Lamogio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα μέσα απο το Hwinfo να δείχνει τα fps σε παιχνίδια ?Ξέρω ότι γίνεται με το msi afterburner αλλά με το Hwinfo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Σεπτέμβριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 FRAPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 13, 2014 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα μέσα απο το Hwinfo να δείχνει τα fps σε παιχνίδια ?Ξέρω ότι γίνεται με το msi afterburner αλλά με το Hwinfo ?οχι το hwinfo δε μεταφερει μονο του πληροφοριες μεσα στο game !!το κανει μονο μαζι με το msi afterburner και φυσικα αφου ρυθμιστει τι θελουμε να μας δειχνειμπορει να περασει δευτεροντες πληροφοριες πχ θερμοκρασια cpu και καταναλωση μνημης συστηματος σε real time μεσα απο το msi για αυτο και το χρειαζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 13, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 FRAPS. Δεν μου αρέσει... οχι το hwinfo δε μεταφερει μονο του πληροφοριες μεσα στο game !!το κανει μονο μαζι με το msi afterburner και φυσικα αφου ρυθμιστει τι θελουμε να μας δειχνει μπορει να περασει δευτεροντες πληροφοριες πχ θερμοκρασια cpu και καταναλωση μνημης συστηματος σε real time μεσα απο το msi για αυτο και το χρειαζετε μμμ οκ thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Σεπτέμβριος 13, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα μέσα απο το Hwinfo να δείχνει τα fps σε παιχνίδια ?Ξέρω ότι γίνεται με το msi afterburner αλλά με το Hwinfo ?Shadowplay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 13, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 Shadowplay? Δεν το ήξερα οτι είχε fps counter...κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.