Jump to content

Web development

fonzi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα ανάπτυξης δικτυακού τόπου που να έχει και καλή μετέπειτα διαχείριση (ενημερώσεις, ειδήσεις κλπ);

Η εταιρεία (δημόσιο να πω την αλήθεια...) που δουλεύω διαθέτει περίπου 400 ευρώ και ψάχνω κάτι που να βολεύει για γρήγορη ανάπτυξη και διαχείριση.

Ως τώρα γράφω κυρίως κώδικα με notepad...

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Μα δεν θέλω free. Είναι ευκαιρία μιάς και το πλρώνουν να πάρουμε κάτι πιο επαγγελματικό!

Αν καταλαβα καλα θες κατι τετοιο

Αν πας στο www.google.com/gr και βαλεις λεξεις-κλειδια το ''πρόγραμμα ανάπτυξης δικτυακού τόπου'' θα σου βγαλει πολλες καταχωρησεις .

Καλο αποτελεσμα .

Κάτι σαν macromedia dreamweaver mx. Και νομίζω δίνει και τιμή ειδικά για εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Εννοώ να μπορώ όχι μόνο εύκολα να δημιουργώ δικτυακό τόπο αλλά και να ενημερώνω σχετικά εύκολα τα περιεχόμενά του χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζω σελίδες, να τις διορθώνω εξαρχής και να τις ξανανεβάζω... Κάπως ποιό έυκολα να γίνεται.

Τη δική σας εμπειρία θέλω...

το dreamweaver είναι html (και όχι μόνο) editor...

πρέπει να έχεις γνώσεις γραφιστικής κλπ...

εσύ αυτό που θες είναι να δημιουργείς δυναμικές σελίδες δεν ξέρω πως γίνεται μέσα από το dreamweaver (θέλει γνώσεις php & mysql)... υπάρχουν πάντως σκριπς κλπ για αυτή τη δουλειά... και το μάμπο περιλαμβάνει τέτοιο... υπάρχουν και άλλα όπως το phpnuke... αλλά αυτά είναι προγράμματα που δουλεύουν πάνω στο σέρβερ... το ότι θα χρειαστείς και το dreamweaver είναι ανεξάρτητο αν θες να φτιάξεις δικό σου template...

Δυστυχώς δεν έχω και μεγάλο έλεγχο στο σερβερ. Μου έχουν 50 ΜΒ χώρο και ανεβάζω με ftp

για δυναμικές σελίδες θες και πρόσβαση στο πάνελ της mysql για τις βάσεις κλπ... ή στα φτιάχνει ο παροχέας που κάνει το hosting...

Aρα ψάχνω κάτι λίγο διαφορετικό.

Ας μην κάνει διαχείριση βάσεων.

Ας χάσω καο το php

Λοιπόν φίλε πρώτα κοίτα αν στο πακέτο του server σου παρέχεται και mysql, mssql ή κάποια άλλη βάση δεδομένων μετάθα σου εξηγήσω εγώ πως να κάνεις δυναμικές σελίδες μέσω dreamweaver

OK

Ο σερβερ είναι στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας και εγώ έχω εκεί διαθέσιμα 50 γιγα και ανεβάζω σελίδες με ftp.

Δεν έχω φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα βέβαια. Είμαι χιλιόμετρα μακριά...

Πάντως σε παλαιότερο μήμυμα μας είχαν γνωστοποιήσει ότι ο σερβερ τους υποστηρίζει πλέον και sql χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Νομίζω πώς όχι

Μόνο Online μπορεις να το πάρεις

Δοκίμασε ένα triαl να δέις αν σε καλύπτει... Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστιμένος

Παιδιά το Namo καλό και εύκολο μεν, αλλά ειναι αντιεπαγγελματικό και με πολλά σσκουπίδια όποτε πιστεύω ότι θα σου την μπει κανάς ανώτερος.

νομιζω οτι σαυτο που θελεις η καλυτερη λυση ειναι να αγορασετε κατι στυλ vbulletin-phpnuke ... διοτι οποιο προγραμμα και να αγορασεις θα πρεπει (αν θελεις να κανεις καλη δουλεια) να μαθεις scripting και καποια ακομα (html, javascript κλπ)... με ετοιμο portal στην ουσια μπορεις να κανεις τα παντα ... και με ελαχιστες γνωσεις

αντιστοιχα πακετα υπαρχουν ειτε για php ειτε για asp ειτε για coldfusion κλπ

Αρχική απάντηση από ChrisXP

Παιδιά το Namo καλό και εύκολο μεν, αλλά ειναι αντιεπαγγελματικό και με πολλά σσκουπίδια όποτε πιστεύω ότι θα σου την μπει κανάς ανώτερος.

Τι ενοείς δηλαδή λέγοντας σκουπίδια και αντιεπαγγελματικό???

Dreamweaver(μπορείς εκεί να γράψεις ότι γλώσσα Internet θέλεις) και γενικά το πακέτο της Macromedia.Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Δοκίμασε και το contribute της Macromedia..

έχει λίγο από όλα και dreamwaever kai ligo apo content Management

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.