Jump to content



Γιατι δεν κλεινει???


manosone1416003187

Recommended Posts

Καλησπερα παιδα.Εχω ενα προβλημα με το pc αλλα αυτον το καιρο δεν προλαβαινω να το ψαξω καθολου λογω διαβασματος.Λοιπον,εδω και 1-2 μηνες εχει τυχει καποιες φορες να κανω shutdown αλλα την ωρα που ειναι ετοιμος να κλεισει κανενα "βζιν" ή "τικ" ή "τακ"(δεν μπορω να προσδιορισω τον ηχο) και δεν κλεινει.Απλα παραμενει παραμενη η οθονη μπλε(αδεια),και ολα τα αλλα ανοικτα(ανεμηστηρια κτλ),οποτε πρεπει να πατησω το κουμπι μεσα για να κλεισει.Exω xp και τα εχω βαλει εδω και κανενα μηνα(απο τοτε που τα ξαναεγκατεστησα δηλ.)Εχω βαλει sp2 αλλα δεν νομιζω να ειναια υτο γιατι οταν δεν το ειχα βαλει το εκανε παλι.χω σκεφτει μηπως εχει να κανει σχεση με τις θερμοκρασιες..(στο κουτι επεξεργαστη κλπ.).Οποιος υποψιαζεται κατι ας μου πει να το κοιταξω.Sorry αν υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα δεν προλαβαινω να ψαξω.Ευχαριστω:D.

Link to comment
Share on other sites

Όταν κρατάς πατημένο το κουμπί για να κλείσει ο υπολογιστής κλείνει. Εαν ναι, τότε είναι πρόβλημα software. Δόκίμασε να κάνεις update τα windows, πολύ περισσότερο τους drivers της μητρικής και οποσδήποτε bios update. Εάν δεν αλλάξει τίποτα. κάνε τα εξής.

task manager -> Processes -> username -> διαγραφή σε όλα τα processes που έχουν το username σου. ’φησε τα άλλα που έχουν LOCAL SERVICE, NETWORK SERVICE, SYSTEM.

Αυτά προς το παρόν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.