knaison Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2014 καλημέρα μετά από ένα update που έκανα σε windows 7 ultimate X32 παρατήρησα ότι στο D partition του σκληρού μου (όχι στο φάκελο C που είναι εγκατεστημένα τα windows) δημιουργήθηκε ένας φάκελος με το αρχείο MpSigStub.exeΌταν πήγα να το διαγράψω ο φάκελος κλείδωσε και δεν με αφήνει να το διαγράψω.Υποπτεύομαι ότι είναι ιός, αλλά το antivirus που έχω Microsoft Security Essentials δεν μου λέει για ιό.Υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω?Ψάχνω στο νετ αλλά διαβάζω διάφορα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Σεπτέμβριος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 mpsigstub.exe is a MpSigStub belonging to Microsoft Malware Protection from Microsoft CorporationWhat is mpsigstub.exe doing on my computer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knaison Σεπτέμβριος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 είναι ιός καρατσεκαρισμένο.. και το microsoft security essentials που έχω ως antivirus δεν τον βρίσκει.Πώς θα τον κάνω clean? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Σεπτέμβριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Δοκίμασε με το MBAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.