Jump to content

προβλημα με revodrive 3

def

Recommended Posts

παιδια καλησπερα , απο προχθες ειχα κατι σπασιματα με μπλε οθονες στον υπολογιστη μου ( asus p6t7 supercomputer ,

με Ι7 920 , μνημες 4χ2 = 8ddr3 , καρτα 660gtx ti , και revodrive αφου εξεταστηκαν ολα με διαφοετικη καρτα και μνημες και με αλλον δισκο , εδειξε το προβληαμ στον revodrive, τον πηγα στο π... απο κει τον πηρα ,και εξηγησα στον τεχνικο το προβλημα του. Σημερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο SSD και πηγα να τον παραλαβω. ΕΔΩ εχω την απορια μου. Ο ssd ειχε λειτουρκικο μεσα εγκατεστημενο , Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΜΑΤ σε μητρικη με αλλο τσιπ . Αυτο γινεται??? Η μητρικη μου ειναι χ58 και αυτος το δοκιμασε σε μια 775 , με εκανε εντυπωσε μου ειπε οτι ετρεξε μονο ενα τεστ και εφταιγε το skype , για να μην σας ζαλιζω τον φερνω στο σπιτι παω να τον κανω φορματ και δεν τον αναγνωριζει ! Βαζω την δισκετα στο φλοπυ για να περασω τους drivers και δεν βλεπεις τους DRIVERS του revo , μπορεις καποιος να με βοηθησει?

σας ευχαριστω πολυ.

Σε πολύ λίγες περιπτώσεις μπορεί να τρέξει δίσκος με λειτουργικό σε άλλο σύστημα αλλά δεν είναι απίθανο. Είχες κωδικό για είσοδο στα windows; Δοκίμασε να βγάλεις άλλους σκληρούς εάν έχεις και να βάλεις μόνο τον ssd και μετά μπες στο bios να δεις εάν τον βλέπει. Αν δεν κάνεις δουλειά τον πας στο ''π....'' κατάστημα και τους λες να τον κάνουν format μπροστά σου. Εγγύηση έχει;

Ναι, πχ με τα 8.1 τοχω κανει 2-3 φορες παντα καθονται οπου τα εχω βαλει και αν στην αρχη κανα 2 φορες δεν μπουταρουν κανουν κατι σαν επαναφορα αρχειων συστηματος και μπαινεις κανονικα.

το ξαναπηγα σε αλλο υποκαταστημα για ελενχο , χθες παρατηρησα οτι παει να μπουταρι και κολλαει σε ενα σημειο προτου μπει στα win7 ,και αναβει μονιμα το πορτοκαλι λαμπακι του revodrive, ενω οταν βαζω αλλο σκληρο δισκο τρεχει τα παντα χωρις κολληματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.