Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2014 παίδες στις κάρτες γραφικών όταν λέει πάνω DVI θύρα εννοεί dual link DVI ή είναι απλό DVI ????θέλω να ξέρω εάν στις κάρτες τον τελευταίο καιρό έχουν ενσωματώσει το dual link ούτως ή άλλως ή εάν μόνο ρήτα το λέει .έχω οθόνη 1440 p η οποία τροφοδοτείται μέσω dual link DVI και θέλω να δω εάν υπάρχουν κάρτες γραφικών που να την υποστηρίζουν. πάντως δεν είδα πολλές με dual link DVI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Νομιζω όταν εχει όλα τα pin από πισω είναι dual DVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 αυτό το γνωρίζω. δεν γνωρίζω εάν το έχουν κάνει βασικό σε κάθε κάρτα που λέει DVI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 10, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Ποιο μοντελο κοιτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 τα τελευταία της amd 280χ 290χ . δεν κυκλοφορούν και άλλα . θέλω να δω εάν το έχουν κάνει βασικό αξεσουάρ στις καινούργιες κάρτες. δεν βρήκα πολλές πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 10, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 link it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Σεπτέμβριος 11, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Msystems.gr - Κατηγορία - VGA Cards - AMD Radeon Rx Series (PCIEx)[]=_DVI_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.