Jump to content

ddr 3 1600 η 2400

Kosvog20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα τι ραμ να βαλω? 1600 η 2400? εχω μητρηκη

gigabyte gaming 5

i74790

msi gtx760 gaming πιο πολυ παιχνιδια θα παιζω αντε και καμια μετατροπη ταινιας!!

ευχαριστω

Όποιες βρεις φτηνότερες. Δεν πρόκειται να δεις διαφορά έτσι κι αλλιώς. Πρόσεξε να μην έχουν ψηλά heatsinks και βρίσκει σε καμιά ψύκτρα που πιθανόν έχεις στον cpu.

αν οι μετατροπες ειναι καθημερινη χρηση κι αν η μητρικη σου υποστηριζει 2400 πηγαινε σε αυτες.

Στα παιχνιδια δε θα δεις καμια απολυτως διαφορα.

Με την υδροψυξη εννωειται δεν εχεις προβλημα και ολοκληρα κτηνη να παρεις

αν οι μετατροπες ειναι καθημερινη χρηση κι αν η μητρικη σου υποστηριζει 2400 πηγαινε σε αυτες.

Στα παιχνιδια δε θα δεις καμια απολυτως διαφορα

οχι δεν θα ειναι καθημερηνες ο λογος που παω ειναι καθαρα οτι ειναι μια διαφορα 10 -20 ευρω και δεν με πειραζει και θεωρω οτι ειναι κατι πιο καινουργιο και λογικα πιο καλο,μονο μην ειναι πιο αργες απο cl 9 το cl11 αθτο φοβαμαι..η μητρηκη λεει μεχρι 3300oc

οχι δεν θα ειναι καθημερηνες ο λογος που παω ειναι καθαρα οτι ειναι μια διαφορα 10 -20 ευρω και δεν με πειραζει και θεωρω οτι ειναι κατι πιο καινουργιο και λογικα πιο καλο,μονο μην ειναι πιο αργες απο cl 9 το cl11 αθτο φοβαμαι..η μητρηκη λεει μεχρι 3300oc

μη φοβασαι το cl11, για 2400 ειναι μια χαρα :yes4: και αντιστοιχει σε 1600 cl7 (η για την ακριβεια καπου 7 κομμα κατι... αν κανεις τις διαιρεσεις θα το βρεις)

μη φοβασαι το cl11, για 2400 ειναι μια χαρα :yes4: και αντιστοιχει σε 1600 cl7 (η για την ακριβεια καπου 7 κομμα κατι... αν κανεις τις διαιρεσεις θα το βρεις)

οποτε παιρνω αυτες και ολα καλα ευχαριστω!!!

Προσωπικά δεν θα το έδινα με τίποτα το 20αρικο πάντως. Άσε που για να παίξουν στα 2400 θέλουν 1.65 ρεύμα, δλδ πάνω από το ιδανικό 1.50 που δουλεύει ο imc του επεξεργαστή σου. Τώρα και να πληρώσεις παραπάνω και να ζορίζεις άσκοπα και το cpu για μηδενικές διαφορές, δεν ξέρω, δεν μου κάνει λογικό.

Προσωπικά δεν θα το έδινα με τίποτα το 20αρικο πάντως.

σε προγραμματα επεξεργασιας και σε συμπιεσεις / αποσυμπιεσεις αρχειων εχει διαφορα (πραγματικη, real world διαφορα). ειδικα οταν μιλαμε για μεγαλα πραγματα που θελουν ωρες.

Στα υπολοιπα εννωειται δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα ουτε φανταζομαι εκμεταλευονται τη ταχυτητα της ραμ (που ειναι ετσι κι αλλιως ταχυτατη σε σχεση με αλλα πραγματα στον υπολογιστη)

σε προγραμματα επεξεργασιας και σε συμπιεσεις / αποσυμπιεσεις αρχειων εχει διαφορα (πραγματικη, real world διαφορα). ειδικα οταν μιλαμε για μεγαλα πραγματα που θελουν ωρες.

Στα υπολοιπα εννωειται δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα ουτε φανταζομαι εκμεταλευονται τη ταχυτητα της ραμ (που ειναι ετσι κι αλλιως ταχυτατη σε σχεση με αλλα πραγματα στον υπολογιστη)

Ναι αλλά δεν μιλάμε γι αυτά.

μου αρεσει σαν εταιρια και προσφατα ειχα θεμα με αλλες πολυ γνωστες γιαυτο εχω και πιστοτικο

Τεσπα, άμα σου αρέσουν παρτες, απλά μην περιμένεις να δεις διαφορές, αυτό λέω. Όσο για τις εταιρίες, όλες το ίδιο αξιόπιστες είναι.

Ναι αλλά δεν μιλάμε γι αυτά.

αφου λεει στο αρχικο ποστ οτι κανει μετατροπες ταινιων

Αν δεν έχεις μητρική Ζ97 δεν έχει νόημα να πάρεις 2400άρες μνήμες. Μια Η97 μόνο μέχρι 1600 υποστηρίζει.

Αν δεν έχεις μητρική Ζ97 δεν έχει νόημα να πάρεις 2400άρες μνήμες. Μια Η97 μόνο μέχρι 1600 υποστηρίζει.

αφου το γραψε πως υποστηριζει μεχρι 3300 αρα z97 εχει

Η απαρίθμηση των μνημών είναι ενδεικτική, όχι περιοριστική. Δεν μπορούν να τις δοκιμάζουν όλες προφανώς. Μια χαρά θα παίξουν. Μην περιμένεις να παίξουν αυτόματα, εσύ θα μπεις να τις ρυθμίσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.