Jump to content



Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]


akis_z80

Recommended Posts

shelby427prototype_01.jpg

Shelby cobra Kunos version.

Donnington park gp Tracks - Donington Park GP Circuit | RaceDepartment

Τωρα για γύρους δεν ξέρω δεν το εχω τρέξει ποτε, θα δοκιμάσω το βράδυ και θα σας πω.

Α πα πα τι combo είναι αυτό!!! :giveup::T::T::T: 1:50:100 για αρχή και έχει πολύ κατέβασμα ακόμη...

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=28627]kyr[/MENTION] Το προβλημα ειναι οτι υπαρχει αγνοια λογο απειριας του τι σημαινει σημειο προσπερασης. Κανατε practice 1 εβδομαδα στην ιδια πιστα τα σημεια για προσπερασμα ειδατε πια ειναι? Ειναι μονο 2 στη συγκεκριμενη πιστα η 3η στροφη και η 3η απο το τελος μονο εκει μπορεις να επιχειρησεις προσπερασμα σε οποιο αλλο σημειο το εκανες η θα τρακαρεις η θα το χασεις. Γενικα σημειο προπρερασματος ειναι αυτο το που εχει μεγαλη πτωση ταχυτητας και οχι οι καμπες ασχετα το ποσο γρηγορος εισαι εκει. Ο κυριακος εκανε παρα πολυ καλα που σηκωσε το ποδι του απο το γκαζι στη πρωτη στροφη, αυτος ειναι ο σωστος τροπος δεν ειναι θεμα fair play ετσι γινεται, κατα τη δαρκεια της καμπης θα κερδιζε τη φορα που ηθελε και θα με περνουσε μια χαρα στα βαρια φρενα της επομενης στροφης. Γενικα το silvestone δεν ενδεικνυται για προσπερασεις λογο των γρηγορων στροφων του. Δωστε βαση την επομενη φορα στο που περναμε μεσα σε μια πιστα ετσι θα ξερετε πως περιπου θα αντιδρασει ο μπροστινος σας και στη συνεχεια και εσεις.

κοιτα και σε εκεινο το σημειο μπορει να γινει προσπερσμα "υπο προυποθεσεις" γιατι εχει φαρδος αρκετο η στροφη και ακολοθει η ευθεια εκκινησης μετα,δεν ξερω αν λεμε το ιδιο πραγαμα ομως.....

Γενικα ηταν περιορισμενα τα σημεια προσπερασης οπως σε ολες τις μικρες πιστες.Εγω ενα εβλεπα ξεκαθαρο η στο τελος της ευθειας η κατα την διαρκεια της,μεσα στις στροφες επρεπε να εχεις αρκετα περισσοτερο κρατημα απο το προπορευομενο αυτοκινητο για να επιχειρησεις καποιο προσπερασμα και αυτο με συναινεση αν γινει.Το ολοκληρο silversone εχει περισσοτερα, καλη πιστα για προσπερασματα λογου του φαρδους της και τις μεγαλες εθειες της με οτι συνεπαγεται αυτο,καλυτερη εξοδο,στα φρενα,κατα την διαρκεια τους...αλλα εχει ακομα ενα δυο σημεια απο οτι θυμαμαι η ολοκληρη

Έγινε επεξεργασία από kyr..
Link to comment
Share on other sites

ωωωω ρε πισταρα και αμαξαρα!! ολα οφφ και 1.51.300 τρομερο feeling, g27 βγαλε τα λεφτα σου επιτελους!

edit...μπα 1.49 κατεβαινει ευκολα.. σας κοβω για 1.40 και να κυνηγαω με το καμπριο αμαξακι τα χωραφια!!

Έγινε επεξεργασία από fuz10n
Link to comment
Share on other sites

***SERVER WEEKEND UPDATE***

Server: TheLab.gr Racing Club

Cars: Shelby Cobra 427 SC x 19 Pits

Track: Donington Park GP

Settings:

Ώρα πίστας: 11:00μμ

Pro settings και επιτρέπονται τα auto-clutch, auto-blip για όσους δεν έχουν shifter

100% grip, optimum track surface εξαρχής.

