bleo8onhs Σεπτέμβριος 16, 2005 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 To dj console δεν κάνει σε καμία περίπτωση για επαγγελματική χρήση φίλε. Ένα παιχνίδι είναι. Αν θες επαγγελματικό μηχάνημα για pc κοίτα στο www.nakas.gr αν και εγώ προτείνω το DAC3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 16, 2005 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs To dj console δεν κάνει σε καμία περίπτωση για επαγγελματική χρήση φίλε. Ένα παιχνίδι είναι. Αν θες επαγγελματικό μηχάνημα για pc κοίτα στο www.nakas.gr αν και εγώ προτείνω το DAC3. αν θες επαγγελματικα τοτε παρε2χ pioneer cdj-1000 MK2djm-909και εισαι αρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Σεπτέμβριος 16, 2005 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Για το τρακτορ εχεις δικιο πολυ καλο προγραμμα, αλλα και το virtual dj με τα αναλογα σκιν μπορει να γινει το ιδιο καλο. Το BPM δεν το εχω δοκιμασει. Αξιζει τον κοπο να το κατεβασω η ειναι κατι παρομοιο με το τρακτορ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 16, 2005 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs To dj console δεν κάνει σε καμία περίπτωση για επαγγελματική χρήση φίλε. Ένα παιχνίδι είναι. Αν θες επαγγελματικό μηχάνημα για pc κοίτα στο www.nakas.gr αν και εγώ προτείνω το DAC3. παρεα με την κονσολα της hercules παντως δινει ρεστα....σε καμια 10αρια μερες θα ανεβασω ολοκληρο σετ...δεν θα πιστευετε στα αυτια σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 16, 2005 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Οπως αυτο σε καμια περιπτωση παντως δεν σας προτεινω να το παρετε απο νακα...σε αλλα καταστημα που εχει προταθει εδω μεσα-δεν θυμαμαι ποιο- επαιζε με 170 τελικη...προσεξτε μην την πατησετε σαν και εμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 16, 2005 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos παρεα με την κονσολα της hercules παντως δινει ρεστα....σε καμια 10αρια μερες θα ανεβασω ολοκληρο σετ...δεν θα πιστευετε στα αυτια σας... Παρεα με ποιο εννοεις man ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 16, 2005 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 με το virtual dj.........νομιζω αξιζει να κινηθει σε πιο επαγγελματικο hardware αν εχει cds/βινιλια...αν ειναι να δωσει 600 ευρα για να μιξαρει μπ3ς καλα κρασια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 17, 2005 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από nikolakis13 Για το τρακτορ εχεις δικιο πολυ καλο προγραμμα, αλλα και το virtual dj με τα αναλογα σκιν μπορει να γινει το ιδιο καλο. Το BPM δεν το εχω δοκιμασει. Αξιζει τον κοπο να το κατεβασω η ειναι κατι παρομοιο με το τρακτορ ? το BPM ειναι το πιο λητουργικο..........ειναι το απολιτο προγραμα που χρισημοποιουν οι virtual djs μεσο pc μετα ερχετε το traktor και μετα virtual dj kai PCDJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.