osfp1980 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2014 ειναι το μονο παιχνιδι που εχω προβλημα.εχω το συστημα της υπογραφης μου.λοιπον οταν ξεκιναει το παιχνιδι στην αρχη που δειχνει το βιντεο λαγκαρει και σερνετε λες και παιζει με 5 fps ενω βλεπω στο prescision τα ρολογια της καρτας ακουνητα.ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?????????????:-O:-O:-O:-O:-O:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Εμένα πάντως κρασάρει μετά την επιλογή της γλώσσας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 τι να πω ρε γαμοτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 10, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 δοκίμασε lock τα fps μην τα αφήνεις unlimited μήπως k στρώσει στο 14 είχα θέμα εγώ λόγο αυτού του πράγματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 10, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 (edited) τι να πω ρε γαμοτο.ΕΑ απλά...δοκίμασε lock τα fps μην τα αφήνεις unlimited μήπως k στρώσει στο 14 είχα θέμα εγώ λόγο αυτού του πράγματοςΔεν λέει να ξεκινήσει ούτε στα 30 ούτε στα 60 Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2014 από Lamogio Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 δοκίμασε lock τα fps μην τα αφήνεις unlimited μήπως k στρώσει στο 14 είχα θέμα εγώ λόγο αυτού του πράγματοςτο εχω κανει και αυτο αλλα τιποτα εδω δεν δουλευουν τα ρολογια της καρτας λες και δεν περναει απ την καρτα το game ετσι μου φενετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 10, 2014 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 το εχω κανει και αυτο αλλα τιποτα εδω δεν δουλευουν τα ρολογια της καρτας λες και δεν περναει απ την καρτα το game ετσι μου φενετεΈχεις δοκιμάσει χωρίς να τρέχει κανένα πρόγραμμα με osd ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 ενω ο γειτονας μου που εχει ati 290 του επαιξε κανονικα.δεν θελω να πιστευω οτι φταιει η nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Έχεις δοκιμάσει χωρίς να τρέχει κανένα πρόγραμμα με osd ???σε σενα σου δουλεψε ? ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 10, 2014 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 σε σενα σου δουλεψε ? ετσι?όχι αλλά σε άλλους δούλεψε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 όχι αλλά σε άλλους δούλεψε...δεν νομιζω να ειναι αυτο παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 10, 2014 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Μα το θεό θα το σπάσω...ένα μαμημένο φίφα ήθελα να παίξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 και εγω ρε φιλε τι να πω.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 βρηκα αυτο αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοει αν το κανει καποιος ας ποσταρει εδω μπας και βγει ακρη.What i did and now it works:Installed .net framework 4.5If used dxcpl.exe delete both demo and config exes from list and delete dxcpl.exe from fifa folder.Previous i did this to make it start:Set my page file 1000 mb bigger then recommended.Unchecked origin in game.Hope this will help. I still have some stuter but it is playable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 10, 2014 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Electronic fArts... άλλο ένα επιτυχημένο launch βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 10, 2014 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Electronic fArts... άλλο ένα επιτυχημένο launch βλέπω και είναι demo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 10, 2014 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 και είναι demo... Όπως το πες. Μια μικρή γεύση του τι ακολουθεί με το full game ( moar bugs ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Σεπτέμβριος 11, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 αυτο που παρατηρω εδω και ποση ωρα ψαχνοντας να βρω το τι φταιει τελικα ειναι οτι το παιχνιδι δεν χρησημοποιητε απ την καρτα εχω ανοιχτω το sensor monitoring και δεν βλεπω χρηση σχεδον καθολου :wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Σεπτέμβριος 11, 2014 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 (edited) σε μενα χθες και σημερα επαιζε κανονικα, το μονο που το ενοχλουσε ηταν το ΑΒ και το κλεινα.Σημερα μετα απο καποια auto ενημερωση που εκαναν τα Windows(αργα το απογευμα) δεν παιζει κρασαρει...Οτι να ναι Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2014 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Σεπτέμβριος 11, 2014 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Mε το συστημα της υπογραφης ειχα και εγω το ιδιο θεμα με τα ρολογια της καρτας.Εβαλα απο τον πινακα ελεγχου της Nvidia στην διαχειριση ενεργειας για το Fifa15 Demo προτιμηση μεγιστων επιδοσεων και εστρωσε..Επαιξα και αγωνα και ολα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts