Jump to content

Recommended Posts

Από μ@λακία μου ψήφισα 2 φορές.

Παρακαλώ τον διαχειριστή να κρατήσει αυτήν με τις 2 επιλογές, δηλαδή ότι ΜΠΟΡΩ από καθημερινές ΜΟΝΟ Δευτέρα και Παρασκευή.

πριν 4 λεπτά, το μέλος troffeo έγραψε:

Από μ@λακία μου ψήφισα 2 φορές.

Παρακαλώ τον διαχειριστή να κρατήσει αυτήν με τις 2 επιλογές, δηλαδή ότι ΜΠΟΡΩ από καθημερινές ΜΟΝΟ Δευτέρα και Παρασκευή.

Πας στο μολυβάκι που θα εμφανιστεί αριστερά από το όνομά σου, κ κάνε τις αλλαγές που θες.

• Like 1

Το ριξα πεμπτη να ξαναποκτήσει σασπένς.

Στην αρχη έλεγα για αμπε μπα μπλομ.:p

πριν 6 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε:

Το ριξα πεμπτη να ξαναποκτήσει σασπένς.

Στην αρχη έλεγα για αμπε μπα μπλομ.:p

Καλό θα ήταν να βάλεις όλες που δύνασαι , ώστε να μείνουν μόνο οι έχοντες πρόβλημα.

(edited)
Μία ώρα πριν, το μέλος liakjim έγραψε:

ψηφίζει ο κόσμος, απλά όπως και εγώ δεν τηρούμε τον κανόνα της μία επιλογής.

Σκοπός είναι να φανεί η αδυναμία κάποιων για κάποιες ημέρες.

Οπότε αν κάποιος μπορεί κ πάνω από μία ημέρα, ας ψηφίσει, ώστε να φανούν αυτοί που δεν μπορούν παρα μόνο μία ημέρα.

-troffeo

Από μ@λακία μου ψήφισα 2 φορές.

γκρρρρρρρρρρρρρρ

Αμπου.

clip-art-tasmanian-devil-400744.jpg

Έγινε επεξεργασία από uhu
  • Like 1

Ψόφησα εεεε Ψήφισα :hehe: στην περίπτωση που είτε μπορέσω κάποια Πέμπτη, είτε τελικά γίνουν αγώνες Παρασκευές.

Παρακαλώ , ψηφίστε όσοι δεν το έχετε κάνει για την ημέρα, μιας κ αυτή ίσως καθορίσει την ψήφο της ώρας.

λινκ http://doodle.com/poll/7fe49dxzuwbpv28i

δεν ξέρω ποιος είναι ο O Tebelhanas(lazy?) , κάνω tag αυτούς που δεν ξέρω .

@djkostas

@Georgiadis Giorgos

@Lylankor

@Aris Teidis

@racer

@Stathis1

@kyr..

@Stelios F.

@gchristod

@uodvrhw

@Lazy Dog

@fuz10n

@wargasm

@AngeloVZR

@panos2171

@Billys

Αν ξέχασα κάποιον συγγνώμη.

Εγώ δεν θα ψηφίσω καθώς έχω τρέξει σε ελάχιστα events επομένως πιστεύω πως δεν πρέπει να επηρεάσω το outcome :)

Δημητρη δεν ξερω αν ειναι σωστο να ψηφισω διοτι θα αργησω να μπω σε αγωνα , οποτε δεν θελω να επηρεασω το αποτελεσμα.Αν επιμενετε ομως θα ψηφισω φυσικα!:)

έλεος με τις ψωφοφορίες...:amen:

Όντως, πολύ δημοκρατία έπεσε. Έπρεπε να διατάζουμε και τέλος [emoji6]

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 hours ago, Billys said:

Δημητρη δεν ξερω αν ειναι σωστο να ψηφισω διοτι θα αργησω να μπω σε αγωνα , οποτε δεν θελω να επηρεασω το αποτελεσμα.Αν επιμενετε ομως θα ψηφισω φυσικα!:)

Μη μου αγχώνεσαι.

Να ψηφίσει ο Billys?

http://doodle.com/poll/qsip7s9dhsuem5qs

:hehe:

• Like 8

Δημήτρη κι εγώ δεν θα ψηφίσω, εκτός ότι έχω εντελώς άκυρες διαθέσιμες ώρες, γενικά απέχω από το AC, αν μπαίνω θα είναι στη χάση και στη φέξη.

• Like 1
πριν 1 λεπτό, το μέλος liakjim έγραψε:

Οκ, ότι θέλει ο καθένας, μη με μνημονεύετε λες κ είμαι ο πρόεδρος του gatherings.

Σε μνημονεύουμε επειδή μας έκανες mention :)

(edited)

Αχχχχχ πρόλαβες κ με έκανες quote πριν το διορθώσω..........ξέχασα το tag post....ρόμπα:blush:

Έγινε επεξεργασία από liakjim
πριν 16 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε:

Αχχχχχ πρόλαβες κ με έκανες quote πριν το διορθώσω..........ξέχασα το tag post....ρόμπα:blush:

Ninja reflexes :p