Jump to content

Recommended Posts

Μόνο κύριοι!
Καλώς όρισες Θωμά.
Ψαξου εδώ μέσα και ότι θες ρώτα!

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι μήπως τώρα που χειμωνιάζει ξανα συμμετάσχω σε αγώνα. Για αρχή που θα βρω την road america για να μπω στον σέρβερ;

• Like 4
πριν 1 λεπτό, το μέλος VeRDeGR έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι μήπως τώρα που χειμωνιάζει ξανα συμμετάσχω σε αγώνα. Για αρχή που θα βρω την road america για να μπω στον σέρβερ;

¨Ολες ή πληροφορίες που ψάχνεις, είναι στο 1ο ποστ εδώ

Υπόψιν ο αγώνας αύριο θα γίνει στις 20:00.

5 minutes ago, VeRDeGR said:

Που σε ρεεεεεεε :D

πριν 16 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε:

Που σε ρεεεεεεε :D

Είχαμε κάτι καινούριο στον εργασιακό τομέα και δεν είχα δύναμη ούτε να δοκιμάσω τα DLC που αγόραζα. :p Χθες φαντάσου έκανα πρώτη φορά βόλτα την FXXK που έχω πάρει από day1!

Θα προσπαθήσω να επανέλθω! ;)

• Like 1

Χρονια πολλα στον @liakjim για την ονομαστικη εορτη του.
Πολυχρονος και οτι επιθυμεις.
Κερνάς ενα γύρο silverstone απολα

Ξεχναω καποιον αλλον ;

• Like 1
(edited)

Χρόνια πολλά, κερδίζεις 15seconds headstart!

Έγινε επεξεργασία από konnos

Χρονια πολλα @liakjim, να χαιρεσαι το ονομα σου...και μπραβο σου για την επιλογη του ονοματος γιατι εμεις οι Θεσσαλονικεις εχουμε ακομα μια μερα αργια!!! :p 

• Like 1

Το γράφω εδώ για να μείνει προς το παρόν μεταξύ μας. 

Από μέσα της εβδομάδας, δεν θα χρειάζομαι πλέον το wheelstand pro V2 που έχω , οπότε θα το βάλω στις αγγελίες για πούλημα. 

Προτιμώ να το πάρει όμως κάποιος από εδώ, οπότε όποιος επιθυμεί, ένα pm. 

Spoiler

-wheelstand-wheel-stand-pro-Driving-Forc

Το γράφω εδώ για να μείνει προς το παρόν μεταξύ μας. 

Από μέσα της εβδομάδας, δεν θα χρειάζομαι πλέον το wheelstand pro V2 που έχω , οπότε θα το βάλω στις αγγελίες για πούλημα. 

Προτιμώ να το πάρει όμως κάποιος από εδώ, οπότε όποιος επιθυμεί, ένα pm. 

Spoiler -wheelstand-wheel-stand-pro-Driving-Force-GT-DFGT-V2%2520V2.jpg&key=b743819d0086faa29e6149a2fdc8c1f828c53ec31206d3a5c82c8af747f9ebec

Θα φτιάξεις rig, ή δε σε βολεψε; Εγώ την έχω καταβρει με το ίδιο που έχω... Το βάλε βγάλε είναι παιχνιδακι πλέον!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

πριν 1 λεπτό, το μέλος Anthemius έγραψε:

Θα φτιάξεις rig, ή δε σε βολεψε; Εγώ την έχω καταβρει με το ίδιο που έχω... Το βάλε βγάλε είναι παιχνιδακι πλέον!

Rig!!!

• Like 1
Rig!!!

Μεγειες! Περιμένουμε review με πλήρες φωτογραφικό υλικό!

Hint: δώσε βάση στο cable management! Από χτες το έχω γιαπι το γραφείο, προσπαθώντας να κρυψω τα καλώδια! Τελικά δεν αντεξα και παρηγγειλα triple monitor stand! :-)

• Like 1