα να ησυχάσεις γιατί εάν δόσεις τόσα λεφτά που λες θα ξενερώσεις τόσο πολύ που το μονο που κέρδισες είναι 10-15 fps παραπάνω σε όσα games παίζουν σωστά..

playstation 4 destiny 399 euros και last of us 40 euro και θα εισαι ησυχος :)

Καλα κανεις που δεν θες να κανεις πατατα αλλα αμα ξεκινας νομιζοντας οτι θες 3 χιλιαρικα για intel-nvidia setup για gaming ξεκινας με γκολ απο τα αποδυτηρια. Και με τα μισα φτιαχνεις συστηματακι αψογο για να καθεσαι και να ευχαριστιεσαι τα παιχνιδια σου. Εκτος και θες να ξεζουμισεις μεχρι και το τελευταιο frame στα benchs. Εγω συμφωνω μαζι σου στο να φτιαξεις intel-nvidia setup απλα γιατι με τις λιγες μου γνωσεις θεωρω οτι ειναι οι καλυτερες. Αλλα γιατι δε λες ποιο ειναι το μπατζετ στο οποιο θες να κινηθεις ωστε να σου πουν οι πιο γνωστες τις προτασεις τους για συγκεκριμενες επιλογες απο intel-nvidia?

Μ@λ@κι@ ε???Ρε παιδιά δεν ξέρω...Για αυτό ρωτάω και εσάς..Δεν θέλω να κάνω μλκ πάλι...:/

Η μλκια που κανεις ειναι αλλη, (και καλο ειναι να την ανακαλυψεις... πιθανο εχει να κανει με software ή με παραλογες απαιτησεις) κι οχι η επιλογη στο συστημα που βλεπω στην υπογραφη.

Αυτο που περιγραφεις παντως στο αρχικο ποστ ειναι ανεκδοτο για να γελασει κι η μικρη Αννουλα απο τον ταφο της...

Πχ το να βαζεις cpu του χιλιαρικου, σε gaming pc θα ηταν οκ αν εριχνες και 6-12 χιλιαρικα σε καρτες γραφικων ωστε να εχεις και το 1fps παραπανω απ οποιοδηποτε συστημα (η αν ηθελες να ξαναφτιαξεις το avatar).

Επισεις η παναθλια BETA ram που λιγουρευεσαι με cl16 και τα 600 ευρω ειναι κλασεις χειροτερη απο αυτη πουτ εχεις τωρα... Ενδεικτικα εχω kingstone hyperX beast 2400 κλοκαρισμενη στα 2800 και δοκιμασμενη stable μεχρι τα 2948 ΜΕ CL 11 οχι 16 (για ψυχολογικους λογους δεν την παω 3000 ενω παει για να μη δω ενα απαισιο cl12 )

Επισεις η mobo εχει κοντα 400 ευρω γιατι υποστηριζει την αρχιτεκτονικη επεξεργαστων με περισσοτερες απο μια Χ16 pcie. Αν ειναι να βαλεις μια καρτα γραφικων ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ? (εδω ου τα λεμε ουτε για δυο εχει μεγαλυτερο νοημα... σιγα τη διαφορα δηλαδη του να ειναι και οι δυο Χ16, αλλα για ενα τελειομανη που θα ψαξει το μισο fps και δε θα τον νοιαξει ποσο θα το πληρωσει, οκ, χαλαλι του).

Δεν ειμαι αρνητικος στο να δωσεις 3 χιλιαρικα για gaming pc (ημαρτον δηλαδη, μια χαρα ειναι σα ποσο, κι αν θες σκασε και 10 κι 100, γιατι οχι? ) αλλα να υπαρχει καποιο νοημα, πχ να ελεγες "απλα γουσταρω extreme και το θελω", ειναι πολυ σοβαροτερος λογος απο το να λες οτι το συστημα σου ειναι χαλια

Φιλε dimir21 θα σου προτεινα το εξης, να μας πεις ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις σε μετρητα αμεσα για να παρεις ολα τα μερη του pc μαζι, να μας πεις ενα καταστημα της προτιμησης σου απο οπου θα τα αγορασεις, να μας εμπιστευτεις τυφλα στην συνθεση που θα σου φτιαξουμε και μετα να πας να το αγορασεις.

Αλλιως βλεπω παλι να γινεται 15 σελιδες θεμα χωρις καταληξη...

Κατάλαβα και ευχαριστώ για την βοήθεια σας....Ας μην γεμίζουμε το ποστ και αλλο...θα παραμείνω σ όπως έχω και θα κάνω αγορά μόνιτορ...Μήπως να να πουλήσω την κάρτα και να πάρω καμία άλλη???

Κατάλαβα και ευχαριστώ για την βοήθεια σας....Ας μην γεμίζουμε το ποστ και αλλο...θα παραμείνω σ όπως έχω και θα κάνω αγορά μόνιτορ...Μήπως να να πουλήσω την κάρτα και να πάρω καμία άλλη???

οχι καλή είναι, τα παιχνίδια τα έχεις αυθεντικά με όλα τα τελευταία updates και patches?

η καρτα σου ειναι κτηνοσ, η επεξεργαστη σου μια χαρα ειναι.. το προβλημα μαλον ειναι στουσ οδηγουσ τησ καρτασ σου.. κατι εκει δεν εχεισ κανει καλα.. κατεβασε πρωτα τουσ τελευταιουσ οδηγουσ τησ καρτασ σου απο το site τησ amd ,, κατεβασε μετα το προγραμμα του atiman Atiman Uninstaller v.8.3.6_mantle

τρεξε πρωτα το προγραμμα του ατιμαν , και μετα κανε εγκατασταση τουσ οδηγουσ τησ καρτασ που εχεισ κατεβασει..

πεσμασ μετα εαν εχεισ βελτιωσεισ..

να πω και γω μια χαζομαρα?

αλλα ποτε δεν ξερεις

Σιγουρέψου οτι εχεις επιλεξει στο BIOS της mobo σου "sata mode ahci" και οχι IDE

εχω δει πολλα κουλα σε ide mode

Θα ήθελα την βοήθεια σας...

1)Τους drivers του επεξεργαστή τους κατεβάζω απο εδω

Global Provider of Innovative Graphics, Processors and Media Solutions | AMD ??

2)Τους drivers της κάρτας γραφικών τουε κατεβάζω και αυτούς απο εδώ η απο το site της Shapphire??

να πω και γω μια χαζομαρα?

αλλα ποτε δεν ξερεις

Σιγουρέψου οτι εχεις επιλεξει στο BIOS της mobo σου "sata mode ahci" και οχι IDE

εχω δει πολλα κουλα σε ide mode

a9bd4924583ac1bbce5ae1b406c51b35.jpg

Αυτό εννοείς???

oxi

το onchip SATA type αλλα το εχεις ahci αποτι βλεπω, αρα σωστο!

το θεμα ειναι και σε ποιο σατα πορτ εχει συνδεσει τον ssd

Οκ...Λοιπόν κατέβασα ότι μου γράψατε εδω...αλλα πάλι δεν έγινε τπτ...Θα κάνω ένα φορματ αν ειναι για να τα περάσω όλα όμορφα και ωραία...

Θα ήθελα να μου πείτε όμως..Μόλις τελειώσω το φορματ να περάσω drivers με τα cd η να τους κατεβάσω???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.