Jump to content

Case Project

Michalis761416003192

Recommended Posts

Παίδες όσα ποιο πολλά σχόλια και ιδέες ποστάρετε, τόσο περισσότερη τροφή για σκέψη μου δίνετε...

Και τόσο ψείρας που (από ότι και θα καταλάβατε) είμαι, με λεπτομερή σχέδια θα μπορεί άμα γουστάρει να το φτιάξει και άλλος. ;)

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Μια ιδεα..

Να μπαινει αερας στο κουτι απο μπρος και απο πισω(:rolleyes: )και να βγαινει με ενα η και δυο 12ρηδες απ το πλαι

Το χει δοκιμασει κανεις?

Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 13:27]

Καλό σαν ιδέα.

Με σκελετό από αλουμίνιο και εξωτερικά από ακρυλικό θα γίνει πολύ καλό.

Μπορείς να βάλεις φιμέ ακρυλικό και να αφήσεις διάφανα μόνο τα σημεία που θέλεις να φαίνονται.

Για τα τροφοδοτικά θα σου πρότεινα να τα βάλεις πάνω από την mobo για να μην ζεσταίνουν και τις αντλίες.

Διορθωμένο σχέδιο, έχω αλλάξει και την θέση του crossflow για τα rad από δεξιά σε αριστερά

post-1892-1416071394,2544_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από karakokas [Σήμερα, στις 14:08]

Μια ιδεα..

Να μπαινει αερας στο κουτι απο μπρος και απο πισω(:rolleyes: )και να βγαινει με ενα η και δυο 12ρηδες απ το πλαι

Το χει δοκιμασει κανεις?

Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει καλά, μάλλον θα στροβιλίζει ο αέρας αφού θα έχεις δύο ανεμιστήρες απέναντι με τον έναν να φυσάει πάνω στον άλλο (άσχετα με την απόσταση τους)

Έτσι όπως έχεις βάλει τα τροφοδοτικά πρέπει να κάνεις κάποια ταρζανιά για το καλώδιο τροφοδοσίας του.... όπως και για την ψήξη του

Καλά θα ήταν να μπούν τα τροφοδοτικά το ένα επάνω στο άλλο ή όπος τα έχεις αλλά γυρισμένα κατά 90 μοίρες οριζόντια ώστε οι πρίζες να βγαίνουν από δίπλα (στην επιφάνεια που βιδώνει η mobo).

προσπαθω να καταλαβω που θα μπουνε τα drive σου εκει που εβαλες τον επιπλεον ανεμηστιρα........:blink:

ισα ισα πρεπει να χωρανε 2 φατνια.....κανενα πανελακι δεν θα θες να βαλεις?????(gatewatch/gatekeeper/musketeer)

εγω νομιζω οτι δεν χρειαζεται ο εξτρα μπροστα στα φατνια......καλυτερα να τον βαλεις κατω απο τον αλλο 12αρη στα τροφοδοτικα ωστε να εχεις πιο γραμμικη ροη..........:T:

post-596-1416071394,3002_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από gsmaster [Σήμερα, στις 15:17]

Έτσι όπως έχεις βάλει τα τροφοδοτικά πρέπει να κάνεις κάποια ταρζανιά για το καλώδιο τροφοδοσίας του.... όπως και για την ψήξη του

Γενικώς θέλει ταρζανιές για τα καλώδια

Γι' αυτό σκέφτομαι αυτό http://www.acryan.com/_powersupply/index.shtml

Όσο για την ψύξη το παλεύω...

post-1892-1416071394,3309_thumb.gif

Δεν ξέρω ποιο είναι το budget σου, αλλά αν σε παίρνει, θα σου πρότεινα να καταφύγεις στην λύση peltier psu 5.25, ώστε να χωρέσει σε ένα bay και να σου λύσει και λίγο τα χέρια όσο αφορά την τοποθέτηση 2 ATX τροφοδοτικών.

Αν ακολουθήσεις αυτή τη λύση, ίσως μπορεί να σε βοηθήσει και ο hipro5 μιας και ασχολείται με τέτοιες κατασκευές.

Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 15:27]

Καλά θα ήταν να μπούν τα τροφοδοτικά το ένα επάνω στο άλλο ή όπος τα έχεις αλλά γυρισμένα κατά 90 μοίρες οριζόντια ώστε οι πρίζες να βγαίνουν από δίπλα (στην επιφάνεια που βιδώνει η mobo).

Το ένα πάνω στο άλλο απορίπτεται γιατί θέλω να κρατήσω χαμηλά το ύψος του κουτιού.

Όσο για το 90 μοίρες οριζόντια το ένα είναι ήδη γυρισμένο έτσι (βλέπε βέλη)

post-1892-1416071394,3648_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:34]

Δεν ξέρω ποιο είναι το budget σου, αλλά αν σε παίρνει, θα σου πρότεινα να καταφύγεις στην λύση peltier psu 5.25, ώστε να χωρέσει σε ένα bay και να σου λύσει και λίγο τα χέρια όσο αφορά την τοποθέτηση 2 ATX τροφοδοτικών.

Αν ακολουθήσεις αυτή τη λύση, ίσως μπορεί να σε βοηθήσει και ο hipro5 μιας και ασχολείται με τέτοιες κατασκευές.

Στο budget δεν υπάρχει πρόβλημα (δεν μου τρέχουν από τα πατζάκια, μεροκάματο δουλεύω, αλλά αν αγαπάς κάτι). Μικρός είμαι :hmm: 29 χρονών. Μικρός είμαι θα δουλέψω.

Για να δούμε που θα βάλουμε το MW τώρα... :hmm:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 15:29]

προσπαθω να καταλαβω που θα μπουνε τα drive σου εκει που εβαλες τον επιπλεον ανεμηστιρα........:blink:

ισα ισα πρεπει να χωρανε 2 φατνια.....κανενα πανελακι δεν θα θες να βαλεις?????(gatewatch/gatekeeper/musketeer)

εγω νομιζω οτι δεν χρειαζεται ο εξτρα μπροστα στα φατνια......καλυτερα να τον βαλεις κατω απο τον αλλο 12αρη στα τροφοδοτικα ωστε να εχεις πιο γραμμικη ροη..........:T:

Είναι υπολογισμένο για 1*5.25" (δεν χρειάζομαι παραπάνω, με ένα DVDR καθάρισα) και 3*3.5".

Όσον αφορά τα πανελάκια θα δεις σε επόμενα σχέδια τι σκέφτομαι :dots:

Αρχική απάντηση από Michalis76

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ στην Ελλάδα τέτοια φύλλα ακρυλικό?

O Koπρίτης θα ξέρει σίγουρα, αυτός ασχολείται με ακρυλικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.