100% fuel consumption

1x tyre wear, Blankets on

Qualify 45 Mins RSR Enabled

Race 6 Laps

Link to comment
Share on other sites

Σας δουλευει σωστα? εγω δεν εχω ηχο...

Ναι μια χαρα δουλευει..

btw πολυ καλο combo fatalara..την ελλειψη abs θελει να συνηθισεις λιγο..:T:

Πιο κατω απο 1:52:xxx δεν μπορω να κανω...αυτος ημουν...:rofl:

Link to comment
Share on other sites

παιδες πως μπορω να παιξω online?προσπαθω εδω και καιρο αλλα μου βγαζει ολους τους server κοκκινους και δεν μπαινει πουθενα.εχω την εκδοση 1,0,8 αλλα οχι αγορασμενη.μια βοηθεια εαν μπορειτε θα σας ημουν ευγνωμων ευχαριστω.:fie::fie:

Link to comment
Share on other sites

Κανεις πλάκα ε;

ΕΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ,ΔΥΣΤΟΙΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ONLINE ΓΙΑ ΤΟ ASSETTO CORSA.ΕΠΑΙΖΑ ΜΟΝΟ PROJECT CARS ΟΝLINE POY HTANE ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.:fie:

Link to comment
Share on other sites

Online και ΜΗ original game δεν πανε μαζι. Λοιπον αφου σας αρεσει δεν το αλλαζω γτ ειχα στο μυαλο μου να βαλω κατι αλλο. Το αμαξι δεν μου αρεσει καθολου οδηγικα, ειναι μονο για βολτες.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
Link to comment
Share on other sites

Ανεβάζω το Setup μου από το μεσημεριανό session με Jim κια Chris, wip αλλά τουλάχιστον με λίγη (ΠΟΛΥ!) προσπάθεια κρατιέται εντός της πίστας :dance3:

Πάρα πολύ καλό το setup σου!! Μου έδωσε 2 sec με το καλημέρα. Σαν βελτίωση προτείνω χαμήλωμα στις πιέσεις των ελαστικών και ανέβασμα 1-2 πόντους στην ανάρτηση γιατί σε μερικά σημεία στο Donington βρίσκει κάτω. Π.χ στην ευθεία μου έσπασε το τζάμι.

Link to comment
Share on other sites

Άκη στην ευθεία εάν πάς κοντά στην έξοδο των pits πρέπει να υπάρχει bug στην πίστα, τουλάχιστον εμένα πάντα είναι σαν να χτυπάω σε τοίχο, οπότε περνάω λίγο πιο κεντρικά και είναι ok.

Με τις πιέσεις πιθανόν έχεις δίκιο αλλά δοκίμασα να τις ρίξω ακόμα και στα 22 psi, δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα και εκεί με τίποτα να κρατήσω τις θερμοκρασίες στα ελαστικά στο ιδανικό επίπεδο (75-85 νομίζω για τα συγκεκριμένα) και για να αποφύγω το tire bending τις ανέβασα γύρω στο 30.

Οι αναρτήσεις όπως και γενικά όλο το set είναι wip αλλά τουλάχιστον με το συγκεκριμένο μένω εντός πίστας με χρόνους στα 45" σχετικά άνετα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πάντως είναι πολύ δύσκολο να βρείς μια καλή ισορροπία αλλά γιάυτό ακριβώς είναι και τόσο διασκεδαστικό.

Link to comment
Share on other sites

μεγαλο respect σε αυτους που το οδηγουσαν στην πιστα στην πραγματικη ζωη αν ειναι ακομη και 60% ιδιο οσο ειναι στο παιχνιδι τοτε τι να πεις

εγω εκανα 1.49.7 νομιζω αλλα μιλαμε παντου με το πλαι αν δεν ηξερα θα ελεγα οτι η sls αυτο ειχε στο μυαλο της..:innocent:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.