kortha Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 γεια σας παιδια!!!!παρακολουθω ολα τα ποστ που κανετε σχετικα με τα νοτμπουκ και θα ηθελα και εγωτην γνωμη σας σχετικα με το τι να αγορασω.να σας πω οτι διαθετω μεχρι 1800-1900 ευρω με φπα!!!με ενδιαφερει κατι αξιοπιστο οσο γινετε απο αποψη βλαβωνη χρηση που το θελω ειναι να κανει για ολα εκτοσ απο παιχνιδια και πολι βαριες εφαρμογεςθελω καλη αναλυση στην οθονη επειδη η κοπελια μου ειναι δικηγοροςεχω καταληξει σε καπια μοντελα 1. hp pavilion 7376ea p4 3.2ghz 80gb disko 512ram 2. fujitsu-siemens a 1630 amd 3700+ 80gb disko 512ram3. fujitsu-siemens m 1425 m 1.8ghz4. toshiba m30x-118 Centrino - Pentium M 735 (1.7GHz), 2x256MB, HDD 60GB, DVD±RW, Card Reader, 15.4" WXGA+, ATI Radeon 9700 64MB, Wi-Fi, 4xUSB 2.0, FireWire, IrDA, S-Video In, Modem, LAN, Windows XP Home GR/EN, 2 χρόνια εγγύησηκαι δεν ξερω και απο hp-compaq τι καλο παιζει μου εχουν πει για τισ σειρες nc nx nwτι να πω αλλο εχω μπερδευτει αρκετα αλλα πιστευω να με βοηθεισε τεπεριμενω τισ αποψεισ σας!!!!!!!ευχαριστω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από korthaθελω καλη αναλυση στην οθονη επειδη η κοπελια μου ειναι δικηγορος Και? Θα σου κανει μηνυση αμα δεν εχει καλη αναλυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 22:25] Και? Θα σου κανει μηνυση αμα δεν εχει καλη αναλυση? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 χαχαχα οντως, να ελεγες οτι ασχολειται με graphics να το καταλαβω απο τα 'μηχανηματα' που παραθετεις το πιο δυνατο πιστευω οτι ειναι το Αμιλο 1630... για να δεις δυναμη αντιστοιχη απο centrino πρεπει να πας στα 2.0 και πανω... σε p4 απο κει και περα μονο απο 3.4 και πανω και φυσικα οχι απλο prescott ...αλλα και παλι θα εχεις αλλα προβληματα (ηχου και θερμοκρασιας) αρα Α64 ή centrino 2.0+ αλλα το πρωτο το βρισκεις πιο ευκολα σε καλυτερη τιμη και καλυτερες υλοποιησεις 'συνολικα' (με καρτα γραφικων καλη κλπ)... αν ΔΕΝ βιαζεσαι τρομερα πολυ περιμενε λιγο καιρο που ερχονται τα λαπτοπακια με νεες καρτες γραφικων ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.