Anthemius Απρίλιος 11, 2016 #5341 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 Χάθηκα λίγο (πνιγμένος στη δουλειά) το τελευταίο διάστημα, αλλά σας διαβάζω όσο μπορώ! Χρόνια Πολλά και καλά στα 2 αλιενς Gomar και akis_z80! Εύχομαι πολλές πρωτιές στη ζωή σας, τόσες όσες έχετε και στο assetto! :-) Sent from my iPad using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 12, 2016 #5342 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2016 Κανονίστε όσοι μπορείτε να μπείτε να τεστάρετε το σέρβερ γιατί λένε πως κάνανε update για να λυθεί το πρόβλημα που είχαμε μετά την 1,5 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 12, 2016 #5343 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2016 Χρόνια πολλά Gomar akis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 12, 2016 #5344 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2016 πριν 27 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: Χρόνια πολλά Gomar akis. Γομαράκι 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Απρίλιος 12, 2016 #5345 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2016 Χρονια πολλα κι απο μενα.Συνεχιστε να διοργανωνεται τα υπεροχα event.Ειστε η ψυχη της κοινοτητας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 12, 2016 #5346 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2016 Αν και καθυστερημενα, χρονια πολλα κι απο μενα! Χιλιοχρονοι και χιλιοπαντοι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση troffeo Απρίλιος 12, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #5347 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2016 Καλησπέρα σε ΟΛΟΥΣ!!! Χρόνια Πολλά σε Άκη και Gomar, 'εστω και καθυστερημένα..... Έχω χαθεί εντελώς από προσώπου γη, κυρίως λόγω δουλειάς (δουλεύουμε για να συντηρούμε το Ελλάντα πληρώνοντας πληρώνοντας ΚΑΙ ξανά πληρώνοντας δηλαδή), αλλά και γιατί έχω καταπιαστεί με ένα λίιιιιιιιιγο πιό σύνθετο project που είναι η αναπαλαίωση αυτοκινήτου, Fiat Uno Turbo ie MK1 1986 μοντέλο, προκειμένου να γίνει ιστορικό για αρχή και μετά βλέπουμε! Μετά από πολύ τρέξιμο και αγώνα, νομίζω ότι έχω μπεί στον δρόμο του Θεού έχοντας ολοκληρώσει από λευκό χαρτί τα μηχανολογικά στο +85% (μοτέρ, τουρμπίνα, σασμάν και μπλοκέ). Σύντομα και αφού βγεί για στρώσιμο, θα ανοίξω κάπου ένα θρέντ για να γράψω λεπτομέρειες και φωτό από όλο το project. Στα καθ'' ημάς τώρα, μπορεί να "λείπω" σε μόνιμη βάση από την παρέα, σας διαβάζω όμως σχεδόν καθημερινά, προσπαθώ να διατηρώ τον εξοπλισμό σε "εγρήγορση" ώστε σε λίγο καιρό να επανέλθω δριμύτερος!!! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 18, 2016 #5348 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 (edited) Το βαζω και εδω για οσους δεν το δουν στο αλλο θεμα: Petition Να έχει ο Sstav πρόσβαση μόνο στα θέματα του Ασετο Κόρσα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2016 από wolves 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Απρίλιος 18, 2016 #5349 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Ποιος ειναι αυτος ο Sstav ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 18, 2016 #5350 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 πριν 9 λεπτά, το μέλος GeoF1 έγραψε: Ποιος ειναι αυτος ο Sstav ρε παιδια? O μεγαλυτερος φαν του assetto corsa thread στο lab. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 18, 2016 #5351 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 εγώ είμαι...δες υπογραφή... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Απρίλιος 18, 2016 #5352 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 18, 2016 #5353 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Καλημερα @sstav απο τις πιστες του AC 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Απρίλιος 18, 2016 Author #5354 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Η αλήθεια είναι ότι θα παρατούσαμε το AC εδώ και καιρό, αλλά ο @sstav μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε ακάθεκτοι. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 18, 2016 #5355 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 (edited) σας παρακολουθω ανελλιπώς....παίζει να έχω διαβάσει τα θέματαπερισσότερο από όλους σας ....αυτό θα πει μαζοχισμός....να διαβάζεις για την συγνώμη του lazy που τον ακούμπησε στον gomar και εκείνος πάλι στον Άκη...ο δε wolves να καταριέται το gamepad που βγαίνει τελευταίος κτλ κτλ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2016 από sstav 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Απρίλιος 18, 2016 Author #5356 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Μπορείς να μπαίνεις και στο teamspeak τις Κυριακές για να μαθαίνεις από πρώτο χέρι τι γίνεται. Αν μάλιστα κάνει και streaming τους αγώνες ο @Georgiadis Giorgos θα γουστάρεις ακόμα περισσότερο!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 18, 2016 #5357 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 πριν 19 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: σας παρακολουθω ανελλιπώς....παίζει να έχω διαβάσει τα θέματαπερισσότερο από όλους σας ....αυτό θα πει μαζοχισμός....να διαβάζεις για την συγνώμη του lazy που τον ακούμπησε στον gomar και εκείνος πάλι στον Άκη...ο δε wolves να καταριέται το gamepad που βγαίνει τελευταίος κτλ κτλ Και δε φτανει αυτο, εδωσε και φιλακι στον πωπο του @rapid_fast 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 18, 2016 #5358 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 εγω θελω να ξεκινησει ο @sstav να παιζει AC και να μας παρει τα σωβρακα απο ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 18, 2016 #5359 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 48 minutes ago, akis_z80 said: Μπορείς να μπαίνεις και στο teamspeak τις Κυριακές για να μαθαίνεις από πρώτο χέρι τι γίνεται. Αν μάλιστα κάνει και streaming τους αγώνες ο @Georgiadis Giorgos θα γουστάρεις ακόμα περισσότερο!! Θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να με πείσεις... Εγώ αμέ ότι θέλετε αλλά μόνος μου δε βγάζω πρόγραμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 24, 2016 #5360 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2016 Eβαλα για δοκιμή το midohio στον thelab μέχρι να αποφασίσουμε το επόμενο κόμπο. Πατάτε εμφάνιση περισσοτέρων και θα βρείτε το λινκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts