fonzi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 Παιδιά γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα ανάπτυξης δικτυακού τόπου που να έχει και καλή μετέπειτα διαχείριση (ενημερώσεις, ειδήσεις κλπ);Η εταιρεία (δημόσιο να πω την αλήθεια...) που δουλεύω διαθέτει περίπου 400 ευρώ και ψάχνω κάτι που να βολεύει για γρήγορη ανάπτυξη και διαχείριση.Ως τώρα γράφω κυρίως κώδικα με notepad...
voudas Δεκέμβριος 3, 2004 #2 Δεκέμβριος 3, 2004 για δες αν σου κάνει το mambo (αν κατάλαβα τί ψάχνεις). free είναι...
fonzi Δεκέμβριος 3, 2004 Author #3 Δεκέμβριος 3, 2004 Μα δεν θέλω free. Είναι ευκαιρία μιάς και το πλρώνουν να πάρουμε κάτι πιο επαγγελματικό!
paschalia Δεκέμβριος 3, 2004 #4 Δεκέμβριος 3, 2004 Αν καταλαβα καλα θες κατι τετοιο Αν πας στο www.google.com/gr και βαλεις λεξεις-κλειδια το ''πρόγραμμα ανάπτυξης δικτυακού τόπου'' θα σου βγαλει πολλες καταχωρησεις .Καλο αποτελεσμα .
fonzi Δεκέμβριος 3, 2004 Author #5 Δεκέμβριος 3, 2004 Κάτι σαν macromedia dreamweaver mx. Και νομίζω δίνει και τιμή ειδικά για εκπαιδευτικά ιδρύματα.Εννοώ να μπορώ όχι μόνο εύκολα να δημιουργώ δικτυακό τόπο αλλά και να ενημερώνω σχετικά εύκολα τα περιεχόμενά του χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζω σελίδες, να τις διορθώνω εξαρχής και να τις ξανανεβάζω... Κάπως ποιό έυκολα να γίνεται.Τη δική σας εμπειρία θέλω...
voudas Δεκέμβριος 3, 2004 #6 Δεκέμβριος 3, 2004 το dreamweaver είναι html (και όχι μόνο) editor... πρέπει να έχεις γνώσεις γραφιστικής κλπ...εσύ αυτό που θες είναι να δημιουργείς δυναμικές σελίδες δεν ξέρω πως γίνεται μέσα από το dreamweaver (θέλει γνώσεις php & mysql)... υπάρχουν πάντως σκριπς κλπ για αυτή τη δουλειά... και το μάμπο περιλαμβάνει τέτοιο... υπάρχουν και άλλα όπως το phpnuke... αλλά αυτά είναι προγράμματα που δουλεύουν πάνω στο σέρβερ... το ότι θα χρειαστείς και το dreamweaver είναι ανεξάρτητο αν θες να φτιάξεις δικό σου template...
fonzi Δεκέμβριος 3, 2004 Author #7 Δεκέμβριος 3, 2004 Δυστυχώς δεν έχω και μεγάλο έλεγχο στο σερβερ. Μου έχουν 50 ΜΒ χώρο και ανεβάζω με ftp
voudas Δεκέμβριος 3, 2004 #8 Δεκέμβριος 3, 2004 για δυναμικές σελίδες θες και πρόσβαση στο πάνελ της mysql για τις βάσεις κλπ... ή στα φτιάχνει ο παροχέας που κάνει το hosting...
fonzi Δεκέμβριος 3, 2004 Author #9 Δεκέμβριος 3, 2004 Aρα ψάχνω κάτι λίγο διαφορετικό.Ας μην κάνει διαχείριση βάσεων.Ας χάσω καο το php
ChrisXP Δεκέμβριος 4, 2004 #10 Δεκέμβριος 4, 2004 Λοιπόν φίλε πρώτα κοίτα αν στο πακέτο του server σου παρέχεται και mysql, mssql ή κάποια άλλη βάση δεδομένων μετάθα σου εξηγήσω εγώ πως να κάνεις δυναμικές σελίδες μέσω dreamweaver
fonzi Δεκέμβριος 4, 2004 Author #11 Δεκέμβριος 4, 2004 OKΟ σερβερ είναι στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας και εγώ έχω εκεί διαθέσιμα 50 γιγα και ανεβάζω σελίδες με ftp. Δεν έχω φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα βέβαια. Είμαι χιλιόμετρα μακριά...Πάντως σε παλαιότερο μήμυμα μας είχαν γνωστοποιήσει ότι ο σερβερ τους υποστηρίζει πλέον και sql χωρίς άλλες λεπτομέρειες.
netcrawler Δεκέμβριος 4, 2004 #12 Δεκέμβριος 4, 2004 Καλό πρόγραμμα είναι και το Namo Web Editor και είναι αρκετά πιο εύκολο απο το Dreamweaver
netcrawler Δεκέμβριος 4, 2004 #14 Δεκέμβριος 4, 2004 Νομίζω πώς όχι Μόνο Online μπορεις να το πάρειςΔοκίμασε ένα triαl να δέις αν σε καλύπτει... Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστιμένος
fonzi Δεκέμβριος 4, 2004 Author #15 Δεκέμβριος 4, 2004 Θα το κατεβάσω. Νομίζω από όσα είδα κάτι τέτοιο θέλω...
ChrisXP Δεκέμβριος 5, 2004 #16 Δεκέμβριος 5, 2004 Παιδιά το Namo καλό και εύκολο μεν, αλλά ειναι αντιεπαγγελματικό και με πολλά σσκουπίδια όποτε πιστεύω ότι θα σου την μπει κανάς ανώτερος.
abarth Δεκέμβριος 5, 2004 #17 Δεκέμβριος 5, 2004 νομιζω οτι σαυτο που θελεις η καλυτερη λυση ειναι να αγορασετε κατι στυλ vbulletin-phpnuke ... διοτι οποιο προγραμμα και να αγορασεις θα πρεπει (αν θελεις να κανεις καλη δουλεια) να μαθεις scripting και καποια ακομα (html, javascript κλπ)... με ετοιμο portal στην ουσια μπορεις να κανεις τα παντα ... και με ελαχιστες γνωσειςαντιστοιχα πακετα υπαρχουν ειτε για php ειτε για asp ειτε για coldfusion κλπ
netcrawler Δεκέμβριος 5, 2004 #18 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από ChrisXP Παιδιά το Namo καλό και εύκολο μεν, αλλά ειναι αντιεπαγγελματικό και με πολλά σσκουπίδια όποτε πιστεύω ότι θα σου την μπει κανάς ανώτερος. Τι ενοείς δηλαδή λέγοντας σκουπίδια και αντιεπαγγελματικό???
Kanonieris Δεκέμβριος 6, 2004 #19 Δεκέμβριος 6, 2004 Dreamweaver(μπορείς εκεί να γράψεις ότι γλώσσα Internet θέλεις) και γενικά το πακέτο της Macromedia.Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
gleon Δεκέμβριος 6, 2004 #20 Δεκέμβριος 6, 2004 Δοκίμασε και το contribute της Macromedia..έχει λίγο από όλα και dreamwaever kai ligo apo content Management
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.