Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 πριν λιγο καιρο ειχε αναφερθει πως υπαρχει καποιο προβλημαμε τον ηχο σε καποιο συγκεκριμενο καναλι το οποιο ειναι ο αντ1 με την DV 2000 της leadtek! το καναλι αυτο εκανε στον ηχο καποια''χιονια''. ακριβως το ιδιο ειχα πει και εγω στο forum γιατι το ιδιο εκανεκαι σε μενα. ομως εγινε αλλαγη στην καρτα μου για καποιον λογο και μετα οταν εβαλα την καινουρια δεν το εκανε αυτο πια!δεν εκανα εγω κατι συγκεκριμενο για να πω οτι τελικα το εφτιαξα εγω. η καινουρια μου κρτα ειναι η τελευτεια εκδοση της DV 2000 και ειναιγ@ματη!ειναι τελεια σε ποιοτητα εικονας ηχου recording και συνδεσημοτητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Δεκέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 well...αν κατεβασεις το καινουριο winfast pvr λυνεται το προβλημα...για λιγο ομως...μετα απο κανα τεταρτο που θα μεινεις στασιμος στο ιδιο καναλι θα ξενακανει τα χιονια στον ήχο...τουλαχιστον ετσι γινεται σε μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 4, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 τελικα αυτο δεν γινεται σε μενα ουτε με το winfast pvr που εχει το cd ουτε με αυτο που κατεβασα απο το internet(οταν ειπα οτι εχω την καινουρια εκδοση της DV 2000δεν εννοουσα το καινουριο προγραμμα εννοουσα καινουρια εκδοσηκαρτας-πλακετας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Μπορεί κάτι να διορθώσανε. Μπορεί στις παλιότερες εκδόσεις της κάρτας να διορθωθεί και μέσω software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.