billios13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2014 Καλησπέρα, έχω ένα παλιό pc και σκέφτομαι να το πουλήσω εφόσον κάθεται. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου πει πόσο περίπου θα "πιάσει".Επίσης δεν ξέρω αν ανοίγω το θέμα στην κατάλληλη κατηγορία(Δεν το έβαλα στο παζάρι επειδή θεώρησα πως αφού δεν είναι αγγελία δεν θα υπάρχει πρόβλημα).
anonymous-root Σεπτέμβριος 12, 2014 #2 Σεπτέμβριος 12, 2014 Για να σου πει πάντως κάποιος πόσο περίπου πιάνει, θα πρέπει να γράψεις τα χαρακτηριστικά του.
billios13 Σεπτέμβριος 12, 2014 Author #3 Σεπτέμβριος 12, 2014 Για να σου πει πάντως κάποιος πόσο περίπου πιάνει, θα πρέπει να γράψεις τα χαρακτηριστικά του.Θέλω πρώτα να βεβαιωθώ ότι είμαι στη σωστή κατηγορία και μετά θα γράψω τα χαρακτηριστικά του.
ΝTG Σεπτέμβριος 12, 2014 #5 Σεπτέμβριος 12, 2014 Εφοσον θες να εισαι σωστος...στειλτο σε καποιον Mod να σου προτεινει τιμη..και βαλτο στις αγγελιες με την προτεινομενη τιμη .Αν θες βαζεις και ενα "τιμη συζητισιμη" κλπ...ή/και ανεβασε την τιμη του μοδ στα δικα σου δεδομενα.Κατα βαθος ολα τα αντιστοιχα thread αγγελιες ειναι ..οποτε δυσκολο να βρεις "σωστη" κατηγοριαυ.γΧωρια του οτι δεν ανοιγεις thread για το που να ανοιξεις thread.Παλι ρωτας καποιον mod..Στη τελικη αν ειναι σε λαθος κατηγορια το μεταφερουμε εμεις στη σωστη.
billios13 Σεπτέμβριος 12, 2014 Author #6 Σεπτέμβριος 12, 2014 Εφοσον θες να εισαι σωστος...στειλτο σε καποιον Mod να σου προτεινει τιμη..και βαλτο στις αγγελιες με την προτεινομενη τιμη .Αν θες βαζεις και ενα "τιμη συζητισιμη" κλπ...ή/και ανεβασε την τιμη του μοδ στα δικα σου δεδομενα.Κατα βαθος ολα τα αντιστοιχα thread αγγελιες ειναι ..οποτε δυσκολο να βρεις "σωστη" κατηγοριαΤο έβαλα στο Τι Που Ποσο..:/ Να το σβήσω?
ΝTG Σεπτέμβριος 12, 2014 #7 Σεπτέμβριος 12, 2014 δε βαριε...ουτε ο πρωτος εισαι και μαλλον ουτε ο τελευταιος.Απλα το απολυτως σωστο ειναι το παραπανω.Θεωρητικα μιλωντας ,ακομα και εν αγνοια σου ,ειναι μια αγγελια που εχει μπει αλλου και χωρις τιμη και απλα θα το δωσεις σε οποιον σου δωσει τα περισσοτερα σε πμ.Δε λεω οτι ετσι θα κανεις και οτι σε αυτο αποσκοπεις..απλα μπορει στη τελικη ετσι να σε βολεψει.
YDinopoulos Σεπτέμβριος 12, 2014 #8 Σεπτέμβριος 12, 2014 Η συνέχεια εδω...http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/kostologisi-pc-138890.html
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.