Jump to content

Η καλυτερη στιγμη.....

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για μενα ειναι οταν εχω να μπω καμποση ωρα στον λαμπη(πχ απο την προηγουμενη μερα,πειτε 12 ωρες η κ αρκετες φορες πολυ παραπανω) κ βλεπω στην αρχικη.....

265νεες απαντησεις...

58 νεα θεματα....

κτλ....με πιανεται πιστευω...!Οσο περισσοτερα βλεπω τοσο περισσοτερο πορωνομαι κ καθομαι κ διαβαζω...!χε!χε!

Συγχαρητηρια σε ολους μας για το σουπερ φορουμ μας...!:worship:

Η χειροτερη ειναι οταν ειμαι μεσα συνεχεια κ δεν απανταει κανενας πουθενα κ κανω ολο ανανεωση σελιδας μπας κ βρω καμια νεα απαντηση....:p

Πριν γραφτω διαβαζα διαφορα θρεντ (off topic) και ειχα πεθανει στο γελιο.. μετα συνεχισα σε καποια περι απορητου των τηλεπικοινωνιων και δεν ειχα ξαναδει φορουμ(!!) και με αρεσε πλι η ολη φαση οποτε και γραφτηκα...και τωρα μ αρες ακομ περσοτερου...:happy2:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

για μενα ειναι οταν εχω να μπω καμποση ωρα στον λαμπη(πχ απο την προηγουμενη μερα,πειτε 12 ωρες η κ αρκετες φορες πολυ παραπανω) κ βλεπω στην αρχικη.....

265νεες απαντησεις...

58 νεα θεματα....

κτλ....με πιανεται πιστευω...!Οσο περισσοτερα βλεπω τοσο περισσοτερο πορωνομαι κ καθομαι κ διαβαζω...!χε!χε!

Συγχαρητηρια σε ολους μας για το σουπερ φορουμ μας...!:worship:

Η χειροτερη ειναι οταν ειμαι μεσα συνεχεια κ δεν απανταει κανενας πουθενα κ κανω ολο ανανεωση σελιδας μπας κ βρω καμια νεα απαντηση....:p

Και εγώ το ίδιο.:T:

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 20:26]

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μιας και τώρα τελευταία έχω την ευκαιρεία το πρωί να μπάινω απο το ΚΕΚ και είναι ολύ σπαστικο είδικα όταν και το μάθημα είναι εντελώς βαρετό

Αλλα γενικότερα έχουμε καλή κίνηση και χαίρομαι όταν έχω να μπω αρκετ;eς ώρες και βλεπω πλήθος απο posts :clap:

Αρχική απάντηση από Βασιλης [03-12-2004 18:26]

265νεες απαντησεις...

58 νεα θεματα....

:T: Power :flex: :flex: :flex:

To καλοκαίρι είχα πάει διακοπές και μετά χάλασε το pc όταν γύρισα και είχα να μπώ στο Lab ενα μήνα και κάτι και δείτε τα αποτελέσματα.......:p :whistling :p :whistling

post-595-1416071403,3242_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Sam....

To καλοκαίρι είχα πάει διακοπές και μετά χάλασε το pc όταν γύρισα και είχα να μπώ στο Lab ενα μήνα και κάτι και δείτε τα αποτελέσματα.......:p :whistling :p :whistling

χαχαχαχα sam!!

Βασίλη άσε τα offtopic threads και δώσε κανένα benchmark με τον FX-53 σου.

Εκτός κι αν έχεις ανεβάσει κι έχω χάσει επισόδεια

Αρχική απάντηση από soki

Τις διαβασες ολες τις απαντησεις? :p

Tώρα τις τελειώνω.... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.