Jump to content

Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

akis_z80

Recommended Posts

21:40 Practice

22:40 Qualify

22:55 περίπου race

12 παρά έχουμε ξεμπερδέψει.

Να γίνει έτσι ?

Μαζί γράφαμε με τον Ακη, οπότε οκ 5 λεπτά αργότερα όλα

Έγινε επεξεργασία από panosdimp
  • Like 6

Μαλλον θα ειμαι εκτος.Ασε που ειναι και αργα για μενα.Δε πειραζει.Το επομενο σουκου , θα τρεξουμε με ανοιχτα παραθυρα πανηγυριζοντας πατωντας και κορνα για τις εκλογες :p

Έγινε επεξεργασία από GoMaR

ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
                                                                           IMOLA ITALY

AUDI TT CUP   P2P

Practice 60 min ώρα 21:45

Qualify   15 min ώρα 22:45

Race      22 laps  ώρα εκκίνησης  23:00 περίπου (Γιάννη εσύ είσαι ο αρχηγός κανονίζεις τα των γύρων το 22 είναι ενδεικτικό αν συμφωνείς παραμένει)

Grip στο practice 95% αν θέλετε να αυξηθεί για το qualify μπήτε και κάνετε γύρους από την αρχή.

Kανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς +

Σημαντικό:

Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό και τον βγάλουμε εκτός του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας.
    Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα. Ακόμη και αν βγούμε εκτός πίστας από λάθος άλλου οδηγού, αυτό δε μας δίνει το δικαίωμα να μπούμε καρφί στην πίστα και να χαλάσουμε τον αγώνα και των υπολοίπων.
   Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Hellicorsa Application Download
    Xρήση teamspeak .
    Το password δίνεται από δώ η από το teamspeak .

Το σημερινό αυτοκίνητο είναι μια φοβερή επιλογή γιατί διαθέτει το kers το οποίο οι οδηγοί πρέπει να χρησιμοποιήσουν συνετά αν θέλουν να τους βοηθήσει.

Επειδή όμως ενδέχεται όπως είπε ο Κυριάκος να δημιουργήσει προβλήματα στην εκκίνηση προτείνω να αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε από τον δεύτερο γύρο.

Μια πρόταση έκανα ,ας μας πει όποιος θέλει και τη δική του γνώμη και ιδιαίτερα όσοι έτρεξαν  κάποιους αγώνες με το audi αυτοί θα μας φωτίσουν καλύτερα .

post-63928-0-60608700-1442129101_thumb.j

• Like 1

Αφήστε τους οδηγούς να τρέξουν όπως θέλουν..αν αντι για kers είχε παραπάνω άλογα, θα λέγατε να μη πατάτε τέρμα γκάζι ;:p

αυτος που θελει να το χρησιμοποιήσει στην εκκίνηση, θα το καταναλώσει και δε θα έχει μετά που ίσως χρειαστεί.Στον δεύτερο γύρο Κάποιος μπορεί να το αδειάσει ολο στην ευθεία και να μη σταματήσει ποτέ.

ας φροντίσουν να το καταναλώσουν σωστα.

σα το τουρμπο με την λοτους ενα πραγμα:p

• Like 1

22 γύροι είναι πολλοί, τους κάνουμε 21? [emoji14]

Πλάκα κάνω Πάνο, εννοιείται συμφωνώ σε όλα, και ο γείτονάς μου ο Κυριάκος έχει δίκιο για το kers, καλύτερα μετά τον 2ο γύρο. Με τους 22 γύρους λες να χρειαστεί και pit stop για λάστιχα? Ας το αφήσουμε προαιρετικό καλύτερα?

Επίσης βγήκε 1.3 update: http://www.racedepartment.com/downloads/assetto-corsa-audi-tt-cup-2015-sound-mod-fmod.7248/

Αφήστε τους οδηγούς να τρέξουν όπως θέλουν..αν αντι για kers είχε παραπάνω άλογα, θα λέγατε να μη πατάτε τέρμα γκάζι ; :p

αυτος που θελει να το χρησιμοποιήσει στην εκκίνηση, θα το καταναλώσει και δε θα έχει μετά που ίσως χρειαστεί.Στον δεύτερο γύρο Κάποιος μπορεί να το αδειάσει ολο στην ευθεία και να μη σταματήσει ποτέ.

ας φροντίσουν να το καταναλώσουν σωστα.

σα το τουρμπο με την λοτους ενα πραγμα :p

To πρόβλημα κατ εμέ εντοπίζεται στο ότι θά ναι μια παραπάνω ενέργεια για τον εγκέφαλο συν το ότι θα σε δελεάζει να προσπεράσεις από την αρχή εκεί δηλαδή που συμβαίνουν τα περισσότερα και επειδή είναι θέμα οδηγού, από τη μιά το τράξιον και από την άλλη το κερς το οποίο θα το βάζει ο καθένας σε άλλοτε άλλο χρόνο φαντάσου τι έχει να γίνει.

