Jump to content

Κοστολόγηση pc

billios13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, έχω ένα παλιό pc και σκέφτομαι να το πουλήσω εφόσον κάθεται. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου πει πόσο περίπου θα "πιάσει".Επίσης δεν ξέρω αν ανοίγω το θέμα στην κατάλληλη κατηγορία(Δεν το έβαλα στο παζάρι επειδή θεώρησα πως αφού δεν είναι αγγελία δεν θα υπάρχει πρόβλημα).

Για να σου πει πάντως κάποιος πόσο περίπου πιάνει, θα πρέπει να γράψεις τα χαρακτηριστικά του.

Θέλω πρώτα να βεβαιωθώ ότι είμαι στη σωστή κατηγορία και μετά θα γράψω τα χαρακτηριστικά του.

Εφοσον θες να εισαι σωστος...στειλτο σε καποιον Mod να σου προτεινει τιμη..και βαλτο στις αγγελιες με την προτεινομενη τιμη .

Αν θες βαζεις και ενα "τιμη συζητισιμη" κλπ...ή/και ανεβασε την τιμη του μοδ στα δικα σου δεδομενα.

Κατα βαθος ολα τα αντιστοιχα thread αγγελιες ειναι ..οποτε δυσκολο να βρεις "σωστη" κατηγορια

υ.γ

Χωρια του οτι δεν ανοιγεις thread για το που να ανοιξεις thread.Παλι ρωτας καποιον mod..Στη τελικη αν ειναι σε λαθος κατηγορια το μεταφερουμε εμεις στη σωστη.

Εφοσον θες να εισαι σωστος...στειλτο σε καποιον Mod να σου προτεινει τιμη..και βαλτο στις αγγελιες με την προτεινομενη τιμη .

Αν θες βαζεις και ενα "τιμη συζητισιμη" κλπ...ή/και ανεβασε την τιμη του μοδ στα δικα σου δεδομενα.

Κατα βαθος ολα τα αντιστοιχα thread αγγελιες ειναι ..οποτε δυσκολο να βρεις "σωστη" κατηγορια

Το έβαλα στο Τι Που Ποσο..:/ Να το σβήσω?

δε βαριε...ουτε ο πρωτος εισαι και μαλλον ουτε ο τελευταιος.

Απλα το απολυτως σωστο ειναι το παραπανω.

Θεωρητικα μιλωντας ,ακομα και εν αγνοια σου ,ειναι μια αγγελια που εχει μπει αλλου και χωρις τιμη και απλα θα το δωσεις σε οποιον σου δωσει τα περισσοτερα σε πμ.

Δε λεω οτι ετσι θα κανεις και οτι σε αυτο αποσκοπεις..απλα μπορει στη τελικη ετσι να σε βολεψει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.