Isolated Δεκέμβριος 6, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings Eυχαριστο πολύ, Ασε που μου είπε μια κοπέλα οτι θα κάνει πάρτυ και με θέλει για dj .. .. .. . Μονο για dj?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 6, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Δεν σε πρόλαβα. Πολύ καλό είναι το mixmeister (μετά το 5, είναι καλό και για live). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings Eυχαριστο πολύ, Ασε που μου είπε μια κοπέλα οτι θα κάνει πάρτυ και με θέλει για dj .. .. .. . Ωραια! λοιπον επιδει σε βλεπω απασχολημενο στο παρτυ αυτο αμα θελεις dj στειλε πμ. Λιγο μετα τα χριστουγεννα παιζει μαλλον παρτακι στο νησι! ! Οποιος θελει να δει παρτυ θα δει ΠΑΡΤΥ σε βιλα με 200 +++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 7, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Δεν σε πρόλαβα. Πολύ καλό είναι το mixmeister (μετά το 5, είναι καλό και για live). ok. Ευχαριστω. Θα το κατεβάσω να το εχω. Αρχική απάντηση από pro Ωραια! λοιπον επιδει σε βλεπω απασχολημενο στο παρτυ αυτο αμα θελεις dj στειλε πμ. Λιγο μετα τα χριστουγεννα παιζει μαλλον παρτακι στο νησι! ! Οποιος θελει να δει παρτυ θα δει ΠΑΡΤΥ σε βιλα με 200 +++++ Ε να σε φέρω απο την Κέρκυρα . . .?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΠΣΤΓ Ιούλιος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 πως γινετε να δουλεψουν 2 καρτες ηχου στο pc και μεσα απο tractor dj για να μπορω να μιξαρω???? please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 14, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ΗΠΣΤΓ πως γινετε να δουλεψουν 2 καρτες ηχου στο pc και μεσα απο tractor dj για να μπορω να μιξαρω???? please help απλος επιλεγεις την μια σαν μαστερ και την αλλη σαν μονιτορ......( απο τα προπερτις του προγραματος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΠΣΤΓ Ιούλιος 15, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 εχω μια audigi και φυσικα τιν on-board τιν οποια τιν κανω enablae απο το bios αλλα μεσα στα windous (XP PROF.) δεν τιν βλεπει .... τι να κανω για να τιν αναγνωρισουν τα windous.....thanks for help d.j. aleXXX_gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 15, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Εγκατέστησες τους drivers για την on-board ? Στο device manager την έχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 15, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ΗΠΣΤΓ εχω μια audigi και φυσικα τιν on-board τιν οποια τιν κανω enablae απο το bios αλλα μεσα στα windous (XP PROF.) δεν τιν βλεπει .... τι να κανω για να τιν αναγνωρισουν τα windous.....thanks for help d.j. aleXXX_gr Αρχική απάντηση από nikolakis13 Εγκατέστησες τους drivers για την on-board ? Στο device manager την έχει ? drivers ρεεεεεεεεεεεεε ετσι απο μονη τις θα παιξει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΠΣΤΓ Ιούλιος 15, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 περασα οδηγους ρε παιδια ........αλλα τιποτα τσεκαρα και τα IRQ και ειναι οκ!! τι αλο να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 15, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Οταν λες δεν παιζει εννοείς ότι συνδεεις τα ηχεία και δεν παίζουν ? Δοκίμασε αυτο :Πανε στον πινακα ελεγχου >> Ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης >> Στην ταμπελα Ήχος και συγκεκριμένα εκει που λεει Αναπαραγωγή Ήχου και διαλεξε την αντι για την Audigy. Ελπιζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΠΣΤΓ Ιούλιος 15, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 τιποτα ..οχι δεν παιζουν τα ηχεια μονο ...αλλα δεν τιν βρισκη πουθενα τιν ac97....περασα οδηγους ..τιποτα....πηγα στην προσθηκη υλικου...τιποτα.....Μηπως εαν εβγαζα τιν audigy και τους οδηγους της- μετα εκανα εκαντασταση τιν onboard και μετα εβαζα παλι τιν audigy(2ρη στην σειρα δηλαδη) να αλαζε κατι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 15, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Δοκίμασε το και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Ιούλιος 16, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 δες από το control panel -> sounds and audio devices -> advanced μπας και την έχεις mute και δεν ακούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Σεπτέμβριος 15, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Τωρα που συνδεσα μια creative live 5.1 και προσπαθησα να την βαλω σαν 2η στο virtual dj για να συνδεσω σ'εκεινη τα ακουστικα εχω το ιδιο προβλημα με τον ΗΠΣΤΓ. Δεν παιζει τιποτα ενω η Onboard της asus a8n sli dlx παιζει κανονικα. Καμια βοηθεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 15, 2005 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Εγώ έχω την Live5.1 στα ηχεία και την onboard στα ακουστικά. Από τις ρυθμίσεις του VDJ2 επέλεξε πρώτη την live και δεύτερη την onboard. Μη ξεχάσεις στα αριστερά σου να επιλέξεις το τύπο ακουστικής δηλαδή επέλεξε την εικόνα που έχει με ένα ζευγάρι ακουστικά και ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 15, 2005 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 ρε πηγεντε σε κανα πιο καλο και επαγγελματικο προγραμα.....αυτο ειναι για παιδια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Σεπτέμβριος 15, 2005 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε πηγεντε σε κανα πιο καλο και επαγγελματικο προγραμα.....αυτο ειναι για παιδια....... Οπως ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 15, 2005 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 BPMand TRAKTOR DJ STUDIO 2.62 (θεικοοοοοοοοοοοοοο)pm me οπιος θελει περετερο πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2005 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε πηγεντε σε κανα πιο καλο και επαγγελματικο προγραμα..... αυτο ειναι για παιδια....... Αρχική απάντηση από nikolakis13 Οπως ? Οπως αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.