aLLoU Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά πήρα τελικά μία ASUS 280x, την top και ενώ έτρεξα το gpu z να χαζέψω παρατήρησα N/A στα shaders, είναι φυσιολογικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Φυσιολογικό είναι, γι αυτό μην ανησυχείς. Και για άλλα θα σου έλεγα να μην ανησυχείς αλλά κι εσυ... και 280Χ και asus.. ψώνισες από σβέρκο. Μακάρι να σου βγει οκ και μεγειές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLoU Σεπτέμβριος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Ευχαριστώ! Βγάζουν πολλά προβλήματα δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siegfried_gr Σεπτέμβριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Ευχαριστώ! Βγάζουν πολλά προβλήματα δηλαδή?Ας το θέσουμε έτσι...αν μπορούσες να την αποφύγεις την συγκεκριμένη κάρτα στην συγκεκριμένη υλοποίηση θα ήταν πολύ καλύτερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Ας το θέσουμε έτσι...αν μπορούσες να την αποφύγεις την συγκεκριμένη κάρτα στην συγκεκριμένη υλοποίηση θα ήταν πολύ καλύτερα.....Τη συγκεκριμένη κάρτα γενικώς, καθώς και άλλες υλοποιήσεις έχουν βγάλει προβλήματα απλά στην asus είναι περισσότερα. Ίσως βέβαια επειδή η asus πούλησε και περισσότερα κομμάτια πχ. Κατά τα άλλα η 280Χ δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κλοκαρισμένη 7970, με λίγα περιθώρια περαιτέρω πειράγματος και με σάπιες μνήμες που πολλές φορές οδηγούν σε flickering, artifacts και bsods. ΥΓ. msi 280X έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siegfried_gr Σεπτέμβριος 12, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Δεν διαφωνώ, μάλλον έχεις δίκιο ότι η ASUS ίσως πούλησε τα περισσότερα κομμάτια γι' αυτό και αυτή φαίνεται πιο προβληματική. Πιστεύω όμως ότι κάτι φταίει και με την ίδια σε σχέση με τις άλλες εταιρείες, καθότι έχει τη μερίδα του λέοντος στα artifact issues.Εγώ έχω δώσει για rma μία (μου έβγαλε artifacts από την 2η μέρα) και στο κοντινό μου περιβάλλον ξέρω άλλες 2 περιπτώσεις. Εγώ ναι μεν δεν ξαναπήγα σε 280x αλλά οι άλλοι δύο φίλοι που πήγαν σε Sapphire και MSI 280x, so far so good! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.