Jump to content

Tι μητρική προτείνετε?Για 3.2E prescott

Τζώρτζης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι μητρική να πάρω παιδιά?

ASUS ABIT ή GIGABYTE?

ο επεξεργαστής θα υποστεί overclocking και θέλω να έχω τα καλύτερα και σταθερότερα αποτελέσματα..

Παρακαλώ να μου πείτε μοντέλα + τιμές!

Nα υποστηρίζει agp8x 8*usb2 na να έχει ένδειξη θερμοκρασίας!...Ελπίζω να καταλάβατε όπως τα είπα :D

H abit AI7 είναι μια χαρά μητρική, δίνει και καλές τάσεις, ειδικά στις μνήμες... από την άλλη, είναι με 865 και δεν έχει pat(ενεργοποιείται αν αντέχουν οι μνήμες σου τις επιλογές της abit για μνήμες)... Η p4c είναι καλή μητρική και αυτή, με 875, αλλά δυσκολεύεται να κρατήσει σταθερό το vcore και δίνει 2.85 στις μνήμες αν θυμάμαι καλά.

Η βασική δομή όλης της σειράς P4C800....είναι η ίδια (όσον αφορά χαρακτηριστικά chipset και παροχές τάσεων...κλπ).

Η διαφοροποίηση τους γίνετε στον πρόσθετο εξοπλισμό....πχ εξτρά κοντρόλερς...θύρες..δίκτυα.

Είναι μιά από τις καλύτερες μητρικές για overclocking....και έχει εύκολα mod.

***Προσοχή***

Κάτι φτηνές Asus μητρικές αυτού του τύπου που πωλούνται σε διάφορα site αγγελιών είναι επισκευασμένες από RMA της ASUS και αρκετές από αυτές είναι αγορασμένες από το stock του Πλαισίου.

Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό "TASOS" ΄διαφορές δε βρήκα...και οι 2 το i875p έχουν ίδιες επιδόσεις τώρα από συνοδευτικά δε ξέρω.Πάντως δέχονται prescott σωστά?? :...: :o:getlost:

Σαφώς και δέχονται... και ο Τάσος και αρκετοί άλλοι με αυτό το συνδυασμό είναι .

Αρχική απάντηση από RootX

Σαφώς και δέχονται... και ο Τάσος και αρκετοί άλλοι με αυτό το συνδυασμό είναι .

Τι να πω βρε παιδιά

Πήρα την asus p4c800 deluxe

Το ίδιο πράγμα!Μου βγάζει τον επεξεργαστή ναι μεν 3.2 αλλά παίζει στα 2.8!!!!

Και στο clock ratio μου τον δειχνει locked στα 14....

Τι κάνω??????????

Αρχική απάντηση από FrOsT

Δοκιμασε Update στο Bios.

Λοιπόν

Έχουμε και λέμε

Έκανα update και όλα οκ!!!!Τώρα τρέχω στα 3.5 με pc3500 1gb και είμαι ικανοποιημένος!Πολλές λειτουργίες έχει αυτή η μητρική ....

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

Λοιπόν

Έχουμε και λέμε

Έκανα update και όλα οκ!!!!Τώρα τρέχω στα 3.5 με pc3500 1gb και είμαι ικανοποιημένος!Πολλές λειτουργίες έχει αυτή η μητρική ....

Μπορείς να πάς και ψηλότερα...:rofl: :rofl: :rofl:

Με τι ψήξη το έχεις το cpu?

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

Και πόσο multiplier ??

Ο Prescott σου είναι ξεκλήδοτος???(δεν νομίζω) ή απλά έχει επιλογή το mobo?

Το vcore το ανεβάζεις(σιγά σιγά μην παρασηρθείς) όταν βλέπεις ότι το cpu δεν είναι σταθερό...

Με τι ψήξη το έχεις το cpu?

Μαμά ψύξη!

Ο Prescott σου είναι ξεκλήδοτος???(δεν νομίζω) ή απλά έχει επιλογή το mobo?

Το vcore το ανεβάζεις(σιγά σιγά μην παρασηρθείς) όταν βλέπεις ότι το cpu δεν είναι σταθερό...

Το mobo έχει τις εξής επιλογές

auto overclocking εως 30% αλλά δε bootάρει εκεί

μπορώ να ρυθμίσω από 200 εώς 400!...

ρύθμιση voltage agp,cpu,dram

τώρα είμαι στα 221 με 1.55v και θερμοκρασία 53cpu 21mobo

Το 53 από το bios το ήδες? Θερμοκρασία σε Load ξέρεις?

Αν και δεν πολυασχολούμε με intel...

Καλό θα ήταν για να πάς ψηλότερα να αλλάξεις ψήξη.

Το 53 από το bios το ήδες? NAI Θερμοκρασία σε Load ξέρεις?OXI

Αν και δεν πολυασχολούμε με intel...

Καλό θα ήταν για να πάς ψηλότερα να αλλάξεις ψήξη.Είδωμεν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.