Jump to content

Recommended Posts

καποιος να με κανει unban απο τον σερβερ γιατι καποιοι (γκουχ γκουχ Κυριακο) παιζαν με τα κουμπια :p

Παιδιά, θέσεις για αυτόν τον αγώνα cup τέλος.

Είμαστε όσοι τρέξαμε τον 1ο αγώνα + Zenor + Kyr

'Όσοι πιστοί από το φθινόπωρο και το  2016 βέβαια  :)

• Like 2

Σας περιμενουμε βεβαια την επομενη κυριακη που δεν θα ειναι αγωνας για το cup.

βεβαια, οσοι δεν συμμετεχουμε στο cup (καλη ωρα) θα ειμαστε παροντες.......

• Like 1

Ρε παιδιά, σε άλλον server ειναι το cup. Όχι στο thelab.gr. @wolves, από τη στιγμή που γέμισε 24 άτομα και αφού δεν παιρνεις μέρος, λογικά δε μπορείς να μπεις να παρακολουθήσεις το cup. Όσοι δεν παίρνουν μέρος στο cup (κι εγώ ένας από αυτούς) μπορούμε να συνεχίσουμε στον server του thelab.gr νομιζω.

• Like 1

Ναι, παρανοησις.

Στον σερβερ του thelab.gr θα ειμαι παροντας, οχι στο cup.

• Like 1
(edited)

Ναι απλα το combo E190 +imola ειναι για το cup. Ασφαλως και μπορειτε να τρεξετε οτι θελετε στον αλλο σερβερ.

Έγινε επεξεργασία από fatalara

Τελικά θα υπάρχει livestream για το cup?

Καλή ιδέα, αν κάποιος έχει καλό upload δεν θα ήταν δύσκολο.

• Like 1

Έχω 2,5 up οπότε θεωρητικά θα μπορούσα εγώ αλλά δεν έχω ιδέα, οπότε αν κάποιος έχει την διάθεση και την γνώση για να βοηθήσει κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε!  ;)

• Like 4

ωπ καλη ιδεα!!
live stats δεν νομιζω να υπαρχει προγραμμα , οποτε για spectate μηπως παιζει καμμια πατεντα καμερας , η καταγραφη βιντεο σε μικρη ποιοτητα και live streaming μεσω youtube? γινεται ; ιδεα δεν εχω :p

περι AC
ετρεξα 15 γυρους με hard και 100L λολ και τα πισω ελαστικα πηγαν 98% αλλα δε θυμαμαι απο ποιον γυρο.σιγουρα προς το τελος.

Έχω 2,5 up οπότε θεωρητικά θα μπορούσα εγώ αλλά δεν έχω ιδέα, οπότε αν κάποιος έχει την διάθεση και την γνώση για να βοηθήσει κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε!  ;)

Θελουμε και Live περιγραφη ομως απο speaker!

Αλλο επιπεδο λεμε!

:)

• Like 1

Live streaming στο twitch με το obs. Αλλά θέλει και καλό μηχάνημα γιατί τρώει κάποια frames το streaming.