Θυμάσαι απ΄ ότι καταλαβαίνω από τη γλώσσα που μου έβγαλες παραπάνω, τι μου έσουρες που έβαλα το λότους χαχχα!!

Θυμήσου δεν είμαστε όλοι άλιεν δω μέσα χααχα!

• Like 1

..... φαντάσου τι έχει να γίνει.

ελα ξερεις εσυ τωρα.... restart :p

(κανονiστε να ξημερωσουμε απο τα πολλα restart.... )

Έγινε επεξεργασία από wolves
  • Like 3

Το θεωρω απο τα πιο ευκολα combos , (ασχετα αν αντιπαθω το αμαξι γιατι τα physics του δε μου αρεσουν) και δε θα επρεπε να μας απασχολει τιποτα..
Εχουμε τρεξει σε πολυ πιο δυσκολες συνθηκες και τα εχουμε βγαλει περα.Τωρα για ενα προσθιοκινητο με τελικη 242χμ/ω κανουμε ετσι ; :p
Οταν φωναζα παλιοτερα για τον χρονο των quals οτι ειναι λιγο και πρακτικα στα 15λεπτα εχεις πχ μια προσπαθεια αν σου τυχει καποιος αργος στον γυρο σου , μου λεγατε ειναι στρατηγικη και το ποτε θα βγεις..
Ε , δειτε το σαν στρατηγικη και το ποτε θα χρησιμοποιησεις το kers.

Αυτος που θα χτυπησει στην πρωτη στροφη χωρις kers , θα ειναι και ο ιδιος που θα χτυπησει με kers.

Απο την αλλη οτι αποφασιστει.

• Like 1

αν παρουμε ως δεδομενο την f1 πχ drs επιτρεπεται απο τον δευτερο η τριτο γυρο,το οποιο drs στην f1 εχει αμεση σχεση με τις προσπερασεις..ο λογος πανω κατω ειναι αυτο που αναφερει ο πανος,φανταστειτε τι θα γινοταν στο πρωτο γυρο αν πηγαιναν ολοι μαζι με ανοιχτες αεροτομες :p  :D

Έγινε επεξεργασία από kyr..
  • Like 1

Επειδή τότε εγώ το είχα πει στον gomar για τη "στρατηγική" του quali, θα του πω και τώρα ότι το p2p για το audi irl δεν ειναι ελεύθερο, αλλα εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες ανά πίστα πχ για τη διάρκεια και τα sections που "ανοίγει" :) Εδώ όμως επειδή δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, το να μην χρησιμοποιηθεί στον 1ο γύρο ας έχει μορφή απλού recomendation. Ειδικά αφού δεν θα έχουμε restart. Τώρα αν κάποιου το δάχτυλο "γλυστρίσει" και πάει στο κουμπάκι στον 1ο γύρο δεν θα τον μαλώσουμε. Γι'αυτό υπάρχει το κάρμα ;)

• Like 1

φανταστητε τι θα γινοταν στο πρωτο γυρο αν πηγενανε ολοι μαζι με ανοιχτες αεροτομες :p  :D

θα αρχιζαμε να ξαναβλεπουμε f1? :p

Αυτος που θα χτυπησει στην πρωτη στροφη χωρις kers , θα ειναι και ο ιδιος που θα χτυπησει με kers.

Αυτο ισχυει...

Λιγη προσοχη και ολα θα πανε καλα χωρις restart.

22 γυροι ειναι, δεν ειναι αναγκη να νικησετε απο την πρωτη στροφη. Ελεος......

• Like 4

Τα restarts μόνο σε περίπτωση προβλήματος server ή κάποιου τυχαίου lag είναι θεμιτά. Για οποιοδήποτε οδηγικό λάθος που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε καραμπόλα 10 αυτοκινήτων δεν πρέπει καν να το σκεφτόμαστε για επανεκκίνηση. Όποιος είναι απρόσεκτος-άτυχος ας συρθεί στα pits να κάνει επισκευές  και better luck next Sunday ;)

• Like 3

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά.

Είμαι καινούριος στο Assetto. Θα κάνω μία προσπάθεια σήμερα το βράδυ να σας ακολουθήσω, με μεγάλη προσοχή πάντα, ελπίζοντας να μην χαλάσω τον αγώνα κάποιου. Έχω μελετήσει και τις σχετικές οδηγίες.

Μία γρήγορη ερώτηση μόνο: Υπάρχει κάποια φωτεινή ένδειξη που να δείχνει πότε το KERS είναι φορτισμένο και πότε όχι ?

Ευχαριστώ πολύ και καλό αγώνα σε όλους !

• Like 1