corleo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2014 καλησπερα παιδιαψαχνω ενα bracket βαση για τη μητρικη μου που εχει σοκετ ΑΜ3+. γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι στην αττικη που να πουλαει τετοιου ειδους μικροπραγματακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Πρεπει να εχω κατι ξεχασμενα.Που βρισκεσαι περιοχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
corleo Σεπτέμβριος 8, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Χαιδαρι ειμαι φιλε μου με σωζεις.Εχω ψυχτρα, δεν εχω λεφτα για μεγαλη ψυχτρα που θα εχει και bracket.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 8, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Aυτο βρηκα προς το παρον. Πρεπει να ειναι απο αμ2 αλλα οσο θυμαμαι πρεπει να ταιριαζει. Αν καταλαβα καλα και θες αυτο και φυσικα σε κανει στειλε ενα πμ με τα στοιχεια σου να το στειλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corleo Σεπτέμβριος 8, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Χιλια ευχαριστω στον μεγιστο 2CPU που με εκανε μαγκα!!!